• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HASTALIGIM RUHUMU ÇOK DARALTIYOR :(

Nasıl yumurtanız yok anlamadım hapla da olsa regl oluyorsunuz. Neyi kanamayla atıyorsunuz o zaman regl dediğimiz şey döllenmemiş yumurtanın atılması zaten.

Ayrıca eminim zordur ama bakın bir çaresi var sizin yanınızda olan bir eşiniz var. Türkiye şartlarında bırakın evlenmeyi evlenip çocuğu olmadığını öğrenince eşini boşayan insanlar var. Güzel görün hayatı güzel olsun. Pozitif olursanız hayatınıza da yansır eminim çocuk için tedavi sürecinize de çok faydası olur

Adetle yumurta atmıyoruz ki. Kendini gebeliğe hazırlayan rahmin duvarı kalınlaşıyor. Adetle de eski haline dönüyor. Yumurtlama adet bitimi sonrası 2 haftalık süreç içerisinde oluyor.

Ha bu arada ben şimdi biraz araştırma yaptım Kk de senin rahatsızlığından olup hamile kalan arkadaşlar var? Tüp bebek özel bölümünde bence sen semra kahraman a gidersen gebe kalırsın..
Ben araştırdım tup bebek bölümünde malesef senin gordugun hipo hipo dur benim hiper hipo caresı yok diyolar hapla döngü sağlanıyor yumurtlama yok

Arkadaşım ilacı dert ediyorsan dert etme . Hemen herkesin sürekli kullandığı ilaçlar vardır. Bende onlardan biriyim 8 yıldır günde 8 hap içiyorum ve bu yaşadığım sürece olacak.
Allah sıfa versin sıze de insallah benim ilacım da Öyle surekli kullanmam gerek cocuk işi boynumu büküyo benim bıde bu hastalıgımdan mıdır bilmem esime karsi cok isteksizim keyf de almıyorum halbuki cok seviyorum

Özür dileyerek bir şey soracağım haddim değil tabi ki çocuk sahibi olmak çok mu önemli? sizin için demiyorum genel olarak söylüyorum herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil hele sağlık sorunu olan insanlar bence hiç düşünmemeliler ,çocuk içinde kötü olur .Tabi sizin ağır hastalığınız yok çocuğunuz olursa bakabileceksiniz .ama bazıları sağlık sorunlarından dolayı kendilerine bakamıyorlar ama çocok istiyorlar ben onları anlamıyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim ama ben buraya belkı yasayan vardır Çözüm bulurum diye yazdım yoksa 14 yıldır ne tavsiye ler verdim kendime tahmin edemezsiniz Çocuk konusuna gelince önemli tabi ama hayırlısı ıse olsun

Çok haklısın bıde benim hastalıgım dan birileri var mı Bı öğrensem bilmediklerini anlayamadıklarımızi konussak cunku ben hastalıgımla ilgili bilgileri bellegım cabuk unutuyo hatırlamak istemiyor cogu doktor bilmiyor hastalıgımı Prof lar biliyo nası bı meret bilmedım ben telaffuzu bile zor Bı ara doktora gittim hastalıgımın adını bilemedim o ara doktor daha hastalıgının adını bilmiyosun diye Bı azarladı beni nası ezildim bilemezsiniz hikayemi dogru durust doktor anlamıyor
Bilmemeleri onların eksikliği. Ben de yeni mezun bir doktorum ve bu gayet bilindik bir hastalık türü, pek çok alt başlığı da var. Gittiklerin çok yaşlı doktorlar değilse eğer (bilgilerinin eski olduğunu varsayıyorum) kaliteli eğitim almamışlar demektir.

Bilmemeleri onların eksikliği. Ben de yeni mezun bir doktorum ve bu gayet bilindik bir hastalık türü, pek çok alt başlığı da var. Gittiklerin çok yaşlı doktorlar değilse eğer (bilgilerinin eski olduğunu varsayıyorum) kaliteli eğitim almamışlar demektir.
Kadın dogum doktorumusunuz hayırlı olsun meslegınızde basarilar dilerim anlattıgim kadarı ile hastalıgımın belirtileri bunlar sizde boyle mı biliyo sunuz var mı bi onerınız doktorlar fobim oldu artık

Kadın dogum doktorumusunuz hayırlı olsun meslegınızde basarilar dilerim anlattıgim kadarı ile hastalıgımın belirtileri bunlar sizde boyle mı biliyo sunuz var mı bi onerınız doktorlar fobim oldu artık
Benim branşım kadın doğum değil ama İstanbul'da yaşıyorsanız Cerrahpaşa'dan Sezai Şahmay Hocayı önerebilirim size, alanında çok iyidir.

Özür dileyerek bir şey soracağım haddim değil tabi ki çocuk sahibi olmak çok mu önemli? sizin için demiyorum genel olarak söylüyorum herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil hele sağlık sorunu olan insanlar bence hiç düşünmemeliler ,çocuk içinde kötü olur .Tabi sizin ağır hastalığınız yok çocuğunuz olursa bakabileceksiniz .ama bazıları sağlık sorunlarından dolayı kendilerine bakamıyorlar ama çocok istiyorlar ben onları anlamıyorum.
merhaba çocuk sahibi olmak benim için önemli şöyle düşünüyorum dünyaya geliyorsun büyüyünce bir hayat arkadaşım olsun diyosun seviyorsun sevebiliyorsun..çevrende arkadaş ,baba evinde evlat ,cankardeş,sonra yuvanda eş...hepsi çok güzel evet yetiyor ,ama rabbim kadın olarak dünyaya getirmiş bizi anne olmak içgüdüsü bende çok ağır basıyor mis gibi evlat kokusu ,emzirip karın doyurmak uyutmak,koruyup kollamak gözlerin içine anne diyen bir bebek ,bir cennet lalesi ,,çok doğal aynı zamanda çok huzur verici özel bir duygu...imkanı olduğu kadar pes etmez kadınlar,hepsi anne aslında o dünyaya gelecek meleği sabırla bekler önce,bu ay olur mu acaba olmadı diğer ay inşallah..bizim emeğimiz beklemekle umut etmekle başlıyor aslında ...O yüzden çocuğunu bekleyen anneler sessizdir,çünkü anneliğin yerini hiçbişey dolduramaz ancak umut etmek le doldurmaya başlayabilir...

Ben hipogonadotropik hipogonadizmim. Bende ilaçla adet oluyorum. Yumurta bendede hem adet donemı hemde normal dönemde yok ama bunun için kulanılması gereken ilaçlar var.ve çogumuz yumurta takıbıyle hamile kalıyor. Ümidini kaybetme sakın. Benım ıkızlerim var 11 aylık. Bunun için adetin 3. Gününde kullanacagın iğneler var. Malesef cogu doktor bilmiyor ve asla cocugun olmaz diyor ama ben cocugu olan cok hipolu biliyorum. Hatta tüpte sonuc alamayıp yumurta takıbiyle cocuk sahıbı olanlar var. Bunlardan biride benim. İlaç raporu cıkarıp yumurtayı iğneyle büyütüp sonrasında catlatıp normal ilişkiyle çocugun olur. Ama bu bi süreç tabiki. Benim 2. Tdavimde hamile kaldım kan pıhtılasmasından kaybettim. 5. Tedavimde 3uzlere hamile kaldım birinin kesesi bozuktu durdu. Sonra ikizlere 36. Haftamda doğum yaptım. Yanı yumurta takibiyle bile hamile kalıyoruz. Canını sıkma.

Ben hipogonadotropik hipogonadizmim. Bende ilaçla adet oluyorum. Yumurta bendede hem adet donemı hemde normal dönemde yok ama bunun için kulanılması gereken ilaçlar var.ve çogumuz yumurta takıbıyle hamile kalıyor. Ümidini kaybetme sakın. Benım ıkızlerim var 11 aylık. Bunun için adetin 3. Gününde kullanacagın iğneler var. Malesef cogu doktor bilmiyor ve asla cocugun olmaz diyor ama ben cocugu olan cok hipolu biliyorum. Hatta tüpte sonuc alamayıp yumurta takıbiyle cocuk sahıbı olanlar var. Bunlardan biride benim. İlaç raporu cıkarıp yumurtayı iğneyle büyütüp sonrasında catlatıp normal ilişkiyle çocugun olur. Ama bu bi süreç tabiki. Benim 2. Tdavimde hamile kaldım kan pıhtılasmasından kaybettim. 5. Tedavimde 3uzlere hamile kaldım birinin kesesi bozuktu durdu. Sonra ikizlere 36. Haftamda doğum yaptım. Yanı yumurta takibiyle bile hamile kalıyoruz. Canını sıkma.
Senin hipo hipo ymuş canım. Benim hiper hipo hıc sans yok muş

B
Semra kahraman a gittin mi? Hem Tüp bebek hemde genetik uzmanı? Hapla adet oluyorsan Yumurtan büyüyüp çatlıyor demektir? Bir yerlerde eksiklikler var.
Ende gıttm bısey anlaamdm yımrta var ama Bu yumuyor acıbademe gıdurm dozları yukselttk beklıyoruz kendiliğimden adet gormuyorm

Ben araştırdım tup bebek bölümünde malesef senin gordugun hipo hipo dur benim hiper hipo caresı yok diyolar hapla döngü sağlanıyor yumurtlama yok
Asel en nihayet buldum senı durumumuz tıpkısnın aynısı sende benı bulda 2 kelam edelım

Back