Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebeğin hastane çantasına iki tane hastane çıkışı , on adet 2 numara bebek bezi, 3 adet ağız mendili, ıslak mendil, kalın pattaniye, yedek birkaç zıbın , 3 adet çorap, 2 adet kilot, iki adet yedek tulum koydum,
kendim içinde 3 adet gecelik, hasta bezi, bol miktarda ped, ıslak mendil, havlu peçete, bol miktarda iç çamaşırı ve sütyen, bir adet hırka, çorap ve patik, fotoğraf makinesi,
daha kendim içinde bebek içinde koyulacak şeyler var tabi, bebeğin biberonları, gögüs pedi, maması (sezeryan olunca süt gelmeyince ilk etapda mama veriliyormuş) şimdilik aklımda bunlar var
Dorucum herşey çok güzel ama kalın battaniyeyi götürmene gerek yok bence.Benim oğlumun da o battaniyeden vardı ama 1 yaşından önce örtemedim. Hele hastanede hiç işine yaramayacaktır. Çünkü doğduklarında o kadar minik oluyorlar ki battaniyenin içinde kaybolur. Oğlum normal ölçülerde bir çocuktu ama doğduğunda standart bir 50x70yastık çift kişilik yatak gibi oluyordu sırnaşık şey
arkadasım hasta bezi yerine bebeğin bezinden koymus çok işe yaradı demişti :)
arkadasım hasta bezi yerine bebeğin bezinden koymus çok işe yaradı demişti :)
ben de ilk doğumumda bebek bezi kullanmıştım. çünkü yanımda ped götürmüştüm çok kanama olacağını bilmiyodum. odadaki diğer doğum yapan bayanlar bebek bezi kullanmamı söylediler. ben de öyle yaptım gerçekten de çok iyi oldu.
Sen hazırlıksız yakalanmışsın canım.Beni pedlerin yeterli olmayacağı konusunda uyardılar.Seni uyaran olmamış demek ki.Bebek bezi pedlerden daha geniş ve emici.Daha faydalı olmuştur eminim.
peki bebek bezinin hangi boyu olmalıkaydirigubbakcemile3bende özelde yapcam acaba verirlermi hasta bezi.
edoş iiyi fikir canım,bende buzdolabı poşetine koyayım süper fikir.