Hata mı ediyorum?

Tam da dediğiniz gibi. Etrafından spor yapan biri de yok. Kime hava atacak onu anlamıyorum. Arkadaş ortamı yok, evde muhabbeti yok. Varsa yoksa survivor, esra erol, ntv spor. Ben ortam görmemiş biri de değilim. Ev dolusu kitap. Hani canım istemiyor kafa boşaltmak istiyorum. Bi başladım mı ardı arkası kesilmez okumaların. Onun tek derdi cila işte

Ağlaya ağlaya hobi mi yapılır yahu. Canım istemiyor. Evet bu boş kafaya ihtiyacım var bi süre. Ama bunu anlamıyor. Kendi atom parçalarken frida kahlo olmamı istiyor

sizde ona istekler sunun spordan bahseden adamın her gun spora gitmesi guclu kaslı bir vucuda sahip olması lazım ki dedigini anlayabilelim ama kendi yapamadıklarını size sunması hos degil sizde aynısını ona yapan bakalım neler olucak

Ağlaya ağlaya hobi mi yapılır yahu. Canım istemiyor. Evet bu boş kafaya ihtiyacım var bi süre. Ama bunu anlamıyor. Kendi atom parçalarken frida kahlo olmamı istiyor
Bilemedimki esim zorlasa heralde yapmazdim bende ki Ben yemek degil ama abur cubur cok yerim kilomda var esime bazen diyorum cikolata falan istedimmi alma hatta kiz bana bidaha istedigimde alir ama soylerde yeme etme diye kendim uyarmis olmama ragmen o soyledimi bir yiceksem iki yiyorum burnunu surtturun biseylere zorlamak cuzdan firlatmak neymis gorsun mesela sizde ona baski yapin nette takilacagina benimle and ilgilen spor yapmanizimi istiyo yuruyuste spordur elinden teli birak benle yuruyus yap deyin yada aksamlari oturup filmi beraber izleyin

Yahu bu adam 1 sene boş yattı, öyle bir iş. Ciddi ciddi görevi sadece sabah gidip akşam çıkmaktı, counter falan oynuyorlardı bil başında öyle boş bir işi varken de koltukta yatıyordu. 3 aydır ciddi anlamda çalışıyor eee 1 sene boyunca da evde yattı. İştten gelip yorgun olması değil yani mesele.

Konu açıp 'hata mı ediyorum?' Diye sorup her söylenilene de o değil bu değil diye söyleniyorsunuz.
Peki madem,esra erolla mutluluklar.

Para kazanmadığın için sana saygı duymuyor. Esra erol, müge anlı bahane. Ona bağımlı olduğunu düşünüyor. Güçlü kadın istiyor. Bu.

İstediğin kadar belgesel izle, tableti yasakla, interneti entelektüel zevkler için kullan, para kazanıp, başının çaresine bakmadıkça saygı duymaz.

İyi de ben onunla parası için evlenmedim, yerimi yurdumu, çevremi bırakıp geldim. Hak mı bu? İstediğini alabilirdi, almayıp beni küçümsüyor

Hatayı nerde yapıyorsun, 4. Ayda evlenerek. Bence çekilecek dert değil. Belki ters psikoloji işler. Kalk sınavına çalış işinde yüksel de, maaşını beğenme, fiziğini eleştir kalk kas yap de. Belki anlar. Ama sanmam.

Ya ben adama kızamadim ama sizi de anladım.
Insanin bazı dönemler boş boş yasayasi da gelir hani.

Ama mesela öyle bir eş isterdim ki ben kendimi saldigimda beni tutsun sarssin.
Hadi dolu uğraşlar edinelim bilgilenelim desin mesela.

Ben zaten kendimi çok çabuk bırakan biriyim eşim benden beter.
Onun bu durumu da beni rahatsız ediyor açıkçası.

Ne yapmalı bilmem ki..

Ama bunun için biraz mücadele verilir tak diye bosanilmaz bence

Ben herkesin bir hayatı olduğu fikrindeyim, ben ona karışmıyorsam o da bana müdahale etmesin istiyorum. Yok Eğer bir kriteri varsa evleneceği kişiyi bu yönde seçmeliydi. Lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee yapıyor

4. Ayda aramıyorum ben bunu. Görüp görecebilceğim en iyi insanlardan bazı kusurları olmasa diyeceğim ama ben de kusursuz değilim.
2. Dediğinizi yapacağım tabi o vakte kadar benden bişey kalırsa

Bence siz dikine direk inatlaşmak yerine bir durup düşünün, eşinizin istediği şeyler size faydası olmayan şeyler mi diye. Spor ypmak, sosyal olmak, iş sahibi olmak hem kendi kişiliğiniz için hem de eşiniz için + puan. Ha etrafa hava atmak için istiyo ha sadece sizin için ne farkeder, bunları yaparsanız en karlı siz çıkarsınız. Bu olayı bu kadar abartıp boşanma kıvamına getirmek sizin suçunuz bence

yani bende uc dort aydir hep evdeyim sadece esimle cikiyorum disari.evde yemek temizlk internet tv derken zaman gecirrim .bi kere esim hep evde olmamla ilgili saka yapti bozuldum baya kucumsedigni dusundum.bundan sonra hergun giyinir guzel guzel cikarim.disari v.s dedim. bu seferde kizdi.hamile hamile yola tek.cikmami.istemiyor diye. eeee bu erkeklerin ne istedigi belli degil valla.ha soyle biside var calisirken sanki cokmu sosyal oluyoruz? yoooo.valla ben calisirken dahada mala bagliyodum. erkeklerde oyle aslinda isten eve evden iseler ama kendilerini entellektuel saniyolar heralll

Ben sadece kriterin vardı madem bana gelmek zorunda değildin diyorum. Bu üzüyor başka bişey değil. Ben her şeyi bırakıp takıldım peşine

Damdan düşeni getir dediklerimdensin, sevdindim yalnız değilmişim. Küçümsediğini hissettim ve bu beni inanılmaz kırıyor. Ben şehir değiştirmesem onun için gayet sosyal bir hayatım vardı

Calissan bunlari soylemez. Bana kitap oku diyen adamin alnini karislarim mesela, o kadar beynim yoruluyor yani. Onun derdi evde oturman onun calisiyor olmasi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…