- 21 Temmuz 2016
- 62
- 56
- 31
- Konu Sahibi cheshire kedisi
İyi de kendi de bişey yapmıyor
İkinize de birşeyler katacak, ortak yapabileceğiniz uğraşlar bulmalısınız. Devlet tiyatrolarına gidin, operaya gidin, sinema festivallerini takip edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de kendi de bişey yapmıyor
Tam da dediğiniz gibi. Etrafından spor yapan biri de yok. Kime hava atacak onu anlamıyorum. Arkadaş ortamı yok, evde muhabbeti yok. Varsa yoksa survivor, esra erol, ntv spor. Ben ortam görmemiş biri de değilim. Ev dolusu kitap. Hani canım istemiyor kafa boşaltmak istiyorum. Bi başladım mı ardı arkası kesilmez okumaların. Onun tek derdi cila iştebirseyleri anlatmanın iki turlu yolu var esiniz kırıcı yolu secmis sizin daha fazla sosyal olmanızı sizin acınızdan mı yoksa kendi acısındamı istiyor ben esimin kendini daha iyi hissetmesi icin spora gitmesini dısarı cıkmasını istiyorsam onu rencide ederek soylemem ama onun yaptıgı sanki sizin dısarıdan bak falancanın esi spora gidiyor cok sosyal denilmesi icin yapıyor gibi bunları konusun kırıcı oldugunu soyleyin umarım duzelir diycem ama bu tableti yere fırlatmalar falan cok fevri oldugunu gosteriyor
Ağlaya ağlaya hobi mi yapılır yahu. Canım istemiyor. Evet bu boş kafaya ihtiyacım var bi süre. Ama bunu anlamıyor. Kendi atom parçalarken frida kahlo olmamı istiyorKendi yapmadigi seylerde sizi zorlamasi cok sacma ki yapsa bile benimde basimda surekli bunu bunu yap diyen kim olursa olsun yapasim gelmez biraz burnunu surtturun sonra o soylediklerini kendiniz icin yapin ozamanda kiskanip insallah onlarida yapma demez
sizde ona istekler sunun spordan bahseden adamın her gun spora gitmesi guclu kaslı bir vucuda sahip olması lazım ki dedigini anlayabilelim ama kendi yapamadıklarını size sunması hos degil sizde aynısını ona yapan bakalım neler olucakTam da dediğiniz gibi. Etrafından spor yapan biri de yok. Kime hava atacak onu anlamıyorum. Arkadaş ortamı yok, evde muhabbeti yok. Varsa yoksa survivor, esra erol, ntv spor. Ben ortam görmemiş biri de değilim. Ev dolusu kitap. Hani canım istemiyor kafa boşaltmak istiyorum. Bi başladım mı ardı arkası kesilmez okumaların. Onun tek derdi cila işte
Bilemedimki esim zorlasa heralde yapmazdim bende ki Ben yemek degil ama abur cubur cok yerim kilomda var esime bazen diyorum cikolata falan istedimmi alma hatta kiz bana bidaha istedigimde alir ama soylerde yeme etme diye kendim uyarmis olmama ragmen o soyledimi bir yiceksem iki yiyorum burnunu surtturun biseylere zorlamak cuzdan firlatmak neymis gorsun mesela sizde ona baski yapin nette takilacagina benimle and ilgilen spor yapmanizimi istiyo yuruyuste spordur elinden teli birak benle yuruyus yap deyin yada aksamlari oturup filmi beraber izleyinAğlaya ağlaya hobi mi yapılır yahu. Canım istemiyor. Evet bu boş kafaya ihtiyacım var bi süre. Ama bunu anlamıyor. Kendi atom parçalarken frida kahlo olmamı istiyor
Yahu bu adam 1 sene boş yattı, öyle bir iş. Ciddi ciddi görevi sadece sabah gidip akşam çıkmaktı, counter falan oynuyorlardı bil başında öyle boş bir işi varken de koltukta yatıyordu. 3 aydır ciddi anlamda çalışıyor eee 1 sene boyunca da evde yattı. İştten gelip yorgun olması değil yani mesele.Ama şöyle bakın olaya,tüm gün zaten dışarı da bunları yapacak pektabi hali kalmıyordur,siz evdesiniz diye yani ben sizin için söylediğini düşünüyorum.
Yanlış yolla,yanlış ağızla söylüyor ama sıkılıp bunalmamaniz için söyledikleri çok yanlış gelmedi bana,sadece söyleyiş şekli yanlış.
Konu açıp 'hata mı ediyorum?' Diye sorup her söylenilene de o değil bu değil diye söyleniyorsunuz.Yahu bu adam 1 sene boş yattı, öyle bir iş. Ciddi ciddi görevi sadece sabah gidip akşam çıkmaktı, counter falan oynuyorlardı bil başında öyle boş bir işi varken de koltukta yatıyordu. 3 aydır ciddi anlamda çalışıyor eee 1 sene boyunca da evde yattı. İştten gelip yorgun olması değil yani mesele.
işten yorgun gelmediği zamanların olup o zamanlarda da bişey yapmadığından bahsediyorum.Konu açıp 'hata mı ediyorum?' Diye sorup her söylenilene de o değil bu değil diye söyleniyorsunuz.
Peki madem,esra erolla mutluluklar.
İyi de ben onunla parası için evlenmedim, yerimi yurdumu, çevremi bırakıp geldim. Hak mı bu? İstediğini alabilirdi, almayıp beni küçümsüyorPara kazanmadığın için sana saygı duymuyor. Esra erol, müge anlı bahane. Ona bağımlı olduğunu düşünüyor. Güçlü kadın istiyor. Bu.
İstediğin kadar belgesel izle, tableti yasakla, interneti entelektüel zevkler için kullan, para kazanıp, başının çaresine bakmadıkça saygı duymaz.
Ya ben adama kızamadim ama sizi de anladım.
Insanin bazı dönemler boş boş yasayasi da gelir hani.
Ama mesela öyle bir eş isterdim ki ben kendimi saldigimda beni tutsun sarssin.
Hadi dolu uğraşlar edinelim bilgilenelim desin mesela.
Ben zaten kendimi çok çabuk bırakan biriyim eşim benden beter.
Onun bu durumu da beni rahatsız ediyor açıkçası.
Ne yapmalı bilmem ki..
Ama bunun için biraz mücadele verilir tak diye bosanilmaz bence
4. Ayda aramıyorum ben bunu. Görüp görecebilceğim en iyi insanlardan bazı kusurları olmasa diyeceğim ama ben de kusursuz değilim.Hatayı nerde yapıyorsun, 4. Ayda evlenerek. Bence çekilecek dert değil. Belki ters psikoloji işler. Kalk sınavına çalış işinde yüksel de, maaşını beğenme, fiziğini eleştir kalk kas yap de. Belki anlar. Ama sanmam.
Bence siz dikine direk inatlaşmak yerine bir durup düşünün, eşinizin istediği şeyler size faydası olmayan şeyler mi diye. Spor ypmak, sosyal olmak, iş sahibi olmak hem kendi kişiliğiniz için hem de eşiniz için + puan. Ha etrafa hava atmak için istiyo ha sadece sizin için ne farkeder, bunları yaparsanız en karlı siz çıkarsınız. Bu olayı bu kadar abartıp boşanma kıvamına getirmek sizin suçunuz bence
Damdan düşeni getir dediklerimdensin, sevdindim yalnız değilmişim. Küçümsediğini hissettim ve bu beni inanılmaz kırıyor. Ben şehir değiştirmesem onun için gayet sosyal bir hayatım vardıyani bende uc dort aydir hep evdeyim sadece esimle cikiyorum disari.evde yemek temizlk internet tv derken zaman gecirrim .bi kere esim hep evde olmamla ilgili saka yapti bozuldum baya kucumsedigni dusundum.bundan sonra hergun giyinir guzel guzel cikarim.disari v.s dedim. bu seferde kizdi.hamile hamile yola tek.cikmami.istemiyor diye. eeee bu erkeklerin ne istedigi belli degil valla.ha soyle biside var calisirken sanki cokmu sosyal oluyoruz? yoooo.valla ben calisirken dahada mala bagliyodum. erkeklerde oyle aslinda isten eve evden iseler ama kendilerini entellektuel saniyolar heralll
İyi de ben onunla parası için evlenmedim, yerimi yurdumu, çevremi bırakıp geldim. Hak mı bu? İstediğini alabilirdi, almayıp beni küçümsüyor