• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım çok kötüyüm...

cinsel ,l,şki,ye girmedim zar yırtılmadı ama kızlık zarın bozulmadan da hamile kalınıyormuş. netten okudum ve daha öncede duymuştum.

kolay kolay hamile kalınmaz cnm hem bak ilişkiye girmedim diyosun sen içini ferah tut strese girme...bi test yaptır sonra kan tahlili wer tmdırr inşallah bişey olmaz

ya konu sahibi arkadaş çıkıp ta ortada ben bakireyim ben çok temizim safım diye sözler sarf etmiyor ki. Şu zihniyeti bir bırakın artık, kimsenin kimsenin namusunu sorgulamaya hakkı yok.. Konu belli, soru belli...

ctrlxyz arkadaşım umarım korktuğun başına gelmez, herkes gibi bende psikolojik olduğunu düşündüm. Allah doğru zamanda anne olabilmesini nasip etsin...

Konu belli , soru belli diyorsunda. Cevapta belli, eger buraya konuyu aciyorsa bazi seylere de hazirlikli olacak. Ben ustune gitmekten yana degilim ama birseyler de soylenmek zorunda. Ultrason cihazi degiliz burda. Bu kadar utaniyorsa yaptigindan bir yolunu bulsun gidip testini yaptirsin. Yani 100 yorum yazsak yine burdan anlasilmaz. Ben konu sahibinin yerinde olsam daha fazla detaya girmez, bu konuyu da kapattirirdim.

Son düzenleme:
ya konu sahibi arkadaş çıkıp ta ortada ben bakireyim ben çok temizim safım diye sözler sarf etmiyor ki. Şu zihniyeti bir bırakın artık, kimsenin kimsenin namusunu sorgulamaya hakkı yok.. Konu belli, soru belli...

ctrlxyz arkadaşım umarım korktuğun başına gelmez, herkes gibi bende psikolojik olduğunu düşündüm. Allah doğru zamanda anne olabilmenizi nasip etsin...

cevabın için teşekkürler. inşallah böyle bir sonuçla karşılaşmam. ve hamile falan olmam.

aynı şeyi bnm arkadaşımda yaşamıştı ve tamamen psikolojikti. kızla aynı yerde çalışıorduk. kendini hamile olarak görmeye başlamıştı artık. o kadar iyi inandırmıştı ki kendini aynı hamile gibi devamlı midesi bulanıordu birkaç kez kustuğuna tanık bile olmuştum. adeti bile çok gecikmişti. ya karnımda bşey var bnm görüor musun sol tarafı sağa bakarak daha şiş gibi değil mi die sorular soruordu bna. bakıordum aynı 2 tarafta.. ona öyle geliordu. tam 1.5 ayı böyle avuntularla geçirdi..birgün gittik hastaneye tahlil fln gereken ne varsa yaptırdk. hamile flnda değilmiş. sninde psikolojik bnce cnm.

Cehaletimi mazur göründe cinsel iliskiye girmeden nasil hamile kalinir?Sevistik diyorsunuz ama anlattiklariniza bakilirsa siz herseyi yasamissiniz,icine girme,bosalma vs.
Avrupanin göbeginde pekmi cahil kaldim acaba:26:

Son düzenleme:
Cehaletimi mazur göründe cinsel iliskiye girmeden nasil hamile kalinir?Sevistik diyorsunuz ama anlattiklariniza bakilirsa siz herseyi yasamissiniz,icine girme,bosalma vs.
Avrupanin göbeginde pekmi cahil kaldim acaba:26:

sanırım yanlış okudunuz ben içime girdi boşaldı diye yazmadım. daha da açmak istemiyorum ama ben gayet açık anlattım..

arkadasim dese ne olur yani,o zaman bircok kisi bakire degil,

sevgilisinin elini tutan,öpen vs illa birseyler yasamak gerekmiyor ki..merak ediyorum acaba kac kisi illaki vardir ama kac kisi sevgilisinin,nisanlisinin (nikah olmadan)

elini dahi tutmadi,bakirelik sadece cinsel iliski demek degil,el degmemisliktir....eger siz öyleyse saygim var,ama sürekli ayni sekilde yargilamak konulari kötüye götürüyor..

bakiyorum böyle konularda yargiyalanlar baska topiclerde,sevgilierini öptüklerini,ayni evde kaldilarini yaziyorlar...

Başkaları yapar yapmaz bilemem, benim O şekil bir konum olmadığı için, beni bağlamaz.

Ayrıca ben yargıladığımı düşünmüyorum, gerilime yol actığımıda.

Sadece komik geliyor bana, her türlü şeyi yaşayıpta 'hala bakireyim' diye dolanmak, bakın bu konuyu acan Bayanın cümlesi : sevgilimle cinsel ilişkiye girmeden seviştim. Eğer siz buna HALA bakire diyecek kadar 'genişseniz' bırakında bende öylemi diyecek kadar 'dar' fikirli olayım.

Konuyu acan arkadaşıma gelince, umarım değilsindir hamile...

sanırım yanlış okudunuz ben içime girdi boşaldı diye yazmadım. daha da açmak istemiyorum ama ben gayet açık anlattım..

Icinizde bosalmadiysa hamile kalmanizda biyolojik olarak mümkün degil zaten,niye dert ettiniz anlamadim.
Rahat etmeniz icin hamilelik testi uygulamanizi tavsiye ederim.
Kolay gelsin.

bakire değilim hatalıyım günahkarım yanlış yaptım. o....yum kah...yim ahlaksızım hepsi benim (size göre) ben derdime düşmüşüm ne dediğinize takılacak değilim.

Konu belli , soru belli diyorsunda. Cevapta belli, eger buraya konuyu aciyorsa bazi seylere de hazirlikli olacak. Ben ustune gitmekten yana degilim ama birseylerde soylenmek zorunda. Ultrason cihazi degiliz burda. Bu kadar utaniyorsa yaptigindan bir yolunu bulsun gidip testini yaptirsin. Yani 100 yorumda yazsak burdan anlasilmaz.

Arkadaşımız konuyu açarken hadi benim bekaretimi tartışın sizce nedir dememiş.. Açılan soruya verilecek cevap siz bakire değilsiniz yönünde olmamalı.. Herkes yaptığı hatanın bedelini öder zaten, arkadaş bakireyim diye belirttiği yerlerde hala temizim safım anlamında kullanmıyor ki bu kelimeyi. Sadece her hangi bir birleşme olmadığını belirtmek anlamında yazmış. Bir nevi hamile olabilme ihtimalinin aslında az olduğunu da söylemeye çalışmış...
Ama fesat düşüncelere sahip insanlar ne yazık ki konuyu başka yerlere çekmeye çok hevesli..

arkadaşımız kimseye gelin beni muayene edin de demiyor. korkusunu paylaşıyor, yargılamak kimseye düşmez. herkes de sırf yorum yazmak için yazmak zorunda olmasın..
söylediklerinize anlam veremedim doğrusu, ne dediğinizi bence bilememişsiniz. Her neyse konunun sapması taraftarı değilim.

Icinizde bosalmadiysa biyolojik olarak hamile kalmaniz mümkün degil zaten,niye dert ettiniz anlamadim.
Illede rahatlamak istiyorum diyorsaniz bir hamilelik testi uygulayabilirsiniz.
Kolay gelsin.

bakire değilim hatalıyım günahkarım yanlış yaptım. o....yum kah...yim ahlaksızım hepsi benim (size göre) ben derdime düşmüşüm ne dediğinize takılacak değilim.

3-5 insan için kendinize bu sıfatları kullanmayın.. Kimin güzel ahlaka sahip olduğunu Allah bilir ancak..

Lütfen kendinizi ezdirmeyin.. Kimsenin sizi rencide etmeye hakkı yok.

Arkadaşımız konuyu açarken hadi benim bekaretimi tartışın sizce nedir dememiş.. Açılan soruya verilecek cevap siz bakire değilsiniz yönünde olmamalı.. Herkes yaptığı hatanın bedelini öder zaten, arkadaş bakireyim diye belirttiği yerlerde hala temizim safım anlamında kullanmıyor ki bu kelimeyi. Sadece her hangi bir birleşme olmadığını belirtmek anlamında yazmış. Bir nevi hamile olabilme ihtimalinin aslında az olduğunu da söylemeye çalışmış...
Ama fesat düşüncelere sahip insanlar ne yazık ki konuyu başka yerlere çekmeye çok hevesli..

arkadaşımız kimseye gelin beni muayene edin de demiyor. korkusunu paylaşıyor, yargılamak kimseye düşmez. herkes de sırf yorum yazmak için yazmak zorunda olmasın..
söylediklerinize anlam veremedim doğrusu, ne dediğinizi bence bilememişsiniz. Her neyse konunun sapması taraftarı değilim.

lütfen birde beni düşünün birşeyler yaşadım ve şuan toplum tarafından da dinen de çok zorda kalacağım bir olay varmı yokmu onu düşünüyorum. tatildeyim ama evimin içinde annemin arkadaşlarıyla oturup kalkarak ev temizleyerek günlerim geçiyor ve böylede geçecek arkadaş çevrem burada yok yaşadığım yer köy.. kimle neyi paylaşayım ne diyeyim. allah aşkına beni anlayın zaten bu siteyi amacına uygun kullanan biriyim ve derdimide buraya yazmakta hiçbir sakınca görmedim. hamilelik testini merka ettim durumumu yaşadıklarımı yazdım ver bana yardımcı olabilecek cvp larıda çokça aldım teşekkür ederim yazanlara. inşallah şu testide yaptırır kurtulurum derdimden ahh bir evden çıkıp bunu ayarlayabilsem..bakireliğe gelince kaç tane üye bunu anlatmış tıbben bakirelik nedir internete girin bakın ben bunu yazıyorum diğer anlamda birşey söylemedim.

heupss cevapların için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

hyatm hakaret etme kndine. insanlar ne hatalar yapıor. olan olmuş artık suçlama kndini. zararın neresnden dönersen kardır. bunu yaşayan ilk kişide sn değilsin son kişide sn olmayacaksın. umarım hamile de değilsindir . ki değilsin de zaten

köy yeri ise
testı nasıl alacaksın cnm??

sonucta küçük yerlerde herkes herkesı tanır
benım bıldıgım.

bencede hamile falan degilsin ..hamileysen bile capğ atladık demektr.içine girmeden üstelk boşalmadan nası hamile kalablrsn ki.ama tabiki şüpheni tedirgnlgni anlıyorm. kendini cok hırpalama bence .dedgn gibi maaş bahanesiyle bi git kan tahlili yaptr hiç olmadı 2 tane test al rahatla..

Başkaları yapar yapmaz bilemem, benim O şekil bir konum olmadığı için, beni bağlamaz.

Sadece komik geliyor bana, her türlü şeyi yaşayıpta 'hala bakireyim' diye dolanmak, bakın bu konuyu acan Bayanın cümlesi : sevgilimle cinsel ilişkiye girmeden seviştim. Eğer siz buna HALA bakire diyecek kadar 'genişseniz' bırakında bende öylemi diyecek kadar 'dar' fikirli olayım.

Aynen bana da komik gelmiştir hep böyle insanlar.Zar yerinde dursun ilerde ne olur ne olmaz diye mi ?

Zar herşey demek değildir karakter önemli benim nazarım da karaktersizlikdir bu. Hamilelik riski araya girene kadar problem yoktur sonra ben ne yaptımlar başlar kimse zorlamadı seni kendi iraden ile bilinçli olarak yaşıyorsun bunu.

Annenin endişesinden korkma öğrenemez ki öğrensede kızına kıyamaz babana söyleyeceğini sanmıyorum.

Ters anliyorsun herhalde. Ben onu kinamadigimi, yargilamadigimi basinda soyledim ama burdan yapilacak birsey yok. Yani bir sekilde yaptirsin testini kafasi rahat etsin. Vicdan azabi duydugu birseyler var ki, bu kadar rahatsiz oluyor. Bana utanipta o kadar detaya girmesi garip geldi olamaz mi. Ne dememiz gerekiyor, iliskiye girmemissin, oyleyse hala bakiresin mi? Ben onu asla demem ama kendi vucudun, kendi kararin , yaptiklarindan asla pisman olma derim. Sadece anlatmayla doktor olsak bile hamile olup olmadigini cozemeyiz. Evet konu sapmasin. Kolay gelsin konu sahibi. Umarim hamile degilsindir.

cnm sen nıye kendıne bu kadar hakaret etmek mecburıyetınde hıssettın ki ?

o ne demek yaaa?
bu senın hayatın kimseyı ılgılendırmez..

senin durumun acil, o yüzden işine yarayacak yorumlara cvp ver..şimdi atışmaya meyil verme zamanı değil.

Son düzenleme:
Back