Eğer doku varsa keten tohumu yağıyla masaj yapmak ve hayıt çayı da işe yarıyor östrojen içerdiği için(
Ancak bu dedı dümdüz ya ama ucları bile belli deyıl sizde ılac kullanmadan dort yıl once dümdüz muydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer doku varsa keten tohumu yağıyla masaj yapmak ve hayıt çayı da işe yarıyor östrojen içerdiği için(
Ancak bu dedı dümdüz ya ama ucları bile belli deyıl sizde ılac kullanmadan dort yıl once dümdüz muydu
Yani 22 yasında basladıysaniz hapa o sureye kadar düzdu oyle mı ucları yoktu yani oda düz haptan mı acaba ben divina kullanıyorum sımdı de clımene başlayacağımEvet kesinlikle dümdüzdü. Östrojen hormonu göğüsleri uyarır benim ilk ilacımdan itibaren ağrımaya başladı yavaş yavaş 4 yılda ancak gelişti. Hâlâ ağrıyor durmadı yani.
Hic umudum yok inanın 28 yasındayım goguslerim ergenlıge girmemiş cocuk gıbıEğer doku varsa keten tohumu yağıyla masaj yapmak ve hayıt çayı da işe yarıyor östrojen içerdiği için
Ben divinayı falan bilmiyorum hep progynova kullandım. Çocuk göğsü gibi işte uçları minicik ve düzdü 22 yaşıma kadar çok utanıyorsun.Yani 22 yasında basladıysaniz hapa o sureye kadar düzdu oyle mı ucları yoktu yani oda düz haptan mı acaba ben divina kullanıyorum sımdı de clımene başlayacağım
Bana doktor ilk ilacı verdiğinde sormuştum meme dokusu varsa gelişir ama yağ dokusuyla gelişmez demişti ben de çok dert etmiştim. Zaten elisiniz eşiniz böyle kabul etmiş dert edilecek bişey değil gerçekten. En büyük sorun çocukHic umudum yok inanın 28 yasındayım goguslerim ergenlıge girmemiş cocuk gıbı
Aynı benim durumumdalar. Birinde overler görünüyor bizimkilerden daha büyük. Fiziksel olarak da yaşça erken başlayan daha avantajlı oldu fiziksel gelişim açısından. Ama yumurta onlarda da yokKardeşlerinizdd durum nasıl hiper hipo mu onlarda yumurtalık rahim gögüs gelişimi vs
Cocuk zaten cok sorun ama organında tam olsun istiyorsun hani hap mı degıstirsem acaba care olıcaksaBana doktor ilk ilacı verdiğinde sormuştum meme dokusu varsa gelişir ama yağ dokusuyla gelişmez demişti ben de çok dert etmiştim. Zaten elisiniz eşiniz böyle kabul etmiş dert edilecek bişey değil gerçekten. En büyük sorun çocuk
Ya ben hiç umut etmiyorum zaten. Ama uğraşıcaz dedi varsa büyür yoksa da ne yapalım yapacak birşey yokDoktorunuz tam teshıs koymadan nasıl yumurta buyutme yapacak acaba hiper de yumurtalık yok gıbı bısey de
Divina ve climen de büyük ihtimalle östrojen ve progesteron hormonu içindir. Yine de bi bakın istersenizCocuk zaten cok sorun ama organında tam olsun istiyorsun hani hap mı degıstirsem acaba care olıcaksa
Allah yardımcın olsun kardeşimYa ben hiç umut etmiyorum zaten. Ama uğraşıcaz dedi varsa büyür yoksa da ne yapalım yapacak birşey yok
Aynen oyle yazıyorJ
Divina ve climen de büyük ihtimalle östrojen ve progesteron hormonu içindir. Yine de bi bakın isterseniz
Cok anlamadım ama Allah onların da yardımcısı olsunAynı benim durumumdalar. Birinde overler görünüyor bizimkilerden daha büyük. Fiziksel olarak da yaşça erken başlayan daha avantajlı oldu fiziksel gelişim açısından. Ama yumurta onlarda da yok
Amin hepimizin yardımcısı olsun bi büyük bir imtihanAllah yardımcın olsun kardeşim
Sizin kız kardeşiniz veya ablanız var mıCok anlamadım ama Allah onların da yardımcısı olsun
Malesef en cok istegım derdimi paylasacagim kimsem yok bu yuzdenSizin kız kardeşiniz veya ablanız var mı
Yasca erken baslayan daha avantajlı oldu derkenAynı benim durumumdalar. Birinde overler görünüyor bizimkilerden daha büyük. Fiziksel olarak da yaşça erken başlayan daha avantajlı oldu fiziksel gelişim açısından. Ama yumurta onlarda da yok
4 yıldır hiç bırakmadımHapı bıraktığında sıcak basması oluyor mu veya baska fiziksel degısiklikler