• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HASTALIGIM RUHUMU ÇOK DARALTIYOR :(

Çok yan etkisi var bide saymaya ürküyorum surekli sıkıntı stres içindeyim anı sinirlenmem oluyo buda esımle surekli kavga etmeme sebep :KK43:
Çünkü eksikliğin olarak görüyorsun ve o ilaçlar da senin yükün. Halbuki bir şey biz ona anlam yüklediğimiz kadar yaralar bizi. Bi bıraksan o ilaçlara büyük büyük anlamlar yüklemeyi ikiniz de rahatlayacaksınız emin ol. İnan hiçbir insan taşıyabileceğinden fazlasına maruz kalmıyor bu hayatta. Sadece yanlış yerden bakıyoruz 🤷‍♀️

Çünkü eksikliğin olarak görüyorsun ve o ilaçlar da senin yükün. Halbuki bir şey biz ona anlam yüklediğimiz kadar yaralar bizi. Bi bıraksan o ilaçlara büyük büyük anlamlar yüklemeyi ikiniz de rahatlayacaksınız emin ol. İnan hiçbir insan taşıyabileceğinden fazlasına maruz kalmıyor bu hayatta. Sadece yanlış yerden bakıyoruz 🤷‍♀️
Çok haklısın bıde benim hastalıgım dan birileri var mı Bı öğrensem bilmediklerini anlayamadıklarımızi konussak cunku ben hastalıgımla ilgili bilgileri bellegım cabuk unutuyo hatırlamak istemiyor cogu doktor bilmiyor hastalıgımı Prof lar biliyo nası bı meret bilmedım ben telaffuzu bile zor Bı ara doktora gittim hastalıgımın adını bilemedim o ara doktor daha hastalıgının adını bilmiyosun diye Bı azarladı beni nası ezildim bilemezsiniz hikayemi dogru durust doktor anlamıyor

Haddim degil belki ama cocuk dogurmak gercekten cok mu elzem sizin icin?
Evlat edinmeyi dusunmez misiniz?
14 yildir bunun icin kendimizi yiyip tuketeceginize bu ihtimali de goz onunde bulundursaydiniz keske.
Bu arada benim evladim var, bekar olarak konusmuyorum yani.
14 senede bu durumu kabullenip alternatif yollara basvurmus olmaniz gerekirdi
Cocuk Istediginiz icin soyluyorum
Yoksa amacim sizi kinamak degil
Allah sifa versin
Kimseye dermansız dert vermesin

Çok haklısın bıde benim hastalıgım dan birileri var mı Bı öğrensem bilmediklerini anlayamadıklarımızi konussak cunku ben hastalıgımla ilgili bilgileri bellegım cabuk unutuyo hatırlamak istemiyor cogu doktor bilmiyor hastalıgımı Prof lar biliyo nası bı meret bilmedım ben telaffuzu bile zor Bı ara doktora gittim hastalıgımın adını bilemedim o ara doktor daha hastalıgının adını bilmiyosun diye Bı azarladı beni nası ezildim bilemezsiniz hikayemi dogru durust doktor anlamıyor
Ben de ilk kez duydum hipo hipo ymş adı. Sosyal medyadan ara mutlaka bulursun ayni dertten muzdarip birilerini. Allah yardımcın olsun inş 🙏

Haddim degil belki ama cocuk dogurmak gercekten cok mu elzem sizin icin?
Evlat edinmeyi dusunmez misiniz?
14 yildir bunun icin kendimizi yiyip tuketeceginize bu ihtimali de goz onunde bulundursaydiniz keske.
Bu arada benim evladim var, bekar olarak konusmuyorum yani.
14 senede bu durumu kabullenip alternatif yollara basvurmus olmaniz gerekirdi
Cocuk Istediginiz icin soyluyorum
Yoksa amacim sizi kinamak degil
Allah sifa versin
Kimseye dermansız dert vermesin
Ben 14. Yasimdan beri bu hastalıgımla uğraşıyorum daha cocuk tum Kı ben ıkı yıldır evliyim daha

Herkezın nasılsın lafından once bebek yok mu demeleri ben orda halının altına giresim gelıyo
Onlar sizin yatak odanıza ne karışıyor?İnsanların soruları bitmez ve sizde onları hiçbir zaman tatmin edemezsiniz.

Ben 14. Yasimdan beri bu hastalıgımla uğraşıyorum daha cocuk tum Kı ben ıkı yıldır evliyim daha
Yok onu anladim zaten ama sonucta yumurta olmadan bebek de olmaz
Bu 14 yildir sabit
Evlensem soyle yaparim diye tasarlamissinizdir az cok
Ki evlenmeden once de konusup anlasmissiniz esinizle
Bu ihtimali de degerlendirirsiniz belkj

Onlar sizin yatak odanıza ne karışıyor?İnsanların soruları bitmez ve sizde onları hiçbir zaman tatmin edemezsiniz.
Hanı eksik hissediyorsun ya kendini bısey diyemiyorum zaten düşünmüyorum diyorum ama gel içime bak birde nasıl boynu bükük ya hormonal dengemle alakalı heralde doğal deyıl de hapla olunca adet nebılım ondan mı kaynaklı bilemedim

Hanı eksik hissediyorsun ya kendini bısey diyemiyorum zaten düşünmüyorum diyorum ama gel içime bak birde nasıl boynu bükük ya hormonal dengemle alakalı heralde doğal deyıl de hapla olunca adet nebılım ondan mı kaynaklı bilemedim
Sevdiğiniz adamdan bir çocuk elbette güzeldir ama kendinizi eksik hissetmeyin.Evli bir kadın çocuksuz da tamdır.Üzülüyorsunuz biliyorum ama kendinizi bu yüzden eksik hissetmeyin.

Nasıl yumurtanız yok anlamadım hapla da olsa regl oluyorsunuz. Neyi kanamayla atıyorsunuz o zaman regl dediğimiz şey döllenmemiş yumurtanın atılması zaten.

Ayrıca eminim zordur ama bakın bir çaresi var sizin yanınızda olan bir eşiniz var. Türkiye şartlarında bırakın evlenmeyi evlenip çocuğu olmadığını öğrenince eşini boşayan insanlar var. Güzel görün hayatı güzel olsun. Pozitif olursanız hayatınıza da yansır eminim çocuk için tedavi sürecinize de çok faydası olur

Semra kahraman a gittin mi? Hem Tüp bebek hemde genetik uzmanı? Hapla adet oluyorsan Yumurtan büyüyüp çatlıyor demektir? Bir yerlerde eksiklikler var.

Ha bu arada ben şimdi biraz araştırma yaptım Kk de senin rahatsızlığından olup hamile kalan arkadaşlar var? Tüp bebek özel bölümünde bence sen semra kahraman a gidersen gebe kalırsın..

Arkadaşım ilacı dert ediyorsan dert etme . Hemen herkesin sürekli kullandığı ilaçlar vardır. Bende onlardan biriyim 8 yıldır günde 8 hap içiyorum ve bu yaşadığım sürece olacak.

Özür dileyerek bir şey soracağım haddim değil tabi ki çocuk sahibi olmak çok mu önemli? sizin için demiyorum genel olarak söylüyorum herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil hele sağlık sorunu olan insanlar bence hiç düşünmemeliler ,çocuk içinde kötü olur .Tabi sizin ağır hastalığınız yok çocuğunuz olursa bakabileceksiniz .ama bazıları sağlık sorunlarından dolayı kendilerine bakamıyorlar ama çocok istiyorlar ben onları anlamıyorum.

Back