-
- Konu Sahibi Pebblesthemenace
aynen oyle ben baktım dunden berı ınstagramını yedım yuttum ama hıc de ıkna olmadım..sudyenle bende lolıtayım :) sonucta meme ucuna yıldız ,simge vs koyup paylaşan dr. da var yanı neden sutyenli;? ben bı de nedense bayan cerrahlara karsı önyargılıyım...o acıdan onu eledım sankı.... ama bide hasan fındık dıye doktor duydum burda .öve öve bıtıremedıler..onun ıcın ne dıyosun ?
Sanırım bilmiyorum,yani aklıma gelmiyor Ayşegül hanıma ameliyat olup foto gördüğümü hatırlamıyorum.Canim Hasan Findik ile gorusmustum 2 sene once, ama ne sorsam, daha dogrusu sormaktan kastim internette soyle okudum boyle oluyormus gibi bikac sorum oldu, ben sordukca sen nerden bilirsin tavrinda cevaplari olmustu, hani bilmiyoruz ama okuyoruz okudugumuzu soruyoruz sonucta, sormiyalimmi diye dusunup vazgecmistim? ama belki kotu gunu bana denk geldi bilemiyorum..
Karar verince haber ver :) Ben bu hafta icinde kesinlestirip randevumu alicam insallah yoksa daha fazla uzasin istemiyorum.
arzum77 (memetor buna bayiliyorum) :) Canim bende resim yuklemedim, olduktan sonra oncesi-sonrasi diye yuklerim die dusundum. Acaba Aysegul hanima olan kimseyi taniyormusun? Resim sorabilecegim, ozelden simdiki halimi atabilirim sorun degil benim icin, ama kimse gostermiyor yw, cevap bile yazmiyor bazilari insan karar veremiyor goremeyince yoksa fiyati cok uygun ama fiyata degil sonuca bakmak istiyorum - 12-15binlerde cok yuksek butcem yetmiyor
Sanırım bilmiyorum,yani aklıma gelmiyor Ayşegül hanıma ameliyat olup foto gördüğümü hatırlamıyorum.
Tabi,insan sonuç görmek istiyor. Ben çok faydasını gördüm bu forumun bu yüzden. İnsan gerçek net sonuçları gördükçe daha net olabiliyor. Bütçede önemli muhakkak. Allah herkesin gönlüne göre versin..
Bayan doktormu arıyorsun? Elif Eren aydın var,oda Hasan beyle çalıştı. Hatta ameliyatımda vardı deniz beyle. O da aklında olsun. Onun canlı sonuçlarını görmüştüm muayenede. Gayet başarılı bulurum onuda araştır istersen.
Benim kafadansın:)) Eşim bu ameliyatı kabıl ettiğinde illaki bayan doktor olması şartı koymuştu önüme. Araştırdım,gittim görüştüm ama beni dinlemiyorlardı sanki. Ben ısarla dolgun diri gögüs istiyorum dedikçe onlar bana 250-300 olur diyorlardı . İşte ne yapacaksın büyük göğüsü,göğsün kaldırmaz bundan büyüğünü falan filan ... Erkekler daha iyi dinliyor,anlamaya çalışıyor en azından. Ama yinede büyüklük konusunda benim dediğim degil kendi dediklerinde ısrar edenler oldu. Şimdi bakıyorumda mesela 400 cc ile tamda istediğim görüntüye ulaştım. Hemde gayet normal bir görüntü olduYoo bayan olmasi hic sart degil, hatta erkek gozuyle daha hos olabilir sanki :) biraz daha arastirirsam icinden cikamicam sanirim :) Aysegul hanimi eliyorum artik yapilcak bisey yok.
Sagol canim kesinlesince sizlerede haber vericem :) herkesin hakkinda hayirlisi
Benim kafadansın:)) Eşim bu ameliyatı kabıl ettiğinde illaki bayan doktor olması şartı koymuştu önüme. Araştırdım,gittim görüştüm ama beni dinlemiyorlardı sanki. Ben ısarla dolgun diri gögüs istiyorum dedikçe onlar bana 250-300 olur diyorlardı . İşte ne yapacaksın büyük göğüsü,göğsün kaldırmaz bundan büyüğünü falan filan ... Erkekler daha iyi dinliyor,anlamaya çalışıyor en azından. Ama yinede büyüklük konusunda benim dediğim degil kendi dediklerinde ısrar edenler oldu. Şimdi bakıyorumda mesela 400 cc ile tamda istediğim görüntüye ulaştım. Hemde gayet normal bir görüntü olduİstediğim zaman sexy bir görüntü veriyorum istediğimde gayet doğal,vücut hatlarıma uygun duruyor. O doktor bu doktor olması mühim değil aslında,seni anlayan dinleyen doktoru tercih et,araştır bul Güzel müjdeli haberlerini bekliyoruz
Slm canım bende 8 Aralık'ta gidiyorum İstanbul'a . 10 Aralık'ta planladığımız ameliyat günü olmaz dediler . 13 aralığa attılar.bu yüzden moralim çok bozuk . Bana 10 aralık olur diyen hemşire , doluyuz olmaz diyen asistan . Nasıl bir düzendir ya bu . Doktor Aykut Mısırlıoğlu na karar vermiştim . Şimdi acaba karar değiştirip evren helvacıyamı gitsem diye düşünüyorum .Arkadaslar biletimi aldim istanbula gidiyorum :):) Bir aksilik cikmazsa 10 Aralikta Alpaslan Topcu ile gorusecegim :) Ameliyat olmus arkadaslara sormak istedim, yurtidisndan gelecegim icin hazirlik amacli ameliyat oncesinde nelere dikkat etmeliyim, sigara kullanmiyorum zaten, ama yiyecek icecek uzak durmam gereken seyler var mi acaba?
Birde bende romatizmal kalp kapakcigi hastaligi var, kullandigim bir ilac yok sadece 2 yilda bir kontrole gidiyorum, ve doktorumun soyledigi kanama icerecek herhangi bir operasyon oncesinde antibiyotik kullanmam gerektigi. Dokturumun asistanina bildirdim donecek bana bu konuda ama belki bilgisi olan vardir diye burdada paylasmak istedim:)
Slm canım bende 8 Aralık'ta gidiyorum İstanbul'a . 10 Aralık'ta planladığımız ameliyat günü olmaz dediler . 13 aralığa attılar.bu yüzden moralim çok bozuk . Bana 10 aralık olur diyen hemşire , doluyuz olmaz diyen asistan . Nasıl bir düzendir ya bu . Doktor Aykut Mısırlıoğlu na karar vermiştim . Şimdi acaba karar değiştirip evren helvacıyamı gitsem diye düşünüyorum .
Ben Almanya'dan gidiyorum . İstanbul'da bir arkadaşım var . Bu hemşirede onun arkadaşıymış . Bana bu iki doktoru tavsiye etti . Herşeyi hemşire ile görüştük ameliyata giriyormuş doktorla. Ben her şeyi ayarlarım sen biletini al kesinleşsin istediğin gibi 10 aralık yaparız dedi . Biletimi aldım sonra randevuyu alamamış . Ocak ayına kadar doluyuz demişler . Bir şekilde 13 aralığa eklemişler beni . Boşu boşuna 3-4 gün İstanbul'a bağlı kalmak hiç işime gelmiyor . Ben ameliyat sonrası yeterince dinlenmek istiyorum . İşim ağır burda offf ya offffYapma canim ya uzuldum senin adinaNereden gidiyorsunki istanbula? ona gore konustunmu uzaktan geliyorum boyle konusmustuk simdi niye degistiriyorsunuz diye biraz usteleseydin keske? Hemsireyle nasil gorustunku canim? Ben direk asistan ile gorustum, malum onlar doktorla daha cok iletisimde oldugu icin hangi gun olur hangisi olmaz daha iyi bilirler kanimca. Bahsettigin iki doktoruda daha once duymadim ama hangisine dha cok guvendiysen onla ayarla demekte fayda var sanirim.
Ben Almanya'dan gidiyorum . İstanbul'da bir arkadaşım var . Bu hemşirede onun arkadaşıymış . Bana bu iki doktoru tavsiye etti . Herşeyi hemşire ile görüştük ameliyata giriyormuş doktorla. Ben her şeyi ayarlarım sen biletini al kesinleşsin istediğin gibi 10 aralık yaparız dedi . Biletimi aldım sonra randevuyu alamamış . Ocak ayına kadar doluyuz demişler . Bir şekilde 13 aralığa eklemişler beni . Boşu boşuna 3-4 gün İstanbul'a bağlı kalmak hiç işime gelmiyor . Ben ameliyat sonrası yeterince dinlenmek istiyorum . İşim ağır burda offf ya offff
Sen kime gidiyorsun İstanbul'da ve fiyatı nasıl bana bilgi verebilirlisin . İstersen özelden yaz istersen burdanCanim moralini bozmamaya calis. Doktor cok istanbulda, ama onemli olan icine sinen doktor ile anlasman. Anlastigin doktorun cikardigi sonuclari gorup begendiysen ve ucrettede anlasdiysaniz, 3-4 gun icin cok slkma kendini. Ama stresli olur diyorsan ozaman baska doktorlarlada bi gorus, Aralik 10'u zaten 2 hafta otede cok fazla zaman yok, ama belli olmaz, bilemedimki simdi.. hayirlisi olsun hakkimizda
Ben Alpaslan Topcu'ya gidiyorum canim ilk asistaniyla gorustugumde 15bin dediler ama yurtdisindan geliyorum diyip butceni soylersen yardimci oluyorlar. Bi konus istersen sende ama 10Aralikta yer bulabilirmisin bilemiyorum canimSen kime gidiyorsun İstanbul'da ve fiyatı nasıl bana bilgi verebilirlisin . İstersen özelden yaz istersen burdan
Tşk ederim ,Ben Alpaslan Topcu'ya gidiyorum canim ilk asistaniyla gorustugumde 15bin dediler ama yurtdisindan geliyorum diyip butceni soylersen yardimci oluyorlar. Bi konus istersen sende ama 10Aralikta yer bulabilirmisin bilemiyorum canim
Ben Ayşegül hocama eylül ayında ameliyat oldum mentor marka takıldı ve ben ameliyattan çıktıktan sonra kutularını bana verip bunları 1sene sakla dedi haberiniz olmaz diye bir mevzu olamaz ama cidden Nazan hanımın yaptığı büyük terbiyesizlik evet kendisinin biraz ukala tavrı var Ayşegül hocam nasılsa Nazan Hanım onun tam tersi üzüldüm sizin adiniza