Hastalığım ve erkek arkadaşım

Kız utandığı için söylemiyor, bağırsakları ile ilgili problemli bir hastalık. Her hastalığı olan insana da sen kendini karşındakine yamamaya çalışıyorsun iması yapmak hoş değil.

Yani evet ne desin bu kız şimdi midem bağırsağım dökülüyor bugun oh oh yeşil kaka da yaptım sabahlar olmasın mı desinzor tabi ki böyle bir seyi söylemek neticede baş ağrısı degil bu

Ay oyle deme
Ne kadınlar goruyorum 59-60 maşallah lolıta yani.
Konudan bagımsız oraya takılıp bozuldum üzüldüm ulen

Belki hayata bakış acınızı değiştirmeniz gerekiyordur. Hayatın hep güzel sağlıklı neşeli olduğumuz anlarla dolu olması gerekmiyor. Kötü zamanlarımız da olacak ve bag kurduğumuz insanlarla bunu da paylaşacağız.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Anlattığınız kadarıyla ciddi bir hastalığınız var. İlişkinizin süresi de 3 yıl. Sevgiliniz hastalığınızı kabullenecek biri olsa idi söylerdiniz gibime geliyor. Sanırım ilişki biter diye söylemekten çekinmişsiniz.
Sevgilinizin hastalığını bilme hakkı var.
Bence söylemelisiniz. 3 senede nasıl halinizi anlayamamış onu anlamadım. İnsan duruş, bakış ya da bir konuşmadan anlayabilir. Neyin var diye sorabilirdi? İlişkiniz nasıl bilmiyorum ama sonuç ne olursa olsun incelediği yerden kopsun derdim. Sağlıklı günler diliyorum.

Benim annemde ülseratif kolit hastası. Atak dönemleri çok zor geçiyor. Çok halsiz oluyor. Ama bu saklanacak yada utanılacak bir şey değil. Allah kolaylık versin. Umarım en kısa zamanda normale dönersiniz.

Tam da söylemek için güzel vakit bence.
Hazır görüşmüyorken bunun nedenini anlatın. Kabul edip devam eder ya da etmez ama bunu bilmeye hakkı var.

Ben olsam ben de çekinirdim.ama gelecek cevaplar belli yani.seven her türlü sever, benim kocam ben bilmem ne haldeyken dünyanın en güzel kadını olduğumu söyledi, yok benim kocam yaralarımı öpüyor, kendisi krem sürüyor, yok benim annem de böyleydi babam gık demezdi, destek olurdu cart curt.seninki de öyledir.senin ne eksiğin var.

O çok ısrar eder sen de evlenirsin merak etme.hatta niye boşu boşuna bunları düşünmüşüm diye yazarsın buralara.

annemde de var bu rahatsızlık seven adam senı bununla kabul edecektir sorgusuz sualsiz babam yerı geliyor hastanelerde yardımcı oluyor diyecegım o ki kendını yıpratma

Biz de o dönemlere hayatımızın en güzel yılları diyoruz ama işte.daha değerli olması gerekiyor o yüzden.ana fikir güzel ama ben bu güzellik geçicidir cart curt pek katılmıyorum.eee madem o kadar kısa beğendiğim birileriyle yaşayayım o en güzel yılları.şimdi dünya güzeli insanlar da bir anda ersin korkuta dönüşmüyor yani.yine belli bir seviyede güzellik kalıyor.hem çirkin olan daha da çirkinleşecek.zaten 45,50 yaşından sonra karşı cinsi ne yapayım? Menepoza girecem.güzellik süresi kısa ama hayat da kısa yani.diğer kısımlarda haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…