Çok şükür herşeyi küçük yaşımda kendim yapmaya çalıştım ama bı yerde kimsesiz olmak çok zor belkide bu yüzdendir hep ezildigim gidecek yeri yok nasıl olsa bize muhtaç diyedir bütün bularOlsun canim aslinda hicbir kadinin kimseye ihtiyaci yok. Sen güclü ol ve dik dur.
Maaşı niye babasına veriyor? Kusura bakma ama eşinin niyeti ayrılmak fln deg
Çok haklısınız dün konustum bu durumu zman diyor şükür diyor kafayı yiyeceğim yaa bu zman niye bitmedi gittiMaaşı niye babasına veriyor? Kusura bakma ama eşinin niyeti ayrılmak fln degil
Eşiniz ergenmide aldığı maaşı babasına veriyor.Selamın aleyküm arkadaşlar.paylasacak kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim.
Kayinvalidemle birlikte yaşıyoruz . İlk evlendigimiz zamanlar çok iyidik iki sene flan. Bu arada 4 sene olacak evleneli . Sorun şu ki kv herşeye karışır oldu.yaptigim hiçbir şeyi beğenmiyor.tatli yaparım yemez yemek yaparım salçası fazla tuzu az.vs.seyler söyler . İkinci çocuğumu doğum yaptım oğlum şu an 5 aylık.ve bir aylıkken kontrol için hastaneye gitmiştik eşimle.ve ben içerde doktordayken kv eşimi aramış . Karın çocuklarına baksın ben işimi yaparım.ne biçim iş yapmış heryer kokmuş onun harcadığı suya deterjanla acirimgibi sözler söylemiş.(bu arada titizimdir herkes kv deme heveslenir ne güzel gelini var işi asi tertemiz gezme bilmez saygılı hormetli diye) esmim de o zman begenmiyorsan al kendin yap daha ne yapsın kız demiş. Eve geldik surat beş karış .doğum yaptim bir gün hastanede yattık kv dem yanımda kaldı ertesi gün eve geldik kv vurdu kafayı yattı.bu arada normal doğum yaptım .ne bı çorba ne bı yatak hazırladı.o halimle hastaneden gelen kirlileri makineye attım serdim kaldırdım yemek yaptım iş yaptım kısacası . Bir gün demedi ki kızım sen lohusasin kanaman var yorgunsun yat demedi yatsam bile laf vurarak söylendi.su an oğlum beş aylık yemek yerken ağlasa bir gün de ben bakayım da sen de karnını doyur demedi ne zman sofra kalacaksa bulaşık yıkanacak da o zman bana ver çocuğu diyor.ayri eve çıkmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum . Bende istiyorum ayrı ev ama zamanı var hem bebeler büyüsün hem herşey yerli yerine otursun borc bitsin diyip duruyor . Nasıl bir zman da 4 senedir bitmek bilmedi.bu arada eşim maaşının hepsini babasına verir . O da beş kuruş çıkartıp vermez . Yanlış yazdiysam veya eksik yazdiysam kb .sinirden elim ayağım titrer oldu.sizce ne yapmaliyim
Neyin şükretmesi bu böyle,koskaca adam babasının eline para sayıyor hayret bişi yani..Çok haklısınız dün konustum bu durumu zman diyor şükür diyor kafayı yiyeceğim yaa bu zman niye bitmedi gitti
Dili uzadı desinler ne olacak ki, "sayenizde, kuzuyu siz kurt yaptınız" de geç odana. Onlar desin bu kadın dellendi diye, evin huzuru için onlarda idare etmeyi öğrensin.Zaten yetişemiyorum ki çoğu şeye akşam birde şu neden yok neden yapmadın diyorlar cevap versem dili uzadı oluyor
Edemezsiniz tabi eşiniz rahat çünkü hem ailesi ile yaşıyor hem kira derdi yok yanında karısı çocukları oh miss vallaha.Sizin aranızdaki problemi aman gelin kaynana normal olarak bakıyor. Al çocuklarını git babanın evine ayrı ev açana kadar dönme emzikli çocuğun olmasa çocukları bile bırak derdim.Bı türlü ikna edemiyorum esimi
Malesef ailem yok kimsesizimEde
Edemezsiniz tabi eşiniz rahat çünkü hem ailesi ile yaşıyor hem kira derdi yok yanında karısı çocukları oh miss vallaha.Sizin aranızdaki problemi aman gelin kaynana normal olarak bakıyor. Al çocuklarını git babanın evine ayrı ev açana kadar dönme emzikli çocuğun olmasa çocukları bile bırak derdim.
Üstelik beş kuruş da vermiyor kuaför paramı bile babasından istemek zorunda kalıyorum bir de ne yapacaksın parayı diyorEşiniz ergenmide aldığı maaşı babasına veriyor.
Bak evladım sen unut o evden çıkmayı filan,eş kişisi asla ailesini bırakıpta 100 metre ileriye gitmez.
Neyin şükretmesi bu böyle,koskaca adam babasının eline para sayıyor hayret bişi yani..
Kp kv deme çok düşkün dur yani konuştum değişen birşey yok kiDili uzadı desinler ne olacak ki, "sayenizde, kuzuyu siz kurt yaptınız" de geç odana. Onlar desin bu kadın dellendi diye, evin huzuru için onlarda idare etmeyi öğrensin.
Ama sen her şeye susarsan, iş beğendireceğim diye daha iyisini yapmaya çalışırsan kimse tavrını değiştirmez ki sana. Dünyanın kuralı böyle kimin gücü kime yeterse ona sözünü geçirmeye çalışır.
Gerekirse kp ile konuş. "Anneme yaranamıyorum, 2 çocukla zaten işlere yetişemiyorum. Üstüne beğenmiyor sürekli söyleniyor, eşime karşı dolduruyor oda üstüme geliyor. Siz annemle konuşsanız, orta yolu bulsanız" diye. Yarın öbür gün ev ayırırsanız huzursuzluğunuzu bilir en azından, sizi suçlayamaz.
Yok artık eşinde buna birşey diyemiyoır değilmi..Üstelik beş kuruş da vermiyor kuaför paramı bile babasından istemek zorunda kalıyorum bir de ne yapacaksın parayı diyor
Cennet canıma minnet derler emin olun oğlunun beynini yıkar bosar beniEde
Edemezsiniz tabi eşiniz rahat çünkü hem ailesi ile yaşıyor hem kira derdi yok yanında karısı çocukları oh miss vallaha.Sizin aranızdaki problemi aman gelin kaynana normal olarak bakıyor. Al çocuklarını git babanın evine ayrı ev açana kadar dönme emzikli çocuğun olmasa çocukları bile bırak derdim.
Hayır dün söyledim bu konuyu konuşacağım annemle dediYok artık eşinde buna birşey diyemiyoır değilmi..
Annesi ne diyecek ki buna tahmin etmek çok kolay..Hayır dün söyledim bu konuyu konuşacağım annemle dedi
İşte bunun için sana ayrı ev açmıyorlar önemsemiyor eşinde hâline üzüldüm. Ev işi yapma çocuklarına bak elini birşeye sürme niye yapmıyor sun derseler yapsam da begenmiyosun de geç birde kvyi beğenme hep eleştir ne yaptığı temizliği ne yaptığı yemeği hep kusur bul .Malesef ailem yok kimsesizim
Ev kira çocuk masrafı bilmem ne diyecek eşim hepsinden de yüksek maaş alıyor birdeAnnesi ne diyecek ki buna tahmin etmek çok kolay..
Bu kadar pasif olmayacaksın o zaman, seni senden başka kimse koruyamaz. Baş kaldırmamak adına hep bir bahane buluyorsun. Sorunlarını bu şekilde çözemezsin.Kp kv deme çok düşkün dur yani konuştum değişen birşey yok ki
Zaten güzel yapmiyir ki birkaç yemek biliyor dönüp dilasip sürekli onları yapıyor ben geldim geleli migdeleri bayram ettiİşte bunun için sana ayrı ev açmıyorlar önemsemiyor eşinde hâline üzüldüm. Ev işi yapma çocuklarına bak elini birşeye sürme niye yapmıyor sun derseler yapsam da begenmiyosun de geç birde kvyi beğenme hep eleştir ne yaptığı temizliği ne yaptığı yemeği hep kusur bul .
Boşasa ne olacak peki eşinle evlenecek bu şartlarda kız bulurlarmi sanıyorsunuz bulsular bile kız bunları mum eder gelen gideni aratir.Cennet canıma minnet derler emin olun oğlunun beynini yıkar bosar beni
Sorun maaş değil ki evladım,sorun aynı evde beraber kalmak sorun babanın eline maaşı saymaktır.Ev kira çocuk masrafı bilmem ne diyecek eşim hepsinden de yüksek maaş alıyor birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?