- 28 Haziran 2016
- 345
- 278
- 30
-
- Konu Sahibi Pebblesthemenace
O zaman instagramdan bi mesaj atip numarayi isteyeyim işimden dolayi eylulde olamaz gibiyim kasima kalir heralde ama bi sekilde ikna edip 5500 den olmam lazimHaklısın canım. Watsapp numarasindan mesaj atiyorsun. Resim istiyorlar doktor bakip yorumluyor sana nasil bişey yapilabilecegini. Sana uygun olursa eger ve 5.500tl den olmak istersen kapora yatirir eylulde olabilirsin. Aklina yatmazsa olmazsin zaten. Bende bu süreçlerden gectim resim yollama ameliyat tarihi günü.. birde sana mesaj atiyorlar su kadar zamaniniz kaldi bunlari kullanın bunlari kullanmayin diye.. beni en cok cezbeden ekibin tamamen bayan olmasi.birde instagramdan aysegul sivri yazarsan doktorun yaptıgi gogusleri görebilirsin icin de rahat etmis olur. :)
Mesaj attim 6000 6500 arasi dedi asistan bende daha bugun herkes 5500 tl dedi bende bu fiyattan olmak istiyorum dedim .Kapora yatirmam gerektigini soyledi 500 tl.Kararsiz kaldim kasimda falan anca olabilirim simdiden para yatirmak akil isi mi bilemedimHaklısın canım. Watsapp numarasindan mesaj atiyorsun. Resim istiyorlar doktor bakip yorumluyor sana nasil bişey yapilabilecegini. Sana uygun olursa eger ve 5.500tl den olmak istersen kapora yatirir eylulde olabilirsin. Aklina yatmazsa olmazsin zaten. Bende bu süreçlerden gectim resim yollama ameliyat tarihi günü.. birde sana mesaj atiyorlar su kadar zamaniniz kaldi bunlari kullanın bunlari kullanmayin diye.. beni en cok cezbeden ekibin tamamen bayan olmasi.birde instagramdan aysegul sivri yazarsan doktorun yaptıgi gogusleri görebilirsin icin de rahat etmis olur. :)
O zaman instagramdan bi mesaj atip numarayi isteyeyim işimden dolayi eylulde olamaz gibiyim kasima kalir heralde ama bi sekilde ikna edip 5500 den olmam lazim
Mesaj attim 6000 6500 arasi dedi asistan bende daha bugun herkes 5500 tl dedi bende bu fiyattan olmak istiyorum dedim .Kapora yatirmam gerektigini soyledi 500 tl.Kararsiz kaldim kasimda falan anca olabilirim simdiden para yatirmak akil isi mi bilemedim
Kizlar Aysegül hanimdan vazgectim.Dün asistanina mesaj attigimda fiyatin 6000 6500 arasi oldugunu soyledi bende daha bugun bi bayana 5500 demissiniz 500 tl yatirarak bu fiyattan yararlanabiliyormusuz dedigimde kimden duydumuz kim o bayan vs gibi sorular sormaya basladi sanki soylesem ameliyatini iptal edecek gibi..Bende internet uzerinde fiyat ve doktor bilgisi paylasan bircok sayfa var dedigimde geris donus yapmadi hanimefendi.Anlasilan yogun talep olunca is ticarete dokulmus..
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce Op.Dr. Ayşegül Sivri ye meme büyütme ameliyatı oldum. Ilk gittiğim andan itibaren güler yüzlülüğü,samimiyeti beni çok etkilemişti. Yapmış olduğu operasyonların fotoğraflarını gördüm hepsi muhteşemdi desem yeridir. Ameliyat olalı bir yıl oldu ve herşey çok güzeldi. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Gerçekten böyle bir hekimi hepinizin tanımasını isterim hem bayan olması hem de rahatlıkla isteklerimizi paylaşabiliyo olmam çok rahatlatıcıydı. Meme ameliyatı olacaksanız kesinlikle öneririm.
Benimde aynı oldu randevu aldım ayın 3 üne muayane günü 500 tl bırakırım kapora dedım whatsapda yazıştık asıstanı ile sonrada 3 eylul dıye teyıtleşmek için yazdım kız birden bana fıyatınız 6500 tl hatırlatma yaptı eskı konuşmalarımızı 5500 tl anlaştığımızın fotosunu yolladım bu seferde biz kesın Fıyat vermemiştik kayıtlar dolu zaten eylülde Fıyat ne ışe o tarıfeden ödersınız dıye yazmış sonra ameliyatı kesın muayane olduğum gün olursam 5500 (3 eylul yani )Kizlar Aysegül hanimdan vazgectim.Dün asistanina mesaj attigimda fiyatin 6000 6500 arasi oldugunu soyledi bende daha bugun bi bayana 5500 demissiniz 500 tl yatirarak bu fiyattan yararlanabiliyormusuz dedigimde kimden duydumuz kim o bayan vs gibi sorular sormaya basladi sanki soylesem ameliyatini iptal edecek gibi..Bende internet uzerinde fiyat ve doktor bilgisi paylasan bircok sayfa var dedigimde geris donus yapmadi hanimefendi.Anlasilan yogun talep olunca is ticarete dokulmus..
Resmen ticaret.Aysegul Sivri devride kapanmistir.Benimde aynı oldu randevu aldım ayın 3 üne muayane günü 500 tl bırakırım kapora dedım whatsapda yazıştık asıstanı ile sonrada 3 eylul dıye teyıtleşmek için yazdım kız birden bana fıyatınız 6500 tl hatırlatma yaptı eskı konuşmalarımızı 5500 tl anlaştığımızın fotosunu yolladım bu seferde biz kesın Fıyat vermemiştik kayıtlar dolu zaten eylülde Fıyat ne ışe o tarıfeden ödersınız dıye yazmış sonra ameliyatı kesın muayane olduğum gün olursam 5500 (3 eylul yani )
eğer ertesı gün veya 5 eylulde olursam 6500 tl dedı kapora bıraksam bırsey degısmezmış bu sebeple ben sınır olup vazgectım bır dedıgı bır dedıgı tutmuyorki yazışma resımı var bırde şimdi bedava desın olmam o derece
Sadece bunu yazmak için uye olmuşsun ve toplam 3 mesajın var yapmayın ya böyle fake işler K KazenMerhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce Op.Dr. Ayşegül Sivri ye meme büyütme ameliyatı oldum. Ilk gittiğim andan itibaren güler yüzlülüğü,samimiyeti beni çok etkilemişti. Yapmış olduğu operasyonların fotoğraflarını gördüm hepsi muhteşemdi desem yeridir. Ameliyat olalı bir yıl oldu ve herşey çok güzeldi. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Gerçekten böyle bir hekimi hepinizin tanımasını isterim hem bayan olması hem de rahatlıkla isteklerimizi paylaşabiliyo olmam çok rahatlatıcıydı. Meme ameliyatı olacaksanız kesinlikle öneririm.
Mrb arkadasim 17 eylulde aysegul hanima ameliyat olucam buyutme.... merak ettiğim bisey var doktor iz konusunda yani dikis konusunda nasil? Cok foto gordum ben kimisinde cok basarili dikis yapmis iz neredeyse yok gibi, kimiside bayaa kalın dikmis kotu bi goruntu vardi. Bu benimicin cok onemli
yüşra bana ulaşırmısın aynı gün ameliyat olduk senle hastahanede tanıştık
Duygu nasil oldun canim yeni memislerle aran nasil :)
Canım c.tesi kontrole gittim çok iyi dedi bu cuma tekrar çağırdı alışmaya çalışıyorum benim ufaklık arada üzerime ziplamasa daha iyiyim album yapıcam musait zamanda ☺
Benim küçük olanda başını göğsüme dayiyo ediyo :) alıştım ama ben sanki hep boyleymisim gibi. Yan yatmaya da basladm 3 gundur. Bugun tam 10 gun oldu ne cabuk gecti, ama o gune tekrar gitmek isterdim
Benim küçük olanda başını göğsüme dayiyo ediyo :) alıştım ama ben sanki hep boyleymisim gibi. Yan yatmaya da basladm 3 gundur. Bugun tam 10 gun oldu ne cabuk gecti, ama o gune tekrar gitmek isterdim
Bugün bende biraz ağrı var aşağı indikce sanırım oluyor bende yan yatmaya başladım hicbir sıkıntım yok
kızlar baya olmuş ameliyat olalı nasılsınız son durumunuz ne bende ayşegül hanıma karar verdim galiba ama ocak ayını beklemem gerekiyor emzirme dönemim yeni bittiği için ocakta yapalım dedi.. memnun musunuz nasıl bir süreç yaşadınız ve albüm yaptıysanız görmek isterim izlemeye alır mısınız rica etsem
Arkadaslar, acaba kac cc takildi size, yuvarlak/damla biraz bilgi paylasabilirmisiniz? Ve tabii mumkunse fotograf gorebilirmiyim? Ben 2 yil once olacaktim ama son dakika ailevi bi sorundan olamadim, Yurtdisinda oldugum icinde bir an evvel karar verip gelip olmak istiyorum. Aysegul hanimin instagramina baktim resimler cok hos, ancak hepsi sutyenle olfugu icin normal hallerinden emin olamadim, ben yuvarlak olsun ama cok buyuk olsun istemiyorum acikcasi..