Başhekimle konuştun mu? Başka sorumlu var mı?
Valla kanka dümdüz yüzüne güzelce saçmalıklarından bıktım, kilomla ilgili yorum yapma, yaptığım iş de gayet iyi yaptığın bezdirme politikasının da farkındayım o yüzden sus beni rahatsız etme de. Diş gösterirsen çekilir bence. Sonra da vınla başhekime ya da yöneticiye şikayet et. Daha da temizi CİMERe şikayet et. Mobbinginden bıktım, verimliliğim düşüyor yaz soruşturma geçirir umarım tekmeyi de yer.
hemşire böyle bi konuyu başhekimle konuşmaz teamüle aykırı bir durum
başka sorumlu da aynı serviste olmaz
estetik hastası hematom filan dediğine göre genel cerrahinin servisinde
cerrahi servislerinin işi bitmez, zor servisler, sorumlu hemşireler genelde mobbing yapar zaten
bir de bu kız sonradan gelmişse servise -yani en son katılan kişiyse
diğerleri kendi arasında ekipleşmiş kamplaşmıştır, sorumlunun takabileceği kendisi vardır. seni seçtimm pikaçuu. kendini ezdirmemeyi öğrenmek her zaman zor ama garanti yoldur. bu arada kiloya laf etmek filan o kadar "olağan" kabul edilen şeyler ki --tabi ki mobbing sadece devlette bunu diyince gülüyorlar...kadın sizin üzerinizde ego tatmin ediyor işte,
ha ama ezdirmemeyi öğrenene kadar tükencem diyorsa
servis değiştirebilir
hatta madem dil sınavı çalışıyor toplum sağlığı merkezine vs. iş yükü belli nöbeti olmayan yere geçmeyi denerim ben olsam
tabi üniversite hastanesinde sözleşmeli hemşire değilse? onlara başka bir yerlere gitmek zor, kurum içinde başka servis için zorlayabilir belki.
konu sahibi
servisinizin Almanya'ya gidince size faydası olacak mı ? özellikle cerrahi servisinde çalışmış hemşire mi istiyorlar?