Hata mı ediyorum?

Ben sadece kriterin vardı madem bana gelmek zorunda değildin diyorum. Bu üzüyor başka bişey değil. Ben her şeyi bırakıp takıldım peşine
o da sizi zorlamadı heralde peşine takılın diye siz de başkasına gidebilirdiniz sürekli bunu söylemek yerine mesela ama yapmamışsınız, eşiniz de aynı işte..

Eşiniz ne iş yapıyor? Siz hangi bölümü bitirdiniz. Kpss kazanmak için iy bir fırsat. Sizde bu boşluğu değerlendirin. Olmazsa da özelde bir işe girersiniz. Eşiniz çalışmanızı istiyor herhalde.

Ben eşinizi hiçmi hiç haklı bulmadım doğrusu. Siz nasıl mutluysaniz öyle olun evet kitap okumak daha güzel verimli belki ama buna o karışamaz. Ben canım ne isterse onu izlerim esim buna karışamaz. Seni böyle kabul edecek.. en sinir olduğum erkek modeli kendi çalışır eşi evdé ne yapar o işine gelmez.. temizlik çamaşır ütü yemek bulaşık bunları da cinler yapmıyor heralde

Ayrıca annenizin yanındaki hareketleri eşinizı otomatikman hatalı kişi yapıyor.. ne ayıp büyüklerin yanında o hareketler.. bence asıl ezik olan da kendisi

İnsan bütün gün evde telefon ve televizyonla otura otura hantallaşıp,miskinleşiyor. Siz farkında değilsinizdir belki ama acaba akşam eşiniz işten geldiğinde karşısında sizi o halde gördüğü için size hareket katmak adına o önerilerde bulunuyor olmasın?
Geçen yıl benim eşim çalışmıyordu,aynı şeyi ben yaşadım. İnsan eşini görünce bi canlı enerjiyle işin tozunu üstünden atmak istiyor. Eleştirilerin dozu zamanla artabilir, yıkıcılığı da. Dikkatli olun, eşinizin ne yapıp yapmadığını boşverin. Gerçekten kendinize bi hareket,farklılık katın kendiniz ve ilişkiniz için

Katılıyorum ama konu sahibinin eşi de esra erol izliyormuş, yds sınavına çalışması gerekirken çalışmıyormuş.. anladığım kadarıyla spor da yapmıyor. Birlikte yapalım demesi gerekirken bu şekilde söylemesi kırıcı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…