- 16 Ekim 2016
- 86
- 24
- 41
-
- Konu Sahibi cheshire kedisi
Esra erol,müge anlı yerine kitap okuyup internetten film izleyebilirsiniz.
Sizin ölçüleriniz de kiloya sahibim yine de spor yapıyorum amacım zayıflamak değil,sağlık amaçlı.
Aslında sizi cilalamaktan ziyade belki sizi düşünüp içinize kapanmanizi istemiyor da olabilir.
Çok çok ufak sorunlar bunlar,inşallah tez zamanda üstesinden gelirsiniz.
Evet dediğiniz gibi sadece ezmek istiyor.bende evdeyim esim calısır 10 da gelir ama bana hicbir zaman evdesin butun gun bossun falan filan yapmaz yapamaz kendileride atomu parcalamıyor ise gidip geliyorlar kadınında kendine gore evde isi oluyor ve bunlara cok takıntılıysa baska birini tercih edip evlenmesi gerekirdi esiniz resmen hayatınıza mudahale ediyor ve kendi istedkleri dogrultusunda yasamanızı istiyor fikir vermek birseylere tesvik etmek cok ayrı ama bu yaptıgı resmen ezmek tavırları hic olgun bir insanın tavırları degil duzelebilcegine inanmıyorum ben sahsen
Eşin üzerindeki ölü toprağını atıp normal sosyal bir birey olan için uğraşıyor. Adamın sosyal aktiviteler, ders çalışman ve izlediğim programlar hakkında söylediği herşey doğru. Sen kendini sabah müge anlıyla başlayıp akşam esra erol la bitiren, silik bir ev kadını olarak mı görmek istiyorsun. Silkin ve kendine gel. Elli yasında emekli değilsin. Ben de eşinin yerinde olsam boyle biriyle yasarken inanılmaz sıkılır ve karşımdaki i itici bulurdum. Ha adamin istekleri doğru ama zorla yaptirilacak şeyler değil. Ya kendine çeki düzen ver ya da bitir bu işi. Emin ol etrafta eş olarak senin gibi birilerini de arayan pek çok adam vardır.Merhaba, 1 sene 3 aylık evliyim. Eşimle aracısız birebir tanıştık. Tanışmamızdan 1 ay sonra isteme oldu 4. Ay evliydik. Ne bu acele derseniz birbirimize doğru bir insanız diye düşündük. Yaşlarımız 29-30. Eşim herkes tarafından iyi bir insan, sessiz diye bilinir. Kimse de dememiştir kötü diye. İşten eve evden işe gider. Arkadaşlarıyla sıksık görüşüp hobilerinden başını kaldırmayan biri değil. Hep yanımda, hep evinde. İyi bir işi iyi bir maaşı var, şükür. Maddi olarak büyük sıkıntılarımız olmadı bugüne kadar. Bir iki lüks için bazen isteklerimizi ötelediniz oluyor sadece.
Bana gelince, ayrılmış anne babanın çocuğuyum(bu yüzden mi bilmem boşanmak yabancı değil). Asgari ücretle bir yerde 10 yıl çalıştım. 6 ay önce eşimin işi dolayısıyla şehir değiştirdim işi bıraktım, tazminatımı aldım. Burada kimsem yok. Kapımı çalan kimse yok. Sürekli evdeyim.
Eşim eve gelir benle esra erol izler, ardından survivor falan derken tablet ya da telefonla girer yatağa(telefonsuz uyumadı hiç). Sözlüğü, Twitter ı, ntv sporu vardır. Sürekli bunlara bakar. Geçmesi gereken yds sınavı var(maaşında baya yükselme olacak). Benim de kpss çalışmam lazım. Ne o ne de ben oralı değiliz. Ama bana sürekli baskı yapıyor. Ben de sürekli zorla çalıştırmayacağını, böyle yaparak beni daha da ittiğini söylememe rağmen kavga ederek benim dersin başıma oturacağını düşünüyor. Bu konuda çok fazla kavga ediyoruz.
Sadece bu değil. Kk girmeme, spor yapmamama(160 boy,50 kiloyum hatta hep kilo almaya çalıştım(45 kilo falandım)), evden çıkmama, böyle giderse mala bağlayacağımdan falan söylenir.
Twitter dan bişey paylaşsam alır tel. Gözümün önünde siler paylaşımımı.
Eşimin bu spor yap, kk girme, dışarı çık, baskısı bana çok fazla itici geliyor.
Oturup yoga yapsam, fotoğraf mak. Alıp sabah girip akşam gelsem, spora gitsem sabah akşam memnun olacak. Bu kadar baskısı da bana inanılmaz itici geliyor. Sanki beni süslü püslü ambalajlıyor, cilalayıp parlatmaya çalıyor gibi geliyor. (Kendi işten gelip telefonla internette dolanıyor sadece)
Hindistan cevizi yağının faydalarına bakmama bile kavga çıkarıyor. Bu şeyleri boş beleş buluyor.
Dün gece bunları karışımı büyük kavga ettik, sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Annemde bizdeydi 1 aydır ufak büyük kavgalarımıza şahit oldu. Bunu bilmesin diye yatak odasından dışarı çıkarmadım. Odada üstünü başını yırttı sinirden sonra uyudu. Sabah "hiç bişey olmamış gibi gel kahvaltını yap, annem bilmesin işine gidersin "dedim. Annen bilsin deyince biletimizi al biz geri dönelim dedim anneme söyledim eşim de bilet alıyor sonra tableti fırlatıyor, cüzdanı suratıma attı. Annemin yanında da bağırıp çağırıp, ağlayıp. Hakkını helal et, biz boşanırız artık deyip işine gitti.
Biletimi aldım arada 2 saat sonra gitmeni istemiyorum, her zaman gitmek istiyorsun, yalnız kalmam, yapma şu bu...
Ortada elle tutulur bişey yok. Beni cilalamaya çalışması dışında.
Akşam eve gelince interneti sadece belgesel izlemek için kullanacağımızdan, kitap okuyacağımızdan, tablet telefona bakarak uyumamayı şart koştum.
Asılında bana eşimin bu müge izleme, kk girme, ayy evhanımı mı olacaksın, vb. Düşünceleri beni küçümsedini hissettiriyor, bunu söylediğimde öyle olmadığını idda ediyor. Ama öyle.(gerçekten çok boğuyor)
Ben nerede hata yapıyorum, sizce onun bana baskı yapmasından nasıl kurutulurum?
Entellektüel konularla vakit geçirme ile onu boğmak istiyorum.
Sizin evde böyle boşsun kavgaları oluyor mu?
(Telefondan yazdığım için dağınık ya da anlaşırılır olmamış olabilirim)
Çocuk yok anlaşılan. . Yalnız ben anlamadım suan baristinizmi yoksa küsmüsünüz? ?? Bence ödün verme.. taviz verme.. sen hayatını nasıl yaşamak istiyosan öyle yaşa.. yalnız sana tek tavsiyem kpss ye çalış ve başarını kanitla..Merhaba, 1 sene 3 aylık evliyim. Eşimle aracısız birebir tanıştık. Tanışmamızdan 1 ay sonra isteme oldu 4. Ay evliydik. Ne bu acele derseniz birbirimize doğru bir insanız diye düşündük. Yaşlarımız 29-30. Eşim herkes tarafından iyi bir insan, sessiz diye bilinir. Kimse de dememiştir kötü diye. İşten eve evden işe gider. Arkadaşlarıyla sıksık görüşüp hobilerinden başını kaldırmayan biri değil. Hep yanımda, hep evinde. İyi bir işi iyi bir maaşı var, şükür. Maddi olarak büyük sıkıntılarımız olmadı bugüne kadar. Bir iki lüks için bazen isteklerimizi ötelediniz oluyor sadece.
Bana gelince, ayrılmış anne babanın çocuğuyum(bu yüzden mi bilmem boşanmak yabancı değil). Asgari ücretle bir yerde 10 yıl çalıştım. 6 ay önce eşimin işi dolayısıyla şehir değiştirdim işi bıraktım, tazminatımı aldım. Burada kimsem yok. Kapımı çalan kimse yok. Sürekli evdeyim.
Eşim eve gelir benle esra erol izler, ardından survivor falan derken tablet ya da telefonla girer yatağa(telefonsuz uyumadı hiç). Sözlüğü, Twitter ı, ntv sporu vardır. Sürekli bunlara bakar. Geçmesi gereken yds sınavı var(maaşında baya yükselme olacak). Benim de kpss çalışmam lazım. Ne o ne de ben oralı değiliz. Ama bana sürekli baskı yapıyor. Ben de sürekli zorla çalıştırmayacağını, böyle yaparak beni daha da ittiğini söylememe rağmen kavga ederek benim dersin başıma oturacağını düşünüyor. Bu konuda çok fazla kavga ediyoruz.
Sadece bu değil. Kk girmeme, spor yapmamama(160 boy,50 kiloyum hatta hep kilo almaya çalıştım(45 kilo falandım)), evden çıkmama, böyle giderse mala bağlayacağımdan falan söylenir.
Twitter dan bişey paylaşsam alır tel. Gözümün önünde siler paylaşımımı.
Eşimin bu spor yap, kk girme, dışarı çık, baskısı bana çok fazla itici geliyor.
Oturup yoga yapsam, fotoğraf mak. Alıp sabah girip akşam gelsem, spora gitsem sabah akşam memnun olacak. Bu kadar baskısı da bana inanılmaz itici geliyor. Sanki beni süslü püslü ambalajlıyor, cilalayıp parlatmaya çalıyor gibi geliyor. (Kendi işten gelip telefonla internette dolanıyor sadece)
Hindistan cevizi yağının faydalarına bakmama bile kavga çıkarıyor. Bu şeyleri boş beleş buluyor.
Dün gece bunları karışımı büyük kavga ettik, sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Annemde bizdeydi 1 aydır ufak büyük kavgalarımıza şahit oldu. Bunu bilmesin diye yatak odasından dışarı çıkarmadım. Odada üstünü başını yırttı sinirden sonra uyudu. Sabah "hiç bişey olmamış gibi gel kahvaltını yap, annem bilmesin işine gidersin "dedim. Annen bilsin deyince biletimizi al biz geri dönelim dedim anneme söyledim eşim de bilet alıyor sonra tableti fırlatıyor, cüzdanı suratıma attı. Annemin yanında da bağırıp çağırıp, ağlayıp. Hakkını helal et, biz boşanırız artık deyip işine gitti.
Biletimi aldım arada 2 saat sonra gitmeni istemiyorum, her zaman gitmek istiyorsun, yalnız kalmam, yapma şu bu...
Ortada elle tutulur bişey yok. Beni cilalamaya çalışması dışında.
Akşam eve gelince interneti sadece belgesel izlemek için kullanacağımızdan, kitap okuyacağımızdan, tablet telefona bakarak uyumamayı şart koştum.
Asılında bana eşimin bu müge izleme, kk girme, ayy evhanımı mı olacaksın, vb. Düşünceleri beni küçümsedini hissettiriyor, bunu söylediğimde öyle olmadığını idda ediyor. Ama öyle.(gerçekten çok boğuyor)
Ben nerede hata yapıyorum, sizce onun bana baskı yapmasından nasıl kurutulurum?
Entellektüel konularla vakit geçirme ile onu boğmak istiyorum.
Sizin evde böyle boşsun kavgaları oluyor mu?
(Telefondan yazdığım için dağınık ya da anlaşırılır olmamış olabilirim)
Esra Erol izleyip sana akıl mı veriyor ?
Eşin çok tutarsız kendi hatalarını görmezden gelip sana yükleniyor Şen'de ona...
Herkes kendini görmeden karşıdakine laf atıyor bu böyle gitmez.plan yapın hayatınıza dair gidişatınıza dair..
Çocuk yok. Biletler alındı ve yandı gece gelmesini bekliyorum. Konuşmak için.Çocuk yok anlaşılan. . Yalnız ben anlamadım suan baristinizmi yoksa küsmüsünüz? ?? Bence ödün verme.. taviz verme.. sen hayatını nasıl yaşamak istiyosan öyle yaşa.. yalnız sana tek tavsiyem kpss ye çalış ve başarını kanitla..
Ama şöyle bakın olaya,tüm gün zaten dışarı da bunları yapacak pektabi hali kalmıyordur,siz evdesiniz diye yani ben sizin için söylediğini düşünüyorum.Kendi bunların hiç birini yapmayıp sadece beni zora koşuyor. Bünyem tembel ne zayıflamak ne sağlık için spora gidecek biri değilim.
Bence de ufak ama hissettirdikleri çok büyük
Benim de okulum tatile girdi ve 1 haftadir evdeyim. Açikçasi esim de bu durumdan memnun degil. Neden disari cikmiyorsun deyip duruyor. Bir defasinda evlenmeden once esime, ben okumasaydim da benimle evlenir miydin demistim, hayir demisti :))
Bence cogu erkek boyle. Karsilarinda gun boyu evde oturan bir ev hanimi istemiyorlar. Gundemle ilgilenen, entelektuel ugraslar icerisinde olan, kendi ayaklari uzerinde duran bir eş istiyorlar. Ben de karsimda boyle bir eş isterim. Bana cok dogal geliyor. Ama tabi sizin karakteriniz buna cok yabanciysa sizi boyle bir seye zorlamasi da hoş degil.
Sokakta nasıl arkadaş edinirim? Ortam görmemiş biri de değilim ki. Kolilerce kitap var. Ben adaletsizliğinden yakınıyorum. Kendi bişey yapmazken beni darlaması hoşuma gitmiyor, buesiniz kk ya takilmaniza kizarken bu sorunu kk da paylastiginizi bilse yeni bir kavga sebebi sanirim.:)genelde kadinlar bunlarin tam tersine sahip kocadan sikayet ettilleri icin esinizin dedikleri itici gelmedi bana.sanki siz biraz inada bindirmissiniz durumu.yani cik dolas butun gun evde telefonla tv yle takilma biseyler yap diyor.bunda bisey yokki.aksamlari birlikte birseyler izleyip ayri ayri takilmayi engelleyebilirsiniz belki..siz bilirsiniz hayat sizin ama biraz sosyallesmenizi istiyor gibi geldi bana.
birseyleri anlatmanın iki turlu yolu var esiniz kırıcı yolu secmis sizin daha fazla sosyal olmanızı sizin acınızdan mı yoksa kendi acısındamı istiyor ben esimin kendini daha iyi hissetmesi icin spora gitmesini dısarı cıkmasını istiyorsam onu rencide ederek soylemem ama onun yaptıgı sanki sizin dısarıdan bak falancanın esi spora gidiyor cok sosyal denilmesi icin yapıyor gibi bunları konusun kırıcı oldugunu soyleyin umarım duzelir diycem ama bu tableti yere fırlatmalar falan cok fevri oldugunu gosteriyorEvet dediğiniz gibi sadece ezmek istiyor.
İyi de kendi de bişey yapmıyorBen de bir erkek olsaydım sürekli evde oturan, bünyesi tembel, eline kitap almayan, kendini geliştirmeye yanaşmayan biriyle hayatımı geçirmezdim. Şu an bile istemem. Çünkü ben araştırmayı seven, ne öğrensem kar diye bakan biriyim. Bu yapıda biri, sizin gibi pasif biriyle yapamaz.