- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
-
- Konu Sahibi KomandoYareni
Sanki bir şeyler eksik anlatılmış gibi geldi bilemiyorum mesela ailesine belki özel bir nedenden soyleyemiyordu ve erkek arkadasinin o nedeni öğrendiğini falan zannetti
Yani direk sen haklisin diyemedim acikcasi belki de bir şeylerin stresi var üzerinde
Bu ilk yanlısı ise bence arkadasliginiz bitmesin
Üzülme hata sende falan değil. Aldatilmanin acisini daha atamamiş ve bellli ki verdiği karardan çok da emin değil.
Bence mesafenizi koruyun. Yoksa boşu boşuna yıpranacaksınız.
belki ailesne anlatamadigi icin hassas bi donemdedir. o da bunun farkindadir ama baskasindan duyunca yedirememistir kendine. zaten aldatildigi halde evlenmeyi kabul etmesi kismindaki baskalarinin "salak..." laflarini kendi de soyluyodur ki size de demis bu lafi. bence cok hassas bi donemden geciyo.
Hiç kimse vazgeçilmez değil demekki dengesiz biri arkadaşlığın değerini bilmeyen biri bence yokluğu da canını fazla acitmaz böyle insanları hayatından çıkar Kafan rahat olsun
ya iste kendisi cok takinti yapmis bu konuyu. disardan birinin (senin sevgilinin) mudahalesiyle de (sana ve sevgiline) dokmus taslarini.."Salağa bak evleniyor bir de" demişiz biz. İşimiz yok boş insanlarız hatta fesatız onun dedikodusunu yapacağız sanki. Bir de gitti otobüse binmeyi seçti sanki düşmanıyız sanki kaçıracağız bir yerden atacağız. Ben değil de diğer arkadaşım "emin misin?" diye çok soruyordu ona. Onu da gelip bana anlatıyordu sonra ben aldım ikisini de uyardım laf dönmesin Halide'nin hatrı için dedim. Kız da o saatten sonra asla buna karışmıyor. Ama ben kaç senelik arkadaşımı tanıyamıyorum..
Belli ki kızın içi rahat değil, size patlamış. İçten içe biliyor demek ki ailesinin tepki vereceğini. Günlerdir kafasında kavga ediyordur zaten. İyi bir arkadaşın söylemesi gereken zaten sevgilinin söyledikleri.. Olayı kaçmaya getirmiş, çok sıkıntılı belli. Ben sizin yerinizde olsam kendimi hiiiiiiiiiiç üzmem, çok sağlam bir özür dilemediği sürece de hayatta konuşmam.
ya iste kendisi cok takinti yapmis bu konuyu. disardan birinin (senin sevgilinin) mudahalesiyle de (sana ve sevgiline) dokmus taslarini..
aslinda arkadsdinla dogru duzgun oturup konusulmasi lazim bu konu uzerinde.cunku belli ki kafasinda cok soru isareti var. benim fikrimse bazi insanlarla sevgilileri hakkinda konusulmuyo tecrubeyle sabit. konusmaya calismak bile zorlayabilir. ilerde tekrar aldatilirsa sunu bile diyebilir "siz ne bicim arkadassiniz niye beni engellemediniz evlenme konusunda!"
Dileyelim ki arkadaşının dediği gıbı oldu olaylar sen suclusun ben olsam o kadar yakın arkadasima erkek arkadaşının yaninda çemkirmek yerine biraz kirildigimi belli eder ama uygun bir ortamda neden böyle yaptığını sorardım demekki arkadaşın da sana değer vermiyo kaybetmekten korkmuyomusHaklısın ama inan ki bir sürü badireler atlattık. Ben sanırım bu arkadaşlık bağını çok büyütüyorum. Erkek arkadaşım da ilk kez "görüşme aklın varsa" dedi. Kırıldığı için dedi gerçi.. Yediğimiz ayrı gitmezdi hiç kaldı ki beni arkasından atmakla suçladı..
Bir anlık öfkeyle söylenen sözlere benziyor. Durduk yere bunları demesinin başka anlamı yok bence.. Belki bi sıkıntısı vardır. O da en yakın arkadaşı olduğunuz için size patlamıştır. Aldatma olayı da işin içine giriyor tabi.. Sizin bir suçunuz yok. Biraz zaman geçince özür diler büyük ihtimal.
Dileyelim ki arkadaşının dediği gıbı oldu olaylar sen suclusun ben olsam o kadar yakın arkadasima erkek arkadaşının yaninda çemkirmek yerine biraz kirildigimi belli eder ama uygun bir ortamda neden böyle yaptığını sorardım demekki arkadaşın da sana değer vermiyo kaybetmekten korkmuyomus