• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipergonadotropik hıpogonodızm li biri var mı

Arkadaşlar kusura bakmayın yanlış anlaşıldım sanırım. Benim kimsenin hastalığıyla dalga geçmek haddime değil. Ben orda kendime güldüm ilk başta okuyamadım falan biri dalga geçiyor sandım. Rabbim tüm hastalara şifa versin

bir unlude vardi bu hastalik sanki ama hangisi onu hatirlayamadim. bende ilacsiz adet olmuyorum ancak sizin gibi degil durumum, yumurta uretimi fazla fakat yeteri kadar gelismedigi icin catlayamiyor filan falan...

yumurtaliklariniz fiziken mi yok? yoksa yumurta rezerviniz mi yok? acikcasi yumurtalik rezervindeyse sikinti ben yerinizde olsam bitkisel kurleri denerdim bisey kaybetmem nihayetinde. kaldiki ben sogan kuru corwkotu kuru filan derken hamile kaldim. doktorlar tedavisiz ihtimal vermiyordu.

bir tanidigimiz boyleydi yani ayni hastalikmi bilmiyorum onunda vucudu olusan embriyoyu mikrop olarak kabul edip disari atiyordu
iyi bir dr la tup bebekle hamile kaldi

Bu hastalığı bilmiyorum ama Tıp sürekli ilerliyor. Tedavisi olmayan şeylere tedaviler bulunuyor. Ya da eskiden yanlış verilen bilgiler düzeltiliyor. Yanlış tedavilerin yerini doğruları alıyor. Araştırmayı kesmeyin. Ümidinizi sakın kaybetmeyin. Yaşınız daha çok genç. Çok geçmiş olsun.
bu durum kemik erimesi gibi bir sonuca yol açtı mı. Adet görmemek buna sebep olabiliyor. Bir tanıdığımda malesef olmuştu böyle bir sorun.

Eski is yerimden bir arkadaş adet olamıyordu ilacsiz. Hastalığın ismini hatırlamıyorum ama ona dr ilerde tup bebekle cocuk.aahibi olma ihtimali olduguni söylemişti. Ins sizin icin de bir umut vardur bu anlamda.

Benim de o sorumum var ilacsiz adet olamıyorum adı hipo hipo hiper hipo baska birsey diye biliyorum 1 aydır tedavi goruyorum bende iğnelerle yumurtalık oluştu çatladı sonucu bekliyorum herşeyin bi çaresi vardır çok iyi anliyorum sizi uzulmeyin inşllah en kısa zamanda bir bebeginiz olur kac gündür stresden ne cektigimi ben bilirim:KK42:

Bu hastalığı bilmiyorum ama Tıp sürekli ilerliyor. Tedavisi olmayan şeylere tedaviler bulunuyor. Ya da eskiden yanlış verilen bilgiler düzeltiliyor. Yanlış tedavilerin yerini doğruları alıyor. Araştırmayı kesmeyin. Ümidinizi sakın kaybetmeyin. Yaşınız daha çok genç. Çok geçmiş olsun.
bu durum kemik erimesi gibi bir sonuca yol açtı mı. Adet görmemek buna sebep olabiliyor. Bir tanıdığımda malesef olmuştu böyle bir sorun.
Evet kemik erimesi sız konusuymus o tanıdığınızın hastalıgı neymiş acaba

Back