• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım çok kötüyüm...

içimden geçen ne varsa yazdın teşekkürler.

rica ederim canımın içi...böyle mallar oldukça senin kafan daha çok karışır gereksiz insanlarla uğraşma lafına aldırış bile etme....sen içini ferah tut inşallah bişeyin olmıcak....hamile kalmak okadar kolay değil...kendimden biliyorum 6aylık hamileyim çünki bacım sen bakma o gereksizee ben daha çok şey yazarımda bamlanmaktan korkuyorum

Kesinlikle...Haklısın canım...

Bende 6.ayın içindeyim 3 kg ancak aldım,ve hala eski düşük bellerimi göbeğimin altından giyinebiliyorum..
Ama şu da var; nat geo kanalında belgeseller oluyordu adetleri düzenini bozmuyor,ama kızlar gaz sancısı diye dr a gidiyorlar,hamile olduklarını öğrenip şok olup doğurup geliyorlar...Göbek bile çıkmıyor yani o da ayrı bi olay...

niltt, hayırlı kolay bı doğum dılıyorum sana az kalmış :31:
evet, bızım hastaneyede bı kız gelmıştı hatta gece nöbette tekım kızmıştım kıza gaz sancısı ıçın hastaneye mı gelınırmış dıye
kız 4 aylık hamıle çıktı, çok şaşırmıştık neler oluyor, anlatmak ıstemıyorum konu sahıbının zaten kafası yeterınce karışık

ama konu sahıbı bence sen bu konuya yazılan yorumları okudukça daha da şüphe edıceksın
acaba hamılemıyım dıye
herkes bırşeyler söyler kafan karışır, yoksa bıle öyle bırşey yıpratma kendını en kesın yol pazartesı test yaptırmak

o şahıs gibiler yüzünden savunmadığım şeylerin avukatı haline geldim. insanı zorla bu duruma getiriyorlar

iki farkli düsünce iki farkli yorum herkes bir degil malesef genede bosver sayet bende konu sahibini hakli bulmuyorum ama kisinin kendi hayati aci yorum yapmak bize düsmez...

iki farkli düsünce iki farkli yorum herkes bir degil malesef genede bosver sayet bende konu sahibini hakli bulmuyorum ama kisinin kendi hayati aci yorum yapmak bize düsmez...

tabiki haklı değil... ama yaşamış işte sürtünmeyle olmuş bişeyler...ama onunda kalbini kırmak bize düşmez zaten yeterince canı yanıyo
ama böyle dengesizler aradan çıkıp kızı rencide edebiliyo we bende buna dayanamıyorum
dediğin gibi cnm acı yorum yapmak bize düşmez

işte benim aklıma takılan şeylerden biri hadi ebn aylardır kilo alıyorum falanda ay 4-5 aylık hamileysem ve farketmediysem ve şimdiki göbek kısmında olan şişlik ve göbeğimin hafif aşağıya doğru sarkık durması belirti işse

Aslında bence boşuna kuruntu yapıyorsun,tamam sadece olabilecek çok küçük ihtimallerden bahsettik ama ben de 2 aylık korunmama sonucunda hamile kaldım,bebek için 2 günde bir ve yumurtlama günlerimde ilişkiye girdik ve 2.ayın sonunda hamileydim.

Yani öyle kolay olmaz bu işler,sen her ihtimale karşı yine de bi test yap aklında bişey kalmasın..
Ama sonuç negatif bence rahat ol ve bizimle paylaş...

niltt, hayırlı kolay bı doğum dılıyorum sana az kalmış :31:
evet, bızım hastaneyede bı kız gelmıştı hatta gece nöbette tekım kızmıştım kıza gaz sancısı ıçın hastaneye mı gelınırmış dıye
kız 4 aylık hamıle çıktı, çok şaşırmıştık neler oluyor, anlatmak ıstemıyorum konu sahıbının zaten kafası yeterınce karışık

ama konu sahıbı bence sen bu konuya yazılan yorumları okudukça daha da şüphe edıceksın
acaba hamılemıyım dıye
herkes bırşeyler söyler kafan karışır, yoksa bıle öyle bırşey yıpratma kendını en kesın yol pazartesı test yaptırmak

Amiinnn çook teşekkür ederim inşallah kolay olur..:16:

Evet dediğin gibi ender vakalar olmuyor değil,bende o belgesellerdekini dinledikçe şok oluyordum..
Ben zannetmiyorum konu sahibinin hamile olduğunu..

tabiki haklı değil... ama yaşamış işte sürtünmeyle olmuş bişeyler...ama onunda kalbini kırmak bize düşmez zaten yeterince canı yanıyo
ama böyle dengesizler aradan çıkıp kızı rencide edebiliyo we bende buna dayanamıyorum
dediğin gibi cnm acı yorum yapmak bize düşmez

aynen öle bazilarimiz bu konulara cok sert bakiyor benim de tek dayanamadigim konu bebek aldirma zaten konu sahinine sordum aldirma olur sanirim dedikten sonra bir sey yazmaya gerek duymadim hakkinda hayirlisi olsun kendisinin karari...

aynen öle bazilarimiz bu konulara cok sert bakiyor benim de tek dayanamadigim konu bebek aldirma zaten konu sahinine sordum aldirma olur sanirim dedikten sonra bir sey yazmaya gerek duymadim hakkinda hayirlisi olsun kendisinin karari...

amin cnm yaa inşallah wallahi üzülüyorum böyle durumlara...heleki kalbini kırıyo aşşağılıyo ya bazıları ona hiç tahammül edemiyorum... kızcağız zaten cwp bile yazmamış o mal insana nazikçe uyarmış ama aptal işte ne anlarkii insanlıktan sorsan kendisine ondan namuslusu yoktur

bencede hamile değilsin
millet çocuk yapmak için uğraşıyo
sen sevişmeyle nasıl hamile kalıcaksın
kolaymı hamile kalmak
bide 2. üyelik aldım onunla yazıyorum kimse tanımasın demişsin
2. üyelik yasak değilmi
yöneticilerdende yorum almışsın
biz açınca yasak millet açınca serbestmi bu stede herkes eşit değilmi
kimine gözmü yumuluyo
ben buna takıldım
herkes açsın ozaman
2. üyelikle konu tanınmak istemeyen arkadaşlara anlatacakları olupta
çekinenler hadi üyelik almaya
ağaya beleş
hesabı

2. üyelik bunun dışında yasaktır.

Bildiginiz uzere 2. uyelik kesinlikle yasaktir fakat bazi ozel durumlarda esas kullandigi hesabi desifre etmemek amaci ile BIZE BILDIREREK 2. uyelik alinabilir.

bende bircok arkadaş gibi hamile olduğunu düşünmüyorum.tabiki allah bilir.inşallah değilsindirde.yalnız bu sıkıntıdan kurtulncaLÜTFEN DÜŞÜN
Neden sevgilinle doğru dürüst birlikte olmyorsun?bu ilişki sadece yorgan altı ilişkisi değil herhalde mutlaka duygusal tarafıda var.YOKSA BİRBİRİNİZE GÜVENMİYORMUSUNUZ?
Güvenmiyorsan bu kadar yakınlık neden
Güveniyorsan bu halin ne

seni kırmak yada incitmek için yazmıyorum ama lütfen ilişkini birdaha gözden geçir.

Son düzenleme:
amin cnm yaa inşallah wallahi üzülüyorum böyle durumlara...heleki kalbini kırıyo aşşağılıyo ya bazıları ona hiç tahammül edemiyorum... kızcağız zaten cwp bile yazmamış o mal insana nazikçe uyarmış ama aptal işte ne anlarkii insanlıktan sorsan kendisine ondan namuslusu yoktur

herkesin namusu kendine kimse kimsenin namusu hakkinda yorum yapmamali hata yapsalarda baskasina laf düsmez bnce gece gece dahada sinirlendirme kendini bosver iyi geceler canim uyku vaktm geldii:)

bende bircok arkadaş gibi hamile olduğunu düşünmüyorum.tabiki allah bilir.inşallah değilsindirde.yalnız bu sıkıntıdan kurtulncaLÜTFEN DÜŞÜN
Neden sevgilinle doğru dürüst birlikte olmyorsun?bu ilişki sadece yorgan altı ilişkisi değil herhalde mutlaka duygusal tarafıda var.YOKSA BİRBİRİNİZE GÜVENMİYORMUSUNUZ?
Güvenmiyorsan bu kadar yakınlık neden
Güveniyorsan bu halin ne

seni kırmak yada incitmek için yazmıyorum ama lütfen ilişkini birdaha gözden geçir.

zaten biz bu yıl içinde evlenmeyi düşünüyoruz tek sorun annemin beni başka memleketten birine vermek istememesi. bu konuda nefsimize yenildik ama ona güveniyorum. zor durumda yanımda olan birisi böyle birşeyde benden çok o kötü olur buraya yazmak istemediğim konuşmalarımızda benden çok o korktu böyle birşey olursa diye... ama o kendini toparladı olayları mantıklı düşünüp hamile olmam imkansız kendini boşuna üzüyorsun diyor.

Eğer karnın sertse hamilesindir. Ama eskisi gibiyse değilsindir. Gerçi bende pek hamile olduğunu sanmıyorum.

evet karnım sert ama bastırınca içine gidiyo tabi elimle basıp bir kütle varmı diye kaç kez baktım.sanırım fazla yaptım ki göbek çevremde hafif ağrı var

Son düzenleme:
sen ne mankafa birisin yaa burda bi sürü insan yorum yazmış ama senin kadar saçmalayan abuk subuk yazan olmadı.....
gereksiz insansın biliyomusun sana yorum bile yazılmaz çünki sen malaksın.............o kız içini dökmüş anlatıyo kim bilir neler çekiyo...
ya bırak allah aşkına yaa değmezsin senn gereksiz insan
gerekli insanımki yorum yazmışsın
malda sensin maklakta

sildim çünkü tartışma çıksın istemiyorum. sana ne satarım da bedenimi her gece yüz erkekle de yatarım tasası sana mı düştü allah allah :) git işine arkadaşım ya uğraşma
bana ne düşsün satarsab sat
basit insancıklar

bacım yorum falan yazma bu mala......anlamaz çünki beyin kafa mortingen :) gül geç sadece embesill işte ne anlarki insanların derdinden

çok anlarsın ya mal nedemk bi anlatt ta anlayalım
seviyesiz
ne sin sen bedava avukatmı

zaten biz bu yıl içinde evlenmeyi düşünüyoruz tek sorun annemin beni başka memleketten birine vermek istememesi. bu konuda nefsimize yenildik ama ona güveniyorum. zor durumda yanımda olan birisi böyle birşeyde benden çok o kötü olur buraya yazmak istemediğim konuşmalarımızda benden çok o korktu böyle birşey olursa diye... ama o kendini toparladı olayları mantıklı düşünüp hamile olmam imkansız kendini boşuna üzüyorsun diyor.

inşaallah herşey hayırlısıyla gönlünce olur.

Konu incelendikten sonra gerekirse tekrar açılmak üzere yorumlara kapatılmıştır.... Bravo size :50:

Back