Hasta yorumları

Canim Hasan Findik ile gorusmustum 2 sene once, ama ne sorsam, daha dogrusu sormaktan kastim internette soyle okudum boyle oluyormus gibi bikac sorum oldu, ben sordukca sen nerden bilirsin tavrinda cevaplari olmustu, hani bilmiyoruz ama okuyoruz okudugumuzu soruyoruz sonucta, sormiyalimmi diye dusunup vazgecmistim? ama belki kotu gunu bana denk geldi bilemiyorum..

Karar verince haber ver :) Ben bu hafta icinde kesinlestirip randevumu alicam insallah yoksa daha fazla uzasin istemiyorum.

arzum77 (memetor buna bayiliyorum) :) Canim bende resim yuklemedim, olduktan sonra oncesi-sonrasi diye yuklerim die dusundum. Acaba Aysegul hanima olan kimseyi taniyormusun? Resim sorabilecegim, ozelden simdiki halimi atabilirim sorun degil benim icin, ama kimse gostermiyor yw, cevap bile yazmiyor bazilari insan karar veremiyor goremeyince yoksa fiyati cok uygun ama fiyata degil sonuca bakmak istiyorum - 12-15binlerde cok yuksek butcem yetmiyor

Sanırım bilmiyorum,yani aklıma gelmiyor Ayşegül hanıma ameliyat olup foto gördüğümü hatırlamıyorum.
Tabi,insan sonuç görmek istiyor. Ben çok faydasını gördüm bu forumun bu yüzden. İnsan gerçek net sonuçları gördükçe daha net olabiliyor. Bütçede önemli muhakkak. Allah herkesin gönlüne göre versin..
Bayan doktormu arıyorsun? Elif Eren aydın var,oda Hasan beyle çalıştı. Hatta ameliyatımda vardı deniz beyle. O da aklında olsun. Onun canlı sonuçlarını görmüştüm muayenede. Gayet başarılı bulurum onuda araştır istersen.

Yoo bayan olmasi hic sart degil, hatta erkek gozuyle daha hos olabilir sanki :) biraz daha arastirirsam icinden cikamicam sanirim :) Aysegul hanimi eliyorum artik yapilcak bisey yok.
Sagol canim kesinlesince sizlerede haber vericem :) herkesin hakkinda hayirlisi

Benim kafadansın:)) Eşim bu ameliyatı kabıl ettiğinde illaki bayan doktor olması şartı koymuştu önüme. Araştırdım,gittim görüştüm ama beni dinlemiyorlardı sanki. Ben ısarla dolgun diri gögüs istiyorum dedikçe onlar bana 250-300 olur diyorlardı . İşte ne yapacaksın büyük göğüsü,göğsün kaldırmaz bundan büyüğünü falan filan ... Erkekler daha iyi dinliyor,anlamaya çalışıyor en azından. Ama yinede büyüklük konusunda benim dediğim degil kendi dediklerinde ısrar edenler oldu. Şimdi bakıyorumda mesela 400 cc ile tamda istediğim görüntüye ulaştım. Hemde gayet normal bir görüntü oldu İstediğim zaman sexy bir görüntü veriyorum istediğimde gayet doğal,vücut hatlarıma uygun duruyor. O doktor bu doktor olması mühim değil aslında,seni anlayan dinleyen doktoru tercih et,araştır bul Güzel müjdeli haberlerini bekliyoruz

Cok sagol canim, bende ilk zamanlar kucuk olsun istiyordum, 300 ustu duyunca cok goze batar ben silikonum diye bagirir saniyordum, ama bazi arkadaslarin foto larini gordukce aslinda gercektende rakamlara takilmamak gerektigini anladim:) Bide ben zaten yapili oldugum icin buyuk olsa hem daha iyi gosterir diye korkuyorum hemde olmasa daha kucukmu gorunur die ikilemdeyim. Keske orda olsaydim bihaftada aklimdaki herkese gider gorunur fiyatta biraz cingenelik edip :) tarihimi alirdim herhalde :)

Arkadaslar biletimi aldim istanbula gidiyorum :):) Bir aksilik cikmazsa 10 Aralikta Alpaslan Topcu ile gorusecegim :) Ameliyat olmus arkadaslara sormak istedim, yurtidisndan gelecegim icin hazirlik amacli ameliyat oncesinde nelere dikkat etmeliyim, sigara kullanmiyorum zaten, ama yiyecek icecek uzak durmam gereken seyler var mi acaba?

Birde bende romatizmal kalp kapakcigi hastaligi var, kullandigim bir ilac yok sadece 2 yilda bir kontrole gidiyorum, ve doktorumun soyledigi kanama icerecek herhangi bir operasyon oncesinde antibiyotik kullanmam gerektigi. Dokturumun asistanina bildirdim donecek bana bu konuda ama belki bilgisi olan vardir diye burdada paylasmak istedim:)

Slm canım bende 8 Aralık'ta gidiyorum İstanbul'a . 10 Aralık'ta planladığımız ameliyat günü olmaz dediler . 13 aralığa attılar.bu yüzden moralim çok bozuk . Bana 10 aralık olur diyen hemşire , doluyuz olmaz diyen asistan . Nasıl bir düzendir ya bu . Doktor Aykut Mısırlıoğlu na karar vermiştim . Şimdi acaba karar değiştirip evren helvacıyamı gitsem diye düşünüyorum .

Yapma canim ya uzuldum senin adina Nereden gidiyorsunki istanbula? ona gore konustunmu uzaktan geliyorum boyle konusmustuk simdi niye degistiriyorsunuz diye biraz usteleseydin keske? Hemsireyle nasil gorustunku canim? Ben direk asistan ile gorustum, malum onlar doktorla daha cok iletisimde oldugu icin hangi gun olur hangisi olmaz daha iyi bilirler kanimca. Bahsettigin iki doktoruda daha once duymadim ama hangisine dha cok guvendiysen onla ayarla demekte fayda var sanirim.

Ben Almanya'dan gidiyorum . İstanbul'da bir arkadaşım var . Bu hemşirede onun arkadaşıymış . Bana bu iki doktoru tavsiye etti . Herşeyi hemşire ile görüştük ameliyata giriyormuş doktorla. Ben her şeyi ayarlarım sen biletini al kesinleşsin istediğin gibi 10 aralık yaparız dedi . Biletimi aldım sonra randevuyu alamamış . Ocak ayına kadar doluyuz demişler . Bir şekilde 13 aralığa eklemişler beni . Boşu boşuna 3-4 gün İstanbul'a bağlı kalmak hiç işime gelmiyor . Ben ameliyat sonrası yeterince dinlenmek istiyorum . İşim ağır burda offf ya offff

Canim moralini bozmamaya calis. Doktor cok istanbulda, ama onemli olan icine sinen doktor ile anlasman. Anlastigin doktorun cikardigi sonuclari gorup begendiysen ve ucrettede anlasdiysaniz, 3-4 gun icin cok slkma kendini. Ama stresli olur diyorsan ozaman baska doktorlarlada bi gorus, Aralik 10'u zaten 2 hafta otede cok fazla zaman yok, ama belli olmaz, bilemedimki simdi.. hayirlisi olsun hakkimizda

Sen kime gidiyorsun İstanbul'da ve fiyatı nasıl bana bilgi verebilirlisin . İstersen özelden yaz istersen burdan

Sen kime gidiyorsun İstanbul'da ve fiyatı nasıl bana bilgi verebilirlisin . İstersen özelden yaz istersen burdan
Ben Alpaslan Topcu'ya gidiyorum canim ilk asistaniyla gorustugumde 15bin dediler ama yurtdisindan geliyorum diyip butceni soylersen yardimci oluyorlar. Bi konus istersen sende ama 10Aralikta yer bulabilirmisin bilemiyorum canim

Merhaba arkadaşlar, Ayşegül hanım`a meme büyütme ameliyatı olalı 3 ay oldu, çok memnunum,bir kere görüşseniz zaten işte budur diyeceksiniz :) bir insan bu kadar mı pozitif olur,enerji dağıtıyor kadın :) eli çok hafif 3 günde toparladim kendimi,ağrı sızı yok, ki benim canım çok tatlıdır,ailem şok olmuştu ağrım yok ki dedikce :)
Kontrollere gittiğimde diyorum ki; sizden memnun olduğumu yazıyorum kadınlar kulübünde diyor ki Allah aşkına yazma özlem
Kadın öyle dolu,yoğun buradan ona yönlendirme yapmamızı bile istemiyor :)
Kısacası çıkın çıkın gidin güvenebilirsiniz.

Merhaba kizlar allahim lütfen yardim edin ben memebüyütme amelliyati olcam ama iki dr arasindayim biri Dr.elif eren aydin diyeri Aysegül sivri..yalniz bu aysegül hanimin asistani cok tuaf kelimeleri agzindan cimbizla aliyor insan ne bi cevap yazmiyor kisiye...bana fikir verin resminiz varmi hic bakabilecegim offf yaaaa

Merhaba kizlar biliyorsunuzdur bende dr. aysegüle karar vermistim gögüs amellliyatimi!!! Bundan 2 ay önce asistaniyla yazistik mentor marka yuvarlak su fiyata diye..Ben almanyada oldugum icin ucak biletimi aldim otelimi ayarladim..Bana subat ayinda tekrar yaz randevu yapalim dedi subat ayinda yazdim mart ayinda yaz dedi..Dedim ki bakin size güvendim beni ortada birakmayin bi kenara not edin kaporada ödeyim dedim bu konusmadan 3 gün sonra bana mesaj atmis iki yüzlü asistan (Nazan) gezinirken gördüm biz nasil ilerlemistik sizinle diye ben SOK oldum.bu ne demekti simdi herseyi ayarladim ben ne diyorsunuz siz dedim arkasina aradi beni tamam hatirliyorum sizi söyle anlasmistik sizinle demi ama biz mentorda takiyoruz allerganda haberiniz olsun amelliyattan sonra allergan olursa protez sasirmayin dedi,ben mentor istiyorum dedim,olurya Aysegül hanim o büyüklügü mentorda bulamaz belki dedi bende önemli degil biraz kücük olsun ölcüsü ama mentor olsun dedim ama ikiside ayni kalite felan sürekli yalan söyleyerek bide bana biz dogrudan yanayiz bakin aradim yine sizden habersiz alerganda takardik haberiniz olmazdi diyor utanmaz..En sonunda agzindaki baklayi cikardi biz mentorla anlasmayi bitirdik allerganla calisiyoruz illa mentor istiyorsaniz 1 milyar fazla vereceksin yada hala 20 gününüz var baska bi dr bulun kendinize dedi, ben neye ugradigimi sasirdim sakami yapiyorsunuz burdan ben kimi bulayim bu kisa süre icerisinde ben sizle aylar önce anlastim dedim..Dengesiz kadin bana ukala bi sekilde senetmi imzalattik biz size dedi resmen..Ve kontagi kestim...allaha havale ediyorum..Herkeste yazmis ne kadar iki yüzlü insanlar olduklarini herkese farkli fiyat yaptiklarini bi dr nasil böyle bi asistani yaninda tutabiliyor aklim almiyor kadinda ne saygi ne dürüstlük ne dogruluk hic bisey yok bide üstüne üstelik sizi yalana cikarmaya calisiyor..kac defa dr aysegül hanimla konusmak istediysemde gelmedi telefonlarima bi dr.un bi hastasina olan saygisi bu gerek kendisini kaf daginda görüyor galiba..Ben asla ama asla tavsiye etmiyorum asistanin dedigi gibi bi bakmisinizki uyurken baska marka takili vermis calistiklari marka FDA ONAYI ALMISMI YOKSA DENEME ASAMASINDAMI IYI ARASTIRIN FAZLA CEBE ATMAK ICIN EN UCUZ MARKAYLA ANLASMISLAR..en iyi dr larin taktiklari iki marka vardir 1.Mentor 2.Natrelle

Ben Ayşegül hocama eylül ayında ameliyat oldum mentor marka takıldı ve ben ameliyattan çıktıktan sonra kutularını bana verip bunları 1sene sakla dedi haberiniz olmaz diye bir mevzu olamaz ama cidden Nazan hanımın yaptığı büyük terbiyesizlik evet kendisinin biraz ukala tavrı var Ayşegül hocam nasılsa Nazan Hanım onun tam tersi üzüldüm sizin adiniza

Evet dedim önceden mentor kullaniyormusunuz benlede öyle anlastiniz dedim o zaman öyledi ama artik böyle kabul edersen dedi..bende yeni anlassam sizle haklisiniz ama bana 2 ay önce söz verdiniz bu benim icin gecerli olmamasi lazim dedim ama ne fayda insan kendini anlamak isteyen insana antabilir ancak..

Merhaba, bende az önce kayit oldum sizinle Dr Aysegül Sivri hanimin assistaniyla konusuduklarimi paylasmak istiyorum. Bundan önce estethicada assistan Burcu hanimla konusmustum. Bana ilk fiyat 6000-7000tl arasi verdi. Resimi yolladiktan sonra bir hafta yazmadi. O sirada bende yine estethicayi aradim ve assistan jale hanimla konustum bana telefonda verdigi fiyat 2500€ du bende burcu hanimin bana 6000-7000tl arasi fiyat bilgisi verdigini söyledim. Ondan sonra siz benimle devam edin, ben size ayni fiyati veriyorum dedi. Bende jale hanimla konusmaya basladim cünkü bana daha sicak geldi. Kendisi hemen mesajlarima cevap veriyordu. Bugünde bir haftanin üzerine assistan Burcu yazdi bana 10000-12000tl dedi. Benim gögüslerim "keci memesi" seklindeymis ve ameliyati daha zor oluyormus. Bunu duydugumda cok üzüldüm. Jale hanima henüz resimde yolllamamistim. Aklim karisti. Bi kac doktor daha aklimda vardi bende Dr Aysegül Sivri hanimin assistaniyla yazistim bugün ve hemen resim yolladim. Bana doktor hanima gösterdigini ve fiyatin 7500tl oldugunu söyledi. Bana hemen operasyon icin randevu alabilmemi söyledi ve 500tl kapora istedi. Su an aklim cok karisik cünkü haftaya istanbuldayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…