- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu yaşayan çok kişi var sonradan olumlu sonuçlar alan. iyi araştırdın mı canım ya ?Hepsinin degeri kötü hanım efendi kadınsal hormonal denge hapa baglı adet 14 yasimdan beri
Hiper hipo malesef o dediğinizin tedavisi varmisHastalıgın diğer adı hipohipo mu acaba?
Arastir digım kadarı ile tedavisi yok belkı biri cıkar dıye yazdım ama burdan da cıkmadı şimdiye kadar malesefbunu yaşayan çok kişi var sonradan olumlu sonuçlar alan. iyi araştırdın mı canım ya ?
Evet kemik erimesi sız konusuymus o tanıdığınızın hastalıgı neymiş acabaBu hastalığı bilmiyorum ama Tıp sürekli ilerliyor. Tedavisi olmayan şeylere tedaviler bulunuyor. Ya da eskiden yanlış verilen bilgiler düzeltiliyor. Yanlış tedavilerin yerini doğruları alıyor. Araştırmayı kesmeyin. Ümidinizi sakın kaybetmeyin. Yaşınız daha çok genç. Çok geçmiş olsun.
bu durum kemik erimesi gibi bir sonuca yol açtı mı. Adet görmemek buna sebep olabiliyor. Bir tanıdığımda malesef olmuştu böyle bir sorun.
Yumurtam hıc yok malesef tup bebek de mumkun deyıl bu durumda
Hastalığının tıbbi adını bilemiyorum. Hayatı boyunca hiç adet olmamış. 23 yaşındaydı sanırım.Evet kemik erimesi sız konusuymus o tanıdığınızın hastalıgı neymiş acaba
Dinimiz onu caiz gormuyo nesil den dolayıyumurtalik nakli ?