Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki gecelik,bir sabahlık ve alt-üst takım hepsi toplam 238YTL.Lacivert geceliğin fiyatını tek olarak hatırlıyorum sadece:59YTL idi.Hepsi yumuşacık,kaliteli ürünler.izmir Carrefour'da Ataköy diye bir mağazadan aldım.Zeki Triko ve Dagi'nin ürünlerini satan bir yerdi.
Haklısın Sihri;hastaneye pamuk götürülmez.Hazır mendil koyarız çantaya.Yeni doğan mendillerin bendeki huggies mendillerden farkı ne ki acaba..Ben hastaneye gidip liste istemeden rahat edemeyeceğim galiba.Sorularımı da onlara sorarım.Çok ayrıntı düşünen bir insan olduğum için kafam hep karışık çünkü bebek bakma işi hiç bilmediğim bir iş.Komşunun bebeğinin altını değiştirip pışpışlamak gibi değil.Bu benim bebeğim.Eksik olmasın istiyorum hiçbir şeyi.
saten pijama koymayı düşünen oldumu hiç biz kış annesiyiz ama şık duruyo hoşuma gidiyo
benimde sadece gecelik ve pijamam kaldı bende doğumumu izmirde yapıcam nasipse çınarlıda senin hangi hastane:CüvCüv: