Hastalık hastası kv

Olsun canim aslinda hicbir kadinin kimseye ihtiyaci yok. Sen güclü ol ve dik dur.
Çok şükür herşeyi küçük yaşımda kendim yapmaya çalıştım ama bı yerde kimsesiz olmak çok zor belkide bu yüzdendir hep ezildigim gidecek yeri yok nasıl olsa bize muhtaç diyedir bütün bular

Eşiniz ergenmide aldığı maaşı babasına veriyor.
Bak evladım sen unut o evden çıkmayı filan,eş kişisi asla ailesini bırakıpta 100 metre ileriye gitmez.
Çok haklısınız dün konustum bu durumu zman diyor şükür diyor kafayı yiyeceğim yaa bu zman niye bitmedi gitti
Neyin şükretmesi bu böyle,koskaca adam babasının eline para sayıyor hayret bişi yani..

Zaten yetişemiyorum ki çoğu şeye akşam birde şu neden yok neden yapmadın diyorlar cevap versem dili uzadı oluyor
Dili uzadı desinler ne olacak ki, "sayenizde, kuzuyu siz kurt yaptınız" de geç odana. Onlar desin bu kadın dellendi diye, evin huzuru için onlarda idare etmeyi öğrensin.
Ama sen her şeye susarsan, iş beğendireceğim diye daha iyisini yapmaya çalışırsan kimse tavrını değiştirmez ki sana. Dünyanın kuralı böyle kimin gücü kime yeterse ona sözünü geçirmeye çalışır.
Gerekirse kp ile konuş. "Anneme yaranamıyorum, 2 çocukla zaten işlere yetişemiyorum. Üstüne beğenmiyor sürekli söyleniyor, eşime karşı dolduruyor oda üstüme geliyor. Siz annemle konuşsanız, orta yolu bulsanız" diye. Yarın öbür gün ev ayırırsanız huzursuzluğunuzu bilir en azından, sizi suçlayamaz.

Kayınvalide evi, 4 sene evlilik, 2 çocuk yani bile bile lades demişsiniz.
Çocuktan önce ya evleri ayırırız ya da çocuğu falan unut boşarım seni diyecektin böyle adamlara aşkınız sevginiz nasıl bitmiyor hayret ediyorum.

Yapacağın şey hiçbir işe elini sürmemek, sorarlarsa da zaten beğenmiyorsunuz üstüne bir de siz yapıyorsunuz 2 iş oluyor diyeceksin
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış deli olacaksın
Lohusayken ev temizlemek yerine ben odama geçiyorum deyip çıkmayacaksın mesela, yemek yap dediklerinde zaten beğenmiyorsunuz diyeceksiniz her şeye bir lafın olacak. Ha bu eşle nereye kadar onu bilemedim resmen geçiştiriyor.

Ede
Bı türlü ikna edemiyorum esimi
Edemezsiniz tabi eşiniz rahat çünkü hem ailesi ile yaşıyor hem kira derdi yok yanında karısı çocukları oh miss vallaha.Sizin aranızdaki problemi aman gelin kaynana normal olarak bakıyor. Al çocuklarını git babanın evine ayrı ev açana kadar dönme emzikli çocuğun olmasa çocukları bile bırak derdim.

Malesef ailem yok kimsesizim

Üstelik beş kuruş da vermiyor kuaför paramı bile babasından istemek zorunda kalıyorum bir de ne yapacaksın parayı diyor

Kp kv deme çok düşkün dur yani konuştum değişen birşey yok ki

Cennet canıma minnet derler emin olun oğlunun beynini yıkar bosar beni

Malesef ailem yok kimsesizim
İşte bunun için sana ayrı ev açmıyorlar önemsemiyor eşinde hâline üzüldüm. Ev işi yapma çocuklarına bak elini birşeye sürme niye yapmıyor sun derseler yapsam da begenmiyosun de geç birde kvyi beğenme hep eleştir ne yaptığı temizliği ne yaptığı yemeği hep kusur bul .

Kp kv deme çok düşkün dur yani konuştum değişen birşey yok ki
Bu kadar pasif olmayacaksın o zaman, seni senden başka kimse koruyamaz. Baş kaldırmamak adına hep bir bahane buluyorsun. Sorunlarını bu şekilde çözemezsin.
Madem geçiminiz sıkıntılı, kv baksın çocuklara sende bir işe gir, evini ayırmak için birikim yap. Hayatından memnun değilsen bir yerden değiştirmeye başlayacaksın, çaren yok.

Zaten güzel yapmiyir ki birkaç yemek biliyor dönüp dilasip sürekli onları yapıyor ben geldim geleli migdeleri bayram etti

Borçlar bitmeden 2 çocuk yapmayı bilmiş de ayrı eve mi çıkamıyormuş? En başta evlenmeyi kabul etmemeliydiniz. İş işten geçmiş. Sizin sorununuz beraber yaşamak, kayınvalideyi memnun etmek değil. Ayrı yaşıyor olsanız da bebek bakımını, işleri kendiniz yapacaktınız. O yüzden ondan beklentiniz olmasın, belli ki merhamet ve vicdan yoksunu biri. Eşiniz oyalıyor sizi, adam olsun da maaşını babasına vermesin, eşine çocuklarına harcasın. Bir an önce ayrı eve çıkın. Orda olmanın size faydası yok belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…