- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
Bebek kac aylik oldu?
lütfen konuyu geyik muhabbetine çevirme ceza alısın
git 2. üyelik alda yaz
geyik yasak
2. üyelik serbest
bebek doğdu doğacak
patik hırka nevarsa ürü verin teyzeleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek kac aylik oldu?
Hamıle olma gıbı bı durumun yok o kadarda degıl. Merak etme sperm hareketlı olabılır ama hoplayamıyo ıcınde. Icıne bosalsa belkı oda bındebır
konuyu başka yerlere kaydıran alaya alıp kendince eğlence yapan ve bu yüzden de uyarılmasına rağmen kendini haklı görenlere verecek cevabın yok. rica etsem başka kişilere yardımcı olun benim konuna derdime ortak olmayın..bana akıl verecek anlayışlı kişilere ihtiyacım var
git 2. üyelik alda yaz
geyik yasak
2. üyelik serbest
bebek doğdu doğacak
hala nasıl bakire oluyosun onu anlamadım?
sen bakire isen eline erkek eli değmeyenler ne oluyor o halde?
ilginç....
konuyu başka yerlere kaydıran alaya alıp kendince eğlence yapan ve bu yüzden de uyarılmasına rağmen kendini haklı görenlere verecek cevabın yok. rica etsem başka kişilere yardımcı olun benim konuna derdime ortak olmayın..bana akıl verecek anlayışlı kişilere ihtiyacım var
son mesajini gorup ciddi ciddi sordum.ne geyigi hanimefendi?
e daha ne soruyorsun
cinsellik yaşadığınımı anlatmak için yazdın
adet olmuşsun
seviştim dediğinin üzerinden nekadar geçti kimbilir
aferin kızım
eline emeğine sağlık mı diyelim
alsana milli olmanın madalyasımı diyelim yok yok kupası
yok cnm arkadaş yakın yok bişrde kimseye açılamam bu durumdayken.. pazartesi bizimkilerin durumuna bakıp bir şekilde şehir merkezine gitmeye çalışacağım. bilmiyorum orayıda taksiye binip özel bir yere gidetyim özel hastane varsa oraya falan test yaptırayım diyorum...
git 2. üyelik alda yaz
geyik yasak
2. üyelik serbest
bebek doğdu doğacak
tebrikler söylüyoz ama kim aldırış ediyofiber bakire oluyo onlarda..
hamile kalmış olmanız imknasız bence anlattığınız gibi ise..
birde burda 2. üyelik yaasak ..
offf konuyu geyik muhabbetine çevirenler, vicdanlı takılıp konu sahibine tepeden bakanlar, dalga geçenler, aşağılayıp ahlak bekçiliğine savunanlar. aslında hepimiz aynı şeye inanıyoruz. allah büyük. ne demişler gülme komşuna gelir başına!!! yorum yapmadan önce iyi düşünün sanki herkes çok namuslu.
konu sahibi arkadaşım inşallah hamile değilsindir ilk beş sayfayı okudum sonra sona geldim göbeğin ne durumda hala iri mi yoksa şişkinlik falan mıymış ama top gibi göbeğinin olması için birkaç aylık hamile olman lazım bildiğim kadarıyla bir iki ayla olacak iş değil sen düzenli de adet görüyormuşsun hani bir kere olur tamam da iki üç ay olmaz yani hamile olup da her ay adet göreni duymadım ben zaten tıbben de imkansız bildiğim kadarıyla. yani o top gibi göbek de bir ayla olacak iş değil. bence hamile değilsin. kilodur kesin beş kilo aldığına göre. yine de herkesin dediği gibi testini yaptır. hastaneye gidebilecek imkanın varsa kan testi yaptır ki garanti olsun.
sizinle aynı cinsiyete sahip olduğum için gerçekten utandım. Pes doğrusu ! bir konu ancak bu kadar saptırılır...
Kadın kadına bunu nasıl der. Böylesi bir mesele nasıl alay konusu edilebilir...
yazık gerçekten...
o kupayı kendinize armağan edin, hem cinsinizin hatasına böylesi laubali yaklaşım sergileyerek siz hak ettiniz o kupayı... bravoooo gerçekten...
bende bilemiyom yazan form yöneticisine sormak lazım ren geyiği alaca geyik
bilmem seç beyen al
sizinle aynı cinsiyete sahip olduğum için gerçekten utandım. Pes doğrusu ! bir konu ancak bu kadar saptırılır...
yazık gerçekten...
o kupayı kendinize armağan edin, hem cinsinizin hatasına böylesi laubali yaklaşım sergileyerek siz hak ettiniz o kupayı... bravoooo gerçekten...
hakkettim evet hemde baş köşeye koyucamsizinle aynı cinsiyete sahip olduğum için gerçekten utandım. Pes doğrusu ! bir konu ancak bu kadar saptırılır...
yazık gerçekten...
Konu sahibi seni endişelendirmek istemem ama çok yakın arkadaşım evlendi, eşiyle ilişkiye giremedi, denemeler yaparken hamile kaldı, kızlık zarı doğumda bozuldu.
Bir de geçenlerde okumuştum, bir kadın her ay adet görüyor, karnı şişiyor, karnım ağrıyor diye dr. a gidiyor ve iki saat sonra doğum yapıyor.
Olmaz diye bir şey yok. Bir ana önce test yaptır.İnşallah değilsindir.
senden allah razı olsun yanımda olsan sarılırdım sana teşekkürler..öğleden beri yazanlarıda biliyorsun hemen hemen hepsi düzgün cvp verip yardım ettiler ama herkes farklı insanları anlamak çok zor.