Hata benim/bizim mi??

Yaaaa işte ben de son cümlenizden korkuyorum. O yüzden diğer arkadaşım da "emin misin" diye müdahale etti. Baktık kızıyor, susalım dedim. Naz mı yapıyor anlamadım ki..
samimi arkadaslik konusunda cok agzi yanan biriyim ama soyle bsy var ya her seyi goze alip arkadasinla konusacaksin ya da uzak duracaksin. ben artik uzak durmayi ogrendim sevgilileri konusunda..

Ben de özür bekliyorum, benden ziyade erkek arkadaşımla atıştı zaten çünkü ben şok oldum kilitlendim cevap veremiyorum. Şimdi diyorum keşke şöyle böyle söyleseydim.

Boşver daha iyi yüzgöz olmamak. Bu yakın arkadaşların samimiyete güvenip en yakınlarına patlarken, elaleme pamuk şeker gibi olmalarını anlamıyorum ya. Ben yakınlarımın gözünün içine bakarım, millet nasılsa kanka diye bam güm dalıyor. Bende de vardı bu modelden bir tane. Aman eski arkadaş, aman yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, badireler atlattık diye diye katlanmadığım saçmalık kalmamıştı. Esas beraber zor günler geçirdiğin, elini tuttuğun insana özen göstermesi lazım da işte "nazım sana geçiyor" lafı çıktığından beri tepemize çıktılar.

Boşver daha iyi yüzgöz olmamak. Bu yakın arkadaşların samimiyete güvenip en yakınlarına patlarken, elaleme pamuk şeker gibi olmalarını anlamıyorum ya. Ben yakınlarımın gözünün içine bakarım, millet nasılsa kanka diye bam güm dalıyor. Bende de vardı bu modelden bir tane. Aman eski arkadaş, aman yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, badireler atlattık diye diye katlanmadığım saçmalık kalmamıştı. Esas beraber zor günler geçirdiğin, elini tuttuğun insana özen göstermesi lazım da işte "nazım sana geçiyor" lafı çıktığından beri tepemize çıktılar.
aynen şu nazim geciyor lafina sinir oluyorum ben de. bulunmaz hint kumaslari sanki. badireler atlatilan birine daha saygili yaklasmak gerekir bam gum dalmak degil.. nasil insanlar var yaa

Unutamadığı ama içine attığı o aldatılmanın etkileri bianda gün yüzüne çıkmış. Yerinizde olsam bende gizli gizli güvensizlik yaşayan bu arkadaştan en kısa sürede uzaklaşırdım erkek arkadaşınız haklı. Ama çok iyi arkadaştık filan diye devam etmeye çalışmak size zarar ve sıkıntıdan başka bişey vermez. Sizin bi suçunuz yok çünkü bundan emin olabilirsiniz.

NASIL HAKLISIN! :KK43:

Sanirim stresli bi donemden geciyor yoksa yaptigi normal degil.. Durduk yere aldatma olayini soylemesi de sanki kompleks yapmis gibi geldi.. Aldatildigim halde evet dedim millet ne diyordur arkamdan gibi..
Ben ustelemezdim fazla ona zaman verirdim streslidir diye biraz zaman gecince ozur dilerse arkadasligima devam ederdim, ama ilk adimi ben atmazdim.

Hepiniz haklısınız ben de özür dilemezse konuşmayacağım diye düşünüyordum zaten siz de beni HAKLI gördünüz. Benden değil erkek arkadaşımdan da dilemeli hatta..

Yazık üzüldüm arkadaşına. En mutlu olması gereken günlerde geçmişteki o aldatılma olayından doğru kötü geçiriyor muhtemelen. Sende yada sizde hiç hata yok, o kendi içinde atlatamamış, sindirememiş doğal olarak. Esasında kendi içine sinmiyor, bu nedenle ailesine de söyleyemiyor belki de ondan direkt aklına aldatıldığı geldi, patladı.
Mutlu bir evliliği de olmaz bence, aldatılıp başlanan ilişki evliliğe gitse ne olur yani. Bunu o da çok iyi biliyor yada hissediyor ondan sinirli bence.
Sen özür falan dileme. Siniri geçince pişman olur. Olmazsa da kendi bilir kendini hiç üzme.

sunu da unutma "badireler atlattik" dedigin seyi sen de yasadin. herkesin bi hayati var ve senin de bir hayatin var. sen niye mutsuz olasin ki ozguvensiz biri icin..

sunu da unutma "badireler atlattik" dedigin seyi sen de yasadin. herkesin bi hayati var ve senin de bir hayatin var. sen niye mutsuz olasin ki ozguvensiz biri icin..

Halide öldükten sonra her zaman söz vermiştim kendime. Herkes bir arada kalacak diye ama Dünya'ya baktıkça anlıyorum ki bu mümkün değil. Kuş yuvadan uçar uçmaz bizi siliyor çekmediğimi düşünüyor baksanıza. Aramadı hala, arkadaşımla konuştum şimdi kıza da always ile sevgilisi evlilik planı yapmıyorlar ya beni sindiremedi demiş. Arkadaşım da "doktora görün iyi değilsin" demiş ona da sövmüş kız yüzüne kapatmış dayanamadım dedi. Artık özür dilemesin zaten.. Dilese bile "selamlaşırım" o kadar.

Halide öldükten sonra her zaman söz vermiştim kendime. Herkes bir arada kalacak diye ama Dünya'ya baktıkça anlıyorum ki bu mümkün değil. Kuş yuvadan uçar uçmaz bizi siliyor çekmediğimi düşünüyor baksanıza. Aramadı hala, arkadaşımla konuştum şimdi kıza da always ile sevgilisi evlilik planı yapmıyorlar ya beni sindiremedi demiş. Arkadaşım da "doktora görün iyi değilsin" demiş ona da sövmüş kız yüzüne kapatmış dayanamadım dedi. Artık özür dilemesin zaten.. Dilese bile "selamlaşırım" o kadar.
diger arkadasiniz sizin gibi dusunmuyor demekki. ama umarim mutlu olur.. gercekten iyi degil..

diger arkadasiniz sizin gibi dusunmuyor demekki. ama umarim mutlu olur.. gercekten iyi degil..

Evet bana hak verdi. Erkek arkadaşım da özür dilese de ben eskisi gibi görüşmeni istemem yüzümüze böyle söyledi acaba gidip elaleme neler diyordur senin hakkında bizim hakkımızda diyor. HAKLI.. Her şeyi berbat etti 1 erkek yüzünden..

hata sizde değil. arkadaşınız içten içe yaşadığı aldatılma olayını sindiremediği için kompleksine yenik düşmüş, birden parlamış.

şu bir gerçek ki aldatılmanın acısı kalır hep içinde bir yerde.ne kadar evlilik teklifi alıp mutlu olduğunu sansa da aldatılan bir kadın onu aldatan bir erkeği özünde hiçbir zaman affetmez. ona kızamıyor sizden acısını çıkarıyor. açıkçası önceden onun tarafından aldatılıp bir de evlenmesi çok büyük cesaret.

Evet bana hak verdi. Erkek arkadaşım da özür dilese de ben eskisi gibi görüşmeni istemem yüzümüze böyle söyledi acaba gidip elaleme neler diyordur senin hakkında bizim hakkımızda diyor. HAKLI.. Her şeyi berbat etti 1 erkek yüzünden..
kastettigim kisi sorun cikaran arkadasinizdi. size hak veren kisi de hakli siz de haklisiniz ama sorun cikaran aekadasinizin da destege ihtiyaci var. herseyi konusmak istiyor belliki.. daha once de dedigim gibi kafasinda soru isaretleri var. selametle

X