- 5 Mayıs 2019
- 1.077
- 1.068
- 123
- Konu Sahibi karamsargirl
Ben de yengecim, ben niye öyle değilim Yoksa öyle miyim? Bak şüpheye düştüm şimdi.
Kendin gibi yengec burcu birini bul. Ben öyle yaptım şu an trip olimpiyatlarında yarı finallere giriyoruz. Koc moc bunlar bize gelmez biz ilgi sevgi aşkım kuskom isteyen tipleriz.
Ben de bazen sevgilime yazmayı aramayı unutuyorum ki yengec burcuyum ama kafam dağınık oluyor işte dikkat eksikligim var. O yüzden anlayisliyim da bence arada unutkanliklar ilgi gostermemeler olabilir hatta bence saat 5te yazmamis olmak da çok normal, birkaç gün konuşmamak da normal ama bu abininki bana biraz kronik gibi geldi sanki elektrikleri baştan tutmamış. Su grubu manita bulsa konu sahibi ablamız daha rahat eder bence. Koc ne ya buzdolabı dipfriz gibi bi burç.
Ayy burçdaşlarım çok tatlıssınız benim yükselen koç,ben sevgilimi 1 hafta aramam mesela kendi işlerimle meşgul olmaktan unuturum o arar.Konu sahibi burçdaşımız yengeç erkeği çekmesin kendine ikiside birbirine küser sebebini çözene kadar kendilerini hasta ederler en iyisi mi o kendine bir toprak yada hava grubu bulsun