• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastası kv

Bu kadar pasif olmayacaksın o zaman, seni senden başka kimse koruyamaz. Baş kaldırmamak adına hep bir bahane buluyorsun. Sorunlarını bu şekilde çözemezsin.
Madem geçiminiz sıkıntılı, kv baksın çocuklara sende bir işe gir, evini ayırmak için birikim yap. Hayatından memnun değilsen bir yerden değiştirmeye başlayacaksın, çaren yok.
İş arıyorum zaten bir haftadır çok haklısınız belkide hep sustugumdandir saygimi bozmayın diye ama maymun gözünü acti

Borçlar bitmeden 2 çocuk yapmayı bilmiş de ayrı eve mi çıkamıyormuş? En başta evlenmeyi kabul etmemeliydiniz. İş işten geçmiş. Sizin sorununuz beraber yaşamak, kayınvalideyi memnun etmek değil. Ayrı yaşıyor olsanız da bebek bakımını, işleri kendiniz yapacaktınız. O yüzden ondan beklentiniz olmasın, belli ki merhamet ve vicdan yoksunu biri. Eşiniz oyalıyor sizi, adam olsun da maaşını babasına vermesin, eşine çocuklarına harcasın. Bir an önce ayrı eve çıkın. Orda olmanın size faydası yok belli ki.
Faydası yok zararı var bı türlü ikna edemiyorum ne yapmalıyım akıl verin bana

İş arıyorum zaten bir haftadır çok haklısınız belkide hep sustugumdandir saygimi bozmayın diye ama maymun gözünü acti
Her şeye susmak saygı değil ki. Asıl saygısızlığı kendine yapıyorsun. Bir deliliğe bakar herkesin sana karşı tutumunu değiştirmesi. Kimse sana durduk yere olay çıkar, insanların huzurunu boz demiyor.

Seni kim büyüttü peki? İnsanlar böyledir, arkasında kimse yok diye ezmeye çalışırlar. Keşke iki çocuk yapacağınıza çalışsaydın. Şimdi bir tek eşini ikna edebilirsen ayrı eve çıkabilirsiniz. Kv sizi istemiyor belli ki, yük olarak görüyor. Eşin maaşını verir, sen bütün evin işini yaparsın ama lafta onlar size baktı olur. Bu devirde hörmetli olmak, temiz titiz olmak, gezip tozmamak meziyet değil, kendini ezdirmeyeceksin hakkını koruyacaksın.

İmkan ve mecburiyetler doğrultusunda kayınvalide ile yaşanmasını anlayabilirim, kendim de yaşadım bunu 2.5 yıl mecburi.. Parayı babasına veriyor demişsiniz, en tahammül edemediğim şey, göbek bağlarını bir türlü koparamıyor bu erkekler ama bi düzen vardır öyle gelmiş öyle gidecektir bunu da anlarım.. Amaa; güzel ablacım yada güzel kardeşim, 2 çocuk nedir ya. Nasıl fırsat buluyorsunuz hangi arada yapıyorsunuz, hayatı böyle zor olan kadınlar neden korunmuyor da kocalık yapamayan erkekleri baba yapıyorlar bunu hiç anlamıyorum.. Adam rahatlığa alışmış, sabah git akşam gel, maaşı alınca ver bütün parayı hiçbir şeye karışma etme sorumluluk alma, kafası rahat..neden çıksın ki ayrı eve. O yüzden şu an sanırım yapacak hiçbir şeyiniz yok.

bu arada titizimdir herkes kv deme heveslenir ne güzel gelini var işi asi tertemiz gezme bilmez saygılı hormetli diye
Gezme bilmemek iyi birşey miymiş? Gezmek, öğrenmek, kendine yeni şeyler katmak, aktif olmak kötü birşeymiş öyle mi? Evde kalıp hiçbir yere gitmeyip tüm gün ev işi yapmak ve büyüklere hizmet etmek iyi bir yaşam. Allah’ım ne cahil insanlar. Bunu diyenler iyi yaşayanın da arkasından konuşur geziyor da bilmem ne filan diye dedikodusunu yapar. Ne diyeceğimi bilemiyorum keşke değişse bu zihinler.

En başında birlikte yaşamayı kabul ederek hata yapmışsınız. Geç evlenseydinizde birlikte oturmayı kabul etmeseydiniz keşke.

Öncelikle anne ve babanızın sizi terk etmelerine çok üzüldüm ama daha beter durumda olup da hayatını düzene sokan bir sürü insan var, bunu da unutmayın lütfen yani arkanızda kimsenin olmaması sizi bu şekilde ezebilecekleri anlamına gelmiyor. Eşinizin ailesi hem cahil hem de kötü niyetli ve ne yaparsanız yapın yaranamazsınız bari dili uzun, olay çıkaran gelin olun en azından daha fazla üstünüze gelmesinler. Böyle insanlara karşı anladıkları dilden konuşun. Evi de ayırın en kısa zamanda. Eşinize de akıl fikir diliyorum, anasının memesinden kopamayan adamlar evlenmesin bi zahmet.

Selamın aleyküm arkadaşlar.paylasacak kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim.
Kayinvalidemle birlikte yaşıyoruz . İlk evlendigimiz zamanlar çok iyidik iki sene flan. Bu arada 4 sene olacak evleneli . Sorun şu ki kv herşeye karışır oldu.yaptigim hiçbir şeyi beğenmiyor.tatli yaparım yemez yemek yaparım salçası fazla tuzu az.vs.seyler söyler . İkinci çocuğumu doğum yaptım oğlum şu an 5 aylık.ve bir aylıkken kontrol için hastaneye gitmiştik eşimle.ve ben içerde doktordayken kv eşimi aramış . Karın çocuklarına baksın ben işimi yaparım.ne biçim iş yapmış heryer kokmuş onun harcadığı suya deterjanla acirimgibi sözler söylemiş.(bu arada titizimdir herkes kv deme heveslenir ne güzel gelini var işi asi tertemiz gezme bilmez saygılı hormetli diye) esmim de o zman begenmiyorsan al kendin yap daha ne yapsın kız demiş. Eve geldik surat beş karış .doğum yaptim bir gün hastanede yattık kv dem yanımda kaldı ertesi gün eve geldik kv vurdu kafayı yattı.bu arada normal doğum yaptım .ne bı çorba ne bı yatak hazırladı.o halimle hastaneden gelen kirlileri makineye attım serdim kaldırdım yemek yaptım iş yaptım kısacası . Bir gün demedi ki kızım sen lohusasin kanaman var yorgunsun yat demedi yatsam bile laf vurarak söylendi.su an oğlum beş aylık yemek yerken ağlasa bir gün de ben bakayım da sen de karnını doyur demedi ne zman sofra kalacaksa bulaşık yıkanacak da o zman bana ver çocuğu diyor.ayri eve çıkmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum . Bende istiyorum ayrı ev ama zamanı var hem bebeler büyüsün hem herşey yerli yerine otursun borc bitsin diyip duruyor . Nasıl bir zman da 4 senedir bitmek bilmedi.bu arada eşim maaşının hepsini babasına verir . O da beş kuruş çıkartıp vermez . Yanlış yazdiysam veya eksik yazdiysam kb .sinirden elim ayağım titrer oldu.sizce ne yapmaliyim

Kv-kp ile 4 sene aynı ev üstüne 2 çocuk, bravo
Meslek varmı- hiç sanmam
İş? Oda yoktur
Ayrı ev istiyorum ama kocam zamanı değil diyor
Ozaman kırıp dizinizi oturacaksınız, kv ye katlanacaksınız. Ayrı eve çıkmadan neyi nasıl düzeltebilirsiniz

Selamın aleyküm arkadaşlar.paylasacak kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim.
Kayinvalidemle birlikte yaşıyoruz . İlk evlendigimiz zamanlar çok iyidik iki sene flan. Bu arada 4 sene olacak evleneli . Sorun şu ki kv herşeye karışır oldu.yaptigim hiçbir şeyi beğenmiyor.tatli yaparım yemez yemek yaparım salçası fazla tuzu az.vs.seyler söyler . İkinci çocuğumu doğum yaptım oğlum şu an 5 aylık.ve bir aylıkken kontrol için hastaneye gitmiştik eşimle.ve ben içerde doktordayken kv eşimi aramış . Karın çocuklarına baksın ben işimi yaparım.ne biçim iş yapmış heryer kokmuş onun harcadığı suya deterjanla acirimgibi sözler söylemiş.(bu arada titizimdir herkes kv deme heveslenir ne güzel gelini var işi asi tertemiz gezme bilmez saygılı hormetli diye) esmim de o zman begenmiyorsan al kendin yap daha ne yapsın kız demiş. Eve geldik surat beş karış .doğum yaptim bir gün hastanede yattık kv dem yanımda kaldı ertesi gün eve geldik kv vurdu kafayı yattı.bu arada normal doğum yaptım .ne bı çorba ne bı yatak hazırladı.o halimle hastaneden gelen kirlileri makineye attım serdim kaldırdım yemek yaptım iş yaptım kısacası . Bir gün demedi ki kızım sen lohusasin kanaman var yorgunsun yat demedi yatsam bile laf vurarak söylendi.su an oğlum beş aylık yemek yerken ağlasa bir gün de ben bakayım da sen de karnını doyur demedi ne zman sofra kalacaksa bulaşık yıkanacak da o zman bana ver çocuğu diyor.ayri eve çıkmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum . Bende istiyorum ayrı ev ama zamanı var hem bebeler büyüsün hem herşey yerli yerine otursun borc bitsin diyip duruyor . Nasıl bir zman da 4 senedir bitmek bilmedi.bu arada eşim maaşının hepsini babasına verir . O da beş kuruş çıkartıp vermez . Yanlış yazdiysam veya eksik yazdiysam kb .sinirden elim ayağım titrer oldu.sizce ne yapmaliyim
Senin daha elin kolun çok titrer.Yakında o sende sinir sıkışması yapar kollarda güçsüzlük olur boyun fıtığıyla birlikte psikolojik sorunlarda ortaya çıkar.

Back