• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım çok kötüyüm...

asıl ben şükrediyorum sizinle aynı ahlak, namus, terbiye anlayışına sahip olmadığım için
namusuma dil uzatanın dilini koparırım sen kimsin benimle aynı seviyede zaten olamassın
seviyesiz yazmıyorum diyorsun seviyesizleşmeye sen devam ediyorsun sana laf atan oldumu
senin derdin ne

akıllı mantıklı yorum yazacak arkadaşlar lütfen saçmalayan işin suyunu çıkaranlara cvp yazmadan onları görmezden gelerek devam edelim. ne dediğimi, anlamışsınızdır.

aldırsın olur biter yine devam edersin
sen daha çok
akılalırsın burda kendine 1 -2 şakşakçı bulursun
ne yapacaktı doğuracakmıydı babasız çocuğu dedikçe gururlanırsın

bu kadar yorumlar yazılana kadar ve sen cevap verene kadar hala bi test alıp yapamadın mı ya? arkadaşlar nedense bana inandırıcı gelmedi...kusura bakmayın

1 ay önce ılışkıye gırmışler kı
hatta ılışkı olmamış bıle :44:

yanı 1 ay sonra göbeğın belırlı bı şekılde çıkması ımkansız :44:

pardon konu sahıbıne soruyorum yazmışsınız atladım hemen

Bence de imkansız benim göbeğim 4.ay da ancak ufak ufak belirdi yani...

bende bu yüzden sordum.hamile kaldığımda aynı belirtileri yaşadım ve hanımefendinin son mesajında doktora gideceğini okuduğum için o soruyu sordum.ama ne kadar yanlış konu sahibi yerini bir kişi durmadan sorulara tavırlı bir cevap yazıyor.kaç kişi konu sahibi yerine cevap yazıyor ben onu da anlamadım...

belirti derken ne yaşadınız benşm yazdıklarımla uyan noktalar neler anlayamadım yazarmısınız tekrardan.

1- göbek 4-5 aydır var son zamnlarda biraz sivrileşti
2- 2-3ta olabilir 5-6 aylıkta bünyeye göre değişir ben öyle tahmin ederim başkasında bu göbeği görsem
3- evet her ay fdüzenli adet görüyorum. yani her ay bir iki gün geçikerekte olsa adet oluyorum

bence seninki tamamen kiloyla alakalı. hamilelik olasılığı imkansıza yakın çok düşük... hiç zannetmiyorum hamile olduğunu

değıl mı ama...
mesela çevremden bılıyorum
annem kardeşımın doğumunda toplam 3O kılo aldı, ama karnı 5.aydan sonra çıktı
yengem şuan 5. aylık hamıle, ama fızığınde hıç bır değışıklık yok, hamıle kalmadan önce aldığı bütün kıyafetlerını gıyıyor göbek hıç yok

akıl fikir allah vermiş sen kullanamıyosan gelip burda konu açıyosan biz neyapalım
yap yap sonra eteklerin tutuşmuş gibi aman hamilemiyim
işallah değilsindir
yazık olur o yavruya
sonrada alırcam nerde aldırayım diye konu açarsın
tabi aldırıncada
şu meşhur çok önem verdiğin bekaretinde gider bu seferde nerde diktireyim diye konu açarsın
e tabi burası akıl verilen akıl dağıtılan biyer 7/24açık sıkılma anlat derdini çare çok demiiiiiii

Neden bu kadar saldırgansınız.?Siz birşey yapmayın,ama düzgün konuşun.

Bir tanıdığım bunu yaşadı, hafif bir şişkinlik göbek vardı ama 7 ay boyunca adet görmeye devam etti.
Spora başladı kilo vermek için uğraştı durdu. Bir gece uyumak için yattığında, tekmeyle yerinden fırlıyor.
Kesinlikle hayatta en son bunu yaşayacağını düşündüğüm birisiydi. Ailesinde çok problemler çıktı. Bu olayı anladığında evi terk etti. Daha birçok olaylar.
Sonrasında mecbur doğum yaptı. Ne kendi babası ne de çocuğunun babası hayatında yok. Tek başına evladına bakmaya çalışıyor.

işte benim aklıma takılan şeylerden biri hadi ebn aylardır kilo alıyorum falanda ay 4-5 aylık hamileysem ve farketmediysem ve şimdiki göbek kısmında olan şişlik ve göbeğimin hafif aşağıya doğru sarkık durması belirti işse

e daha ne soruyorsun
cinsellik yaşadığınımı anlatmak için yazdın
adet olmuşsun
seviştim dediğinin üzerinden nekadar geçti kimbilir
aferin kızım
eline emeğine sağlık mı diyelim
alsana milli olmanın madalyasımı diyelim yok yok kupası:65::65::65::65:

sen ne mankafa birisin yaa burda bi sürü insan yorum yazmış ama senin kadar saçmalayan abuk subuk yazan olmadı.....
gereksiz insansın biliyomusun sana yorum bile yazılmaz çünki sen malaksın.............o kız içini dökmüş anlatıyo kim bilir neler çekiyo...
ya bırak allah aşkına yaa değmezsin senn gereksiz insan

beden senin satarsan sat
yazdığınıda silme adam gibi arkasında dur
sende çok namusluymuşsun
bir kadın olarak ben seni kınıyorum
satılık beden yuh
kendine nasıl bir yakıştırma yapmışsın
namussuz namuslu

sildim çünkü tartışma çıksın istemiyorum. sana ne satarım da bedenimi her gece yüz erkekle de yatarım tasası sana mı düştü allah allah :) git işine arkadaşım ya uğraşma

Arkadasım muhtemelen biraz kilo aldın,annende bu sekilde konusunda psikolojik olarak kendini hamile sanıyorsun. Hiçbir belirtisini taşımıyorsun. Sadece şişkinlik var diyorsun.
Bebeğim olsun cok istiyordum, evlendikten hemen sonra göbusum çıktı, hamilelik moduna girdim ki hatta benim psikolojim bulantılar bile üretmeye başladı. Psikolojik gebelik çıktı sonuc. Keske imkan olsada test alıp sana gönderebilecek, cok zor durumda olduğunu yazmışsınız, inşallah hamile degilsinler.
Ama bu belirtilerde hamile olacağını sanmıyorum. Bidahasina mutlaka korunun...

Bir tanıdığım bunu yaşadı, hafif bir şişkinlik göbek vardı ama 7 ay boyunca adet görmeye devam etti.
Spora başladı kilo vermek için uğraştı durdu. Bir gece uyumak için yattığında, tekmeyle yerinden fırlıyor.
Kesinlikle hayatta en son bunu yaşayacağını düşündüğüm birisiydi. Ailesinde çok problemler çıktı. Bu olayı anladığında evi terk etti. Daha birçok olaylar.
Sonrasında mecbur doğum yaptı. Ne kendi babası ne de çocuğunun babası hayatında yok. Tek başına evladına bakmaya çalışıyor.

bunları duydum ya artık beni uyku juyku tutmaz 2 gündür perişanım zaten

normal adet ile üstüne görmek aynı olmazmış daha az ve kahverengimsi olurmuş felan
bence boşuna evham yapıyorsunuz
kilo almışsınız..gaz sıkışması midede sorun varsa bile göbek çıkabilir
ayrıca eğer hamile kalmışsanız şu işin sırrını banada söyleyin 4 yıldır bebek için uğraşıyorum nerde yanlış yapıyorum acaba :ssz:

sildim çünkü tartışma çıksın istemiyorum. sana ne satarım da bedenimi her gece yüz erkekle de yatarım tasası sana mı düştü allah allah :) git işine arkadaşım ya uğraşma

bacım yorum falan yazma bu mala......anlamaz çünki beyin kafa mortingen :) gül geç sadece embesill işte ne anlarki insanların derdinden

değıl mı ama...
mesela çevremden bılıyorum
annem kardeşımın doğumunda toplam 3O kılo aldı, ama karnı 5.aydan sonra çıktı
yengem şuan 5. aylık hamıle, ama fızığınde hıç bır değışıklık yok, hamıle kalmadan önce aldığı bütün kıyafetlerını gıyıyor göbek hıç yok

Kesinlikle...Haklısın canım...

Bende 6.ayın içindeyim 3 kg ancak aldım,ve hala eski düşük bellerimi göbeğimin altından giyinebiliyorum..
Ama şu da var; nat geo kanalında belgeseller oluyordu adetleri düzenini bozmuyor,ama kızlar gaz sancısı diye dr a gidiyorlar,hamile olduklarını öğrenip şok olup doğurup geliyorlar...Göbek bile çıkmıyor yani o da ayrı bi olay...

sen ne mankafa birisin yaa burda bi sürü insan yorum yazmış ama senin kadar saçmalayan abuk subuk yazan olmadı.....
gereksiz insansın biliyomusun sana yorum bile yazılmaz çünki sen malaksın.............o kız içini dökmüş anlatıyo kim bilir neler çekiyo...
ya bırak allah aşkına yaa değmezsin senn gereksiz insan

içimden geçen ne varsa yazdın teşekkürler.

Back