- 23 Kasım 2008
- 5.894
- 7.344
-
- Konu Sahibi KomandoYareni
samimi arkadaslik konusunda cok agzi yanan biriyim ama soyle bsy var ya her seyi goze alip arkadasinla konusacaksin ya da uzak duracaksin. ben artik uzak durmayi ogrendim sevgilileri konusunda..
Yaaaa işte ben de son cümlenizden korkuyorum. O yüzden diğer arkadaşım da "emin misin" diye müdahale etti. Baktık kızıyor, susalım dedim. Naz mı yapıyor anlamadım ki..
Ben de özür bekliyorum, benden ziyade erkek arkadaşımla atıştı zaten çünkü ben şok oldum kilitlendim cevap veremiyorum. Şimdi diyorum keşke şöyle böyle söyleseydim.
aynen şu nazim geciyor lafina sinir oluyorum ben de. bulunmaz hint kumaslari sanki. badireler atlatilan birine daha saygili yaklasmak gerekir bam gum dalmak degil.. nasil insanlar var yaaBoşver daha iyi yüzgöz olmamak. Bu yakın arkadaşların samimiyete güvenip en yakınlarına patlarken, elaleme pamuk şeker gibi olmalarını anlamıyorum ya. Ben yakınlarımın gözünün içine bakarım, millet nasılsa kanka diye bam güm dalıyor. Bende de vardı bu modelden bir tane. Aman eski arkadaş, aman yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, badireler atlattık diye diye katlanmadığım saçmalık kalmamıştı. Esas beraber zor günler geçirdiğin, elini tuttuğun insana özen göstermesi lazım da işte "nazım sana geçiyor" lafı çıktığından beri tepemize çıktılar.
Boşver daha iyi yüzgöz olmamak. Bu yakın arkadaşların samimiyete güvenip en yakınlarına patlarken, elaleme pamuk şeker gibi olmalarını anlamıyorum ya. Ben yakınlarımın gözünün içine bakarım, millet nasılsa kanka diye bam güm dalıyor. Bende de vardı bu modelden bir tane. Aman eski arkadaş, aman yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, badireler atlattık diye diye katlanmadığım saçmalık kalmamıştı. Esas beraber zor günler geçirdiğin, elini tuttuğun insana özen göstermesi lazım da işte "nazım sana geçiyor" lafı çıktığından beri tepemize çıktılar.
sunu da unutma "badireler atlattik" dedigin seyi sen de yasadin. herkesin bi hayati var ve senin de bir hayatin var. sen niye mutsuz olasin ki ozguvensiz biri icin..
diger arkadasiniz sizin gibi dusunmuyor demekki. ama umarim mutlu olur.. gercekten iyi degil..Halide öldükten sonra her zaman söz vermiştim kendime. Herkes bir arada kalacak diye ama Dünya'ya baktıkça anlıyorum ki bu mümkün değil. Kuş yuvadan uçar uçmaz bizi siliyor çekmediğimi düşünüyor baksanıza. Aramadı hala, arkadaşımla konuştum şimdi kıza da always ile sevgilisi evlilik planı yapmıyorlar ya beni sindiremedi demiş. Arkadaşım da "doktora görün iyi değilsin" demiş ona da sövmüş kız yüzüne kapatmış dayanamadım dedi. Artık özür dilemesin zaten.. Dilese bile "selamlaşırım" o kadar.
diger arkadasiniz sizin gibi dusunmuyor demekki. ama umarim mutlu olur.. gercekten iyi degil..
kastettigim kisi sorun cikaran arkadasinizdi. size hak veren kisi de hakli siz de haklisiniz ama sorun cikaran aekadasinizin da destege ihtiyaci var. herseyi konusmak istiyor belliki.. daha once de dedigim gibi kafasinda soru isaretleri var. selametleEvet bana hak verdi. Erkek arkadaşım da özür dilese de ben eskisi gibi görüşmeni istemem yüzümüze böyle söyledi acaba gidip elaleme neler diyordur senin hakkında bizim hakkımızda diyor. HAKLI.. Her şeyi berbat etti 1 erkek yüzünden..