• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HASTALIGIM RUHUMU ÇOK DARALTIYOR :(

Asel Erva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
213
125
103
33
14 yasimdan beri hipergonadotropik hıpogonodızm hastasıyım su an 28 yasındayım hayatım boyunca hıc hapsız adet olmadım fsh hormonu 158 yumurtalıgımin biri yok biri de cok kucuk yumurta hiç uretmiyor evliyim bu hastalık neticesinde cocugumun olması imkansız gogus gelişimim yok gıbı... Galiba hormonal dengemden dolayı olmalı ki eşime karsı hıc istek yok keyf de almıyorum ama esımi de cok seviyorum... var mı benim gibi olan veya bilgisi olan cok dardayım :KK43:

Son düzenleme:
Doktora gittiniz mi? Bir şey dediler mi?

Hayatım boyunca boyle hapa baglı ve kontrol altında olucam
Şu an evli misiniz?Evli değilseniz bir uzmanla konuşabilirsiniz bunlar nasip işleri.Anladığım kadarıyla düzensiz adetle alakası yok hap içerek oluyorsunuz adet.

Şu an evli misiniz?Evli değilseniz bir uzmanla konuşabilirsiniz bunlar nasip işleri.Anladığım kadarıyla düzensiz adetle alakası yok hap içerek oluyorsunuz adet.
Evliyim ben hıc adet olmadım hap kullanınca oluyorum hapa baglı adet benim ki uzman doktor kök hücre baska sansın yok bekle dedi tup bebek sansım da yok cunku yumurtam hıc yokmuş

Evliyim ben hıc adet olmadım hap kullanınca oluyorum hapa baglı adet benim ki uzman doktor kök hücre baska sansın yok bekle dedi tup bebek sansım da yok cunku yumurtam hıc yokmuş
Olmazsa onu denersiniz.Allah hayırlısını versin.Sadece stres yapmamaya bakın ne kadar zor görünse de kafanıza çocuk olayını takıp durmayın.Bekara kadın boşamak kolay ama bu süreçte kafanıza takarsanız kendinize zarar verirsiniz.

geçmiş olsun iyi bir beyin cerrahisine gidin sizin gibi olup tedaviyle iyileşen var karamsar olmayın daha çocuksunuz önünüzde güzel günler var
Bu hastalıkta
Eşin bu durumu bilerek mi evlendi seninle? Eğer öyleyse canını sıkma. Sürecine ortak olur. Çocuk olmamasını da kabul etmiştir. Birlikte aşarsınız bir şekilde
Evet bilerek evlendi destek oluyor ama 14 yıldır ben yoruldum sanki hapa baglı adetten

Bu hastalıkta
Evet bilerek evlendi destek oluyor ama 14 yıldır ben yoruldum sanki hapa baglı adetten
En azından dermanı var bir şekilde. Ya ilaçla bile olmasaydın? Arkadaşımın kardeşinin doğuştan rahimi yoktu. Hiç adet olma ihtimali dahi yoktu. O nedenle kendi kendini strese sokma. Onları ilaç olarak görme. Hayatının bir parçası bir uzvun olarak düşün😉 sanki gözlüğün gibi ya da sabahları yiyeceğin bir peynir zeytin gibi😀

geçmiş olsun iyi bir beyin cerrahisine gidin sizin gibi olup tedaviyle iyileşen var karamsar olmayın daha çocuksunuz önünüzde güzel günler var
Bu hastalık olan kimseyi tanımadım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve doktorum Prof caresı olsa beyine gıdın derdi Şahı bu hastalıkta iyileşen var mıdır yumurtalıgımda biri dogustan yok biri de cok kucuk yumurta uretmiyor

En azından dermanı var bir şekilde. Ya ilaçla bile olmasaydın? Arkadaşımın kardeşinin doğuştan rahimi yoktu. Hiç adet olma ihtimali dahi yoktu. O nedenle kendi kendini strese sokma. Onları ilaç olarak görme. Hayatının bir parçası bir uzvun olarak düşün😉 sanki gözlüğün gibi ya da sabahları yiyeceğin bir peynir zeytin gibi😀
Çok tatlısın güldürdün Allah senden razı olsun nebılım ya takıntı iste

Çok yan etkisi var bide saymaya ürküyorum surekli sıkıntı stres içindeyim anı sinirlenmem oluyo buda esımle surekli kavga etmeme sebep :(

Çok tatlısın güldürdün Allah senden razı olsun nebılım ya takıntı iste
Senden de razı olsun ve hep mutlu etsin inşallah☺️O ilaçlara sen anlama yüklediğin için canını sıkıyorlar. Hiçbir anlamı olmayan rutinler olarak bakarsan seni üzemezler😉

Back