Kısaca özet geçeceğim çok uzatmadan.
Kendisi yan yanayken ilgili fakat biz sürekli yan yana gelemiyoruz. Ailem akşam çıkmama çok izin vermiyor o da akşamları müsait olduğundan.
Geçen gün covid şüphesi vardı bende ve hastaneye gittiğimi haber verdim. Kendisi muhasebe işi yapıyor o yüzden işi yoğun. Bir kere aradım açmadı. Sonra mesaj atayım dedim. Hatta ekran görüntüsünü paylaşacağım arkadaşlar.
Onunla son mesajlaştığım saat 12:46.
Ben testi verdim ve eve geçip akşama kadar uyudum. Uyandığımda ne bir mesaj ne bir arama. Hiç yani. Sonrasında tabii mesaj attım ve peki haklısın özür dilerim dedi. Ben konuyu açtıkça haklısın diyordu geçiştirir gibi. Her neyse o mesajları da ekleyeceğim okuyabilirsiniz
Sonrasında test sonucumu bile sormadı. Ben ertesi gün akşam sonucu atmıştım ve sabah uyandığında günaydın yazmamış bana gitmiş snapchatten snap atmış arabasını paylaşmış.
Bende o anlık bir kararla ayrıldım.
Kendimi değersiz hissediyordum ve o ortamdan uzaklaştım. Ekran görüntülerinde karaladığım yerler isimler ve son ekran görüntüsünden sonra beni aramasını söyledim sms’ten o yüzden devamı yok. Zaten sonrasında ayrılmıştım.
Sizce ani bir karar vererek hata mı yaptım? Sizin düşünceleriniz nelerdir
Ha birde ayrılmak istediğimde çabalamadı. Görüşmek istemiyorum demem her şeye yetmiş. Yanında güvenebileceği birini istermiş falan öyle söyledi.
Merhaba, belki bana kızacaksınız ama söylemeden edemeyeceğim. Zaman zaman konularınızı okudum. Belki hepsini olmasa da çoğunu hatırlıyorum ve gördüğüm kadarıyla siz benmerkezci ve anlaşması zor birisiniz.
Dürüst olmak gerekirse, biraz da kıskanç olduğunuzu düşünüyorum. Flörtöz ve çevresi geniş olan arkadaşınızı “ her gözüne bakanı ondan hoşlanıyor sanıyor ehe” diyerek burada dilinize dolamıştınız, üzerine benim derslerim önemli, ben düzgün biriyim, ortalamam yüksek, onun dersleri kötü vb diye kötülemiştiniz. başka bir arkadaşınızı sizi geri aramayı unuttu diye ve siz sevgilinizden ayrıldıktan sonra “ benim üzgün olduğumu biliyor, nasıl olur da kendi sevgilisiyle fotoğraf paylaşır” diye eleştirmiştiniz. Bunun gibi aklımda kalan birkaç durum mevcut.
Yani demem o ki, insanları biraz boğan, bencil ve fazla hassas biri gibi geldiniz bana.
Burada da verdiğiniz bazı tepkileri abartılı bulmakla beraber, karşınızdaki kişinin hareketlerinden ilişki anlayışınızın birbirinizden farklı olduğunu gördüm. Fazla darlayan bir yapınız var gibi.
Attığınız ss lerde beyefendi neyin var noldu diye sormuş sanırım. Siz tam olarak neden bu kadar kırıldınız onu da anlamadım. Profil resmini kaldırmalar, trip atmalar, günaydın yazmadı diye kızmalar vb bana fazla geldi.
Velhasılkelam, ilgi görmek hoşunuza gidiyor, çok normal, hele ki hastayken hayatınızdaki kişiden ilgi beklemek istemeniz de çok doğal, ama bu konudaki kişi sizin beklentilerinizi karşılayabilecek gibi durmuyor.