• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım çok kötüyüm...

siz böyle burada dalga geçerek konuyu aşağılayarak kendinizi namuslu ve ahlaklı ilan ettiniz değil mi, tartışma çıksın istemiyorum ama yaptığınız büyük AYIP ve terbiyesizlik.

allahıma bin şükür allah anlıma kara leke sürmedi sürmesinde konuyu benim namusuma ahlakıma getirdin ya sanada pes diyorum

hakkettim evet hemde baş köşeye koyucam
cinsiyetini değiştir ozaman yapıcak bişey yok

güle güle kullanın o halde...
Güldüğünüz konu yarın öbür gün başınıza gelmez umarım. Ben sizin kadar basit olamadığım için beddua da bulunamıyorum...
cinsiyetime gelince, sorun siz de... böylesi düşünen bir insan kadın olamaz.. bence siz düşünün bu değişim konusunu..
Ve lütfen terbiye sınırlarını zorlamayın.

hadi anladim hata yaptin canim o kadar korkuyordun da mademm neden önlemini almadin tutki hamilesin ne olcak sonra ikinci hatayida yapmayida göze alabilcekmisin

a neden öyle dediğin
kızcağıza bak şimdi eleştiri yaptın
oldumu yeni konusu hazır zaten hamileyim
nasıl düşürcem

hadi anladim hata yaptin canim o kadar korkuyordun da mademm neden önlemini almadin tutki hamilesin ne olcak sonra ikinci hatayida yapmayida göze alabilcekmisin

cnm bende karşı tarafta hamile kalmamak adına tabkş dşkkat edşyorduk ama bu göbek beni düşündürüyor ve annemin yorum yani o yüzden telaştayım. 2. hata derken anlamadım..

akıllı mantıklı yorum yazacak arkadaşlar lütfen saçmalayan işin suyunu çıkaranlara cvp yazmadan onları görmezden gelerek devam edelim. ne dediğimi, anlamışsınızdır.

offffffffffff işte bunları duymak beni dahada korkutuyor.. allahım ne olur hamile falan olmayayım

Hata bir defa olur sen aylarca bu şekilde ilişki yaşamışsım yani bunu tercih etmişsin. Tercihinin arkasında duracaksın yada böyle iki yüzlülük yapmaya devam edeceksin bişey olmaz diyerek başladığımız işler başımıza büyük işler açabiliyor bu şekilde deme sebebim siin şuan ben ne yaptım nidalarınızdan dolayıdır. İnşallah değilsindir mümkün mertebe kan testi yaptır net olsun sonuç. Eğer maalesef hamileysen erkek arkadaşın umarım yanında olur aldırma konusunda veya adamlık eder evlilik ile sonuçlanır. Bu ise artık onun karakterine ve en önemlisi şuan ki imkanlarına bağlıdır.

Diyelim yanınızda olmadı bakabilecekmisiniz mecbur yine bebişe kıyılacak bu sefer zar gitti haydi kime diktireyim kocam olacak adamı keklemem lazım ki genitalde böyle bir arkadaş vardı sizde o duruma düşebilirsiniz derin düşünülmesi gerekiyor bu konu. Ama dediğim gibi inşallah değilsinizdir Allah yardımcın olsun.

güle güle kullanın o halde...
Güldüğünüz konu yarın öbür gün başınıza gelmez umarım. Ben sizin kadar basit olamadığım için beddua da bulunamıyorum...
cinsiyetime gelince, sorun siz de... böylesi düşünen bir insan kadın olamaz.. bence siz düşünün bu değişim konusunu..
Ve lütfen terbiye sınırlarını zorlamayın.

basit sensin demiyorum bedduanıda sana iade ediyorum
ben kalsam kalsam kocamdan hamile kalırım
kimseyede güldüğüm yok aklını kullansın herkes
ben kadınım
kadın olmasaydım doğuramazdım heralde
neyse benim kızdığım şey
bu kızcağızların kendilerini bukadar basite indirip
ilişkiye girmeleri
ağır olun biraz ne var hemen 2 söze cup yatak ne bu şimdi bedenine saygın olsun
bedenine saygın olmayıncada çok gelir burda konu açar benim gibi sivrilerinde alay konusu olursun

inanki bunu düşünmedim hala hamilelik derdindeyim. erkek arkadaşım telefonda eğerki birşeyler varsa o zaman ikimiz yaptık ikimizde bakacağız çaresine dedi. yani aldırma olur sanırım.

konu sahibi arkadaşa soruyorum
1. bu göbek ne zaman çıktı?
2. o göbek kaç aylık bir bebek boyutunda?
3. 3 aylık diyelim sen üç aydır düzenli adet görüyor musun?

zaten 3 aydır adet görüyorsan düzenli bir şey yoktur hamileler öyle her ay normal adet görmez ki. tıbben imkansız diye biliyorum.

zaten 3 aydır adet görüyorsan düzenli bir şey yoktur hamileler öyle her ay normal adet görmez ki. tıbben imkansız diye biliyorum.

1 ay önce ılışkıye gırmışler kı
hatta ılışkı olmamış bıle :44:

yanı 1 ay sonra göbeğın belırlı bı şekılde çıkması ımkansız :44:

pardon konu sahıbıne soruyorum yazmışsınız atladım hemen

Son düzenleme:
her göbeği çıkan hamileyse yandık vallahi...konu sahibi cahilce saçmalamış...güzelim hamile kalmak okadar kolaymı yaa...merak etme hamile değilsin... adet oluyorsun hiçbir belirti yok ama sırf göbek çıktı diye hamile olduğunumu düşünüyorsun.... ne günlere kaldık yarabbi....hamile değilsin merak etme...bence merak edeceğin birşey varsa bu sevgilinle girdiğiniz günahın bedelini nasıl ödeyeceğim olmalı....valla günah boyutuna girmeyin kendim çekerim demişsin ama şunu da bil ki, günahı işlemek ikiye ayrılır...biri bilmeden cahil olarak işlenen günah ki rabbim affetsin cehalette olanları....ikincisi bile bile işlenen güneh...en kötü olan buki, sende bunu bile bile isteye isteye işlemişsin...allah affetsin seni....cevap bile yazmazdım aslında sana tavsiyevari olacağını düşünmediğim için...sen yapacağını yapmışsın da.... belki yorumları okuyan yanlış yola sapmaya engel olan bir iki yorum çıkar diye bende eklemek istedim kızlarımıza.....akıllı ol...tevbe et...

Konu sahibi seni endişelendirmek istemem ama çok yakın arkadaşım evlendi, eşiyle ilişkiye giremedi, denemeler yaparken hamile kaldı, kızlık zarı doğumda bozuldu.
Bir de geçenlerde okumuştum, bir kadın her ay adet görüyor, karnı şişiyor, karnım ağrıyor diye dr. a gidiyor ve iki saat sonra doğum yapıyor.
Olmaz diye bir şey yok. Bir ana önce test yaptır.İnşallah değilsindir.

bende bu yüzden sordum.hamile kaldığımda aynı belirtileri yaşadım ve hanımefendinin son mesajında doktora gideceğini okuduğum için o soruyu sordum.ama ne kadar yanlış konu sahibi yerini bir kişi durmadan sorulara tavırlı bir cevap yazıyor.kaç kişi konu sahibi yerine cevap yazıyor ben onu da anlamadım...

1- göbek 4-5 aydır var son zamnlarda biraz sivrileşti
2- 2-3ta olabilir 5-6 aylıkta bünyeye göre değişir ben öyle tahmin ederim başkasında bu göbeği görsem
3- evet her ay fdüzenli adet görüyorum. yani her ay bir iki gün geçikerekte olsa adet oluyorum

basit sensin demiyorum bedduanıda sana iade ediyorum
ben kalsam kalsam kocamdan hamile kalırım
kimseyede güldüğüm yok aklını kullansın herkes
ben kadınım
kadın olmasaydım doğuramazdım heralde
neyse benim kızdığım şey
bu kızcağızların kendilerini bukadar basite indirip
ilişkiye girmeleri
ağır olun biraz ne var hemen 2 söze cup yatak ne bu şimdi bedenine saygın olsun
bedenine saygın olmayıncada çok gelir burda konu açar benim gibi sivrilerinde alay konusu olursun

tövbe estağfurullah...

Son düzenleme:
inanki bunu düşünmedim hala hamilelik derdindeyim. erkek arkadaşım telefonda eğerki birşeyler varsa o zaman ikimiz yaptık ikimizde bakacağız çaresine dedi. yani aldırma olur sanırım.

sadece eger varsa ki inssallahta yoktur allahim insallah bebege yazik diyorum..... ne diyim hatalar hep can aliyor iste insallah ayni seyi tekrarlamassin kesle aldirma olmasada ikiniz bir olup yuva kursaniz

Back