İş arıyorum zaten bir haftadır çok haklısınız belkide hep sustugumdandir saygimi bozmayın diye ama maymun gözünü actiBu kadar pasif olmayacaksın o zaman, seni senden başka kimse koruyamaz. Baş kaldırmamak adına hep bir bahane buluyorsun. Sorunlarını bu şekilde çözemezsin.
Madem geçiminiz sıkıntılı, kv baksın çocuklara sende bir işe gir, evini ayırmak için birikim yap. Hayatından memnun değilsen bir yerden değiştirmeye başlayacaksın, çaren yok.
Boşarsa boşasın yani,o evde huzur yoksa daha ne..Cennet canıma minnet derler emin olun oğlunun beynini yıkar bosar beni
Faydası yok zararı var bı türlü ikna edemiyorum ne yapmalıyım akıl verin banaBorçlar bitmeden 2 çocuk yapmayı bilmiş de ayrı eve mi çıkamıyormuş? En başta evlenmeyi kabul etmemeliydiniz. İş işten geçmiş. Sizin sorununuz beraber yaşamak, kayınvalideyi memnun etmek değil. Ayrı yaşıyor olsanız da bebek bakımını, işleri kendiniz yapacaktınız. O yüzden ondan beklentiniz olmasın, belli ki merhamet ve vicdan yoksunu biri. Eşiniz oyalıyor sizi, adam olsun da maaşını babasına vermesin, eşine çocuklarına harcasın. Bir an önce ayrı eve çıkın. Orda olmanın size faydası yok belli ki.
Neden evlendiniz bu adamla?Üstelik beş kuruş da vermiyor kuaför paramı bile babasından istemek zorunda kalıyorum bir de ne yapacaksın parayı diyor
Ama maaşı babasına vererek geleceğinizi kuramazsınız kiÇok haklısınız dün konustum bu durumu zman diyor şükür diyor kafayı yiyeceğim yaa bu zman niye bitmedi gitti
Her şeye susmak saygı değil ki. Asıl saygısızlığı kendine yapıyorsun. Bir deliliğe bakar herkesin sana karşı tutumunu değiştirmesi. Kimse sana durduk yere olay çıkar, insanların huzurunu boz demiyor.İş arıyorum zaten bir haftadır çok haklısınız belkide hep sustugumdandir saygimi bozmayın diye ama maymun gözünü acti
Gezme bilmemek iyi birşey miymiş? Gezmek, öğrenmek, kendine yeni şeyler katmak, aktif olmak kötü birşeymiş öyle mi? Evde kalıp hiçbir yere gitmeyip tüm gün ev işi yapmak ve büyüklere hizmet etmek iyi bir yaşam. Allah’ım ne cahil insanlar. Bunu diyenler iyi yaşayanın da arkasından konuşur geziyor da bilmem ne filan diye dedikodusunu yapar. Ne diyeceğimi bilemiyorum keşke değişse bu zihinler.bu arada titizimdir herkes kv deme heveslenir ne güzel gelini var işi asi tertemiz gezme bilmez saygılı hormetli diye
Malesef ailem yok kimsesizim
Alısmadık g..tde don durmaz derler.
Yok hayır kaçmadım tabikide18 yaşındamı evlendin sen bakalım,sakın kaçtım deme ..
Selamın aleyküm arkadaşlar.paylasacak kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim.
Kayinvalidemle birlikte yaşıyoruz . İlk evlendigimiz zamanlar çok iyidik iki sene flan. Bu arada 4 sene olacak evleneli . Sorun şu ki kv herşeye karışır oldu.yaptigim hiçbir şeyi beğenmiyor.tatli yaparım yemez yemek yaparım salçası fazla tuzu az.vs.seyler söyler . İkinci çocuğumu doğum yaptım oğlum şu an 5 aylık.ve bir aylıkken kontrol için hastaneye gitmiştik eşimle.ve ben içerde doktordayken kv eşimi aramış . Karın çocuklarına baksın ben işimi yaparım.ne biçim iş yapmış heryer kokmuş onun harcadığı suya deterjanla acirimgibi sözler söylemiş.(bu arada titizimdir herkes kv deme heveslenir ne güzel gelini var işi asi tertemiz gezme bilmez saygılı hormetli diye) esmim de o zman begenmiyorsan al kendin yap daha ne yapsın kız demiş. Eve geldik surat beş karış .doğum yaptim bir gün hastanede yattık kv dem yanımda kaldı ertesi gün eve geldik kv vurdu kafayı yattı.bu arada normal doğum yaptım .ne bı çorba ne bı yatak hazırladı.o halimle hastaneden gelen kirlileri makineye attım serdim kaldırdım yemek yaptım iş yaptım kısacası . Bir gün demedi ki kızım sen lohusasin kanaman var yorgunsun yat demedi yatsam bile laf vurarak söylendi.su an oğlum beş aylık yemek yerken ağlasa bir gün de ben bakayım da sen de karnını doyur demedi ne zman sofra kalacaksa bulaşık yıkanacak da o zman bana ver çocuğu diyor.ayri eve çıkmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum . Bende istiyorum ayrı ev ama zamanı var hem bebeler büyüsün hem herşey yerli yerine otursun borc bitsin diyip duruyor . Nasıl bir zman da 4 senedir bitmek bilmedi.bu arada eşim maaşının hepsini babasına verir . O da beş kuruş çıkartıp vermez . Yanlış yazdiysam veya eksik yazdiysam kb .sinirden elim ayağım titrer oldu.sizce ne yapmaliyim
Senin daha elin kolun çok titrer.Yakında o sende sinir sıkışması yapar kollarda güçsüzlük olur boyun fıtığıyla birlikte psikolojik sorunlarda ortaya çıkar.Selamın aleyküm arkadaşlar.paylasacak kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim.
Kayinvalidemle birlikte yaşıyoruz . İlk evlendigimiz zamanlar çok iyidik iki sene flan. Bu arada 4 sene olacak evleneli . Sorun şu ki kv herşeye karışır oldu.yaptigim hiçbir şeyi beğenmiyor.tatli yaparım yemez yemek yaparım salçası fazla tuzu az.vs.seyler söyler . İkinci çocuğumu doğum yaptım oğlum şu an 5 aylık.ve bir aylıkken kontrol için hastaneye gitmiştik eşimle.ve ben içerde doktordayken kv eşimi aramış . Karın çocuklarına baksın ben işimi yaparım.ne biçim iş yapmış heryer kokmuş onun harcadığı suya deterjanla acirimgibi sözler söylemiş.(bu arada titizimdir herkes kv deme heveslenir ne güzel gelini var işi asi tertemiz gezme bilmez saygılı hormetli diye) esmim de o zman begenmiyorsan al kendin yap daha ne yapsın kız demiş. Eve geldik surat beş karış .doğum yaptim bir gün hastanede yattık kv dem yanımda kaldı ertesi gün eve geldik kv vurdu kafayı yattı.bu arada normal doğum yaptım .ne bı çorba ne bı yatak hazırladı.o halimle hastaneden gelen kirlileri makineye attım serdim kaldırdım yemek yaptım iş yaptım kısacası . Bir gün demedi ki kızım sen lohusasin kanaman var yorgunsun yat demedi yatsam bile laf vurarak söylendi.su an oğlum beş aylık yemek yerken ağlasa bir gün de ben bakayım da sen de karnını doyur demedi ne zman sofra kalacaksa bulaşık yıkanacak da o zman bana ver çocuğu diyor.ayri eve çıkmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum . Bende istiyorum ayrı ev ama zamanı var hem bebeler büyüsün hem herşey yerli yerine otursun borc bitsin diyip duruyor . Nasıl bir zman da 4 senedir bitmek bilmedi.bu arada eşim maaşının hepsini babasına verir . O da beş kuruş çıkartıp vermez . Yanlış yazdiysam veya eksik yazdiysam kb .sinirden elim ayağım titrer oldu.sizce ne yapmaliyim
Niye o kadar erken evlendin peki..Yok hayır kaçmadım tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?