Hasta yorumları

Herkese Merhaba,

Yakın zamanda Ayşegül Hanım'a meme küçültme ameliyatı olan var mı? Yada başka doktor tavsiyesi verebilecek olan biri?
Çok zor bir süreçmiş araştırıp doğru doktora karar vermek. Ayşegül hanımın instagramında gördüğüm kadarıyla asistanını değiştirmiş.

Ben ekim ayında Göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ayşegül Hanımda yaptırmadım ameliyatı, kendisi benim bu ameliyata karar vermemle birlikte görüştüğüm ilk doktordu.Ataşehirdeki muayenehanesine gittim, İlk asistanı ile görüşüyorsunuz her dr da olduğu gibi sonra kendisi odasında sarılarak karşıladı ,konuştu bilgi verdi ölçü aldı uygunluğunu kontrol etti vs. Ben fiyat konusunda en son kendisinden biraz indirim yapıp yapamayacağını sordum, rica ettim. O güleryüzlü kadın gidip bir anda soğuk malesef ben para işlerine hiç karışmıyorum asistanımla görüşmeniz gerek, şuan hangi işlem ne kadara yapılıyor muhasebe kısmında dahi bir bilgim yok diyerek görüşmeyi kısa kesip resmen kovaladı. O dakikadan sonra tabiiki istediği rakamı verebilecek durumum olsa dahi bu kadar samimiyetsiz bir insanda bıçak altına yatmak mantksızdı kendi adıma. Bir doktorun tabiiki elinde herşey ve bunu bu şekilde lanse edip karşısındaki insanı bu derece kötü duruma düşürmesi bir dr için bence hiç yakışık değil.

Merhabalar herkese,
Ayşegül Hanım'a 2016 ekim ayında ameliyat oldum. 1 seneyi geçiyor. Ben çok memnun kaldım ama arkadaşlara asistan konusunda katılıyorum. Banada gitmeden önce asistanı 5.500 dedi 2 hafta sonra gittim görüşmeye 6.000 oldu dedi. Morelini bozmadım kabul ettim. Ayşegül Hanım 'a hiç lafim yok çok tatlı, çok sevdim kendisini ama yanına tecrübeli, işe hakim olgun bir asistan almalı diye düşünüyorum.
Memislerim çok güzel oldu 425 cc kas üstü zar altı yöntemiyle mentor marka hafif sertliği var gibi daha yumusarmi bilmiyorum. En yakın zamanda 1.yil kontrolüne gitmeyi düşünüyorum.

özlem hanım bende yaptırmayı düşünüyorum ama elleyince nasıl bir his oluyor çok sert mi yani doğal memeyle arasında çok fark var mı. ben doğal olmasını istiyorum çok büyük değil

Aysegul hanimla alakali yazilan negatif yorumlarin hicbirini kaale almayin.kendisi son derece guleryuzlu ve isini iyi yapan bir hekimdir.eger bi yanlis anlasilma var ise gider yuzyuze gorusursunuz,sirf sacma bikac olay yasadiniz diye doktor hakkinda ileri geri konusamazsiniz.kendisi alaninda en iisidir.kesinlikle yanlis bilgi verdigini,yanlis yonlendirdigini,haksiz kazanc elde ettigini dusunmuyorm.Herseyden once pozitif ve Allah korkusu olan bi insan.eger tereddutte kalan varsa,hic tereddutte kalincak bi durumla karsilasmassiniz buna emin olabilirsiniz.keske herkes onun gibi olsa.Allah yardimcisi olsun her daim.
Tabi tabiiiii..... Insta da hastasına yaptıgı gögüs ameliyatında gögüste gördüğüm eşitsizliği ve şekilsizligi yazdıgım da yorumumu hemen silmiş ve beni engellemiştir kendisi 😃 Hep olumlu yorumları bırakır, eleştiriye ve kötü yorumlara kapalıdır..! Ne gördüysem, farkettiysem onu yazmışımdır.Karalama ve kötüleme amaçlı degildir yorumum. Memede sorun yoktuysa engellemek ve yorumu silmektense doğru olan açıklamayı yapsaydı keşke 🤗

aslında doktorlarin instagram sayfalarına güvenmemek lazım. Çünkü sadece güzel olan hastaların fotolarıni koyuyorlar. Aslında o bile soru işareti çünkü sadece hastaların gögüs bölgesi görünüyor belki o fotograflar başka bi siteden alinmiş kendi hastalarınin bile olmayabilir, ayrica istemedikleri yorumları siliyorlar, engelliyorlar
Aslında sanırım en önemlisi hasta yorumları ameliyat kararı için
Ayşegül Sivri nin sizin fikrinizi belirttiginiz için engellemesi çok saçma hadi belki yorumu silebilir ama engellemek ne demek ya. Hakkında çok olumsuz yorum okudum o yuzden listeden çikardim zaten Ayşegül Sivri yi
bende meme büyütme ameliyatı düşünüyorum umarım dürüst bir doktor bulurum.
Bende ameliyat sürecimi burdan paylaşacam inşallah, bugün araştirmaya başladım yaz gelmeden olmak istiyorum

aslında doktorlarin instagram sayfalarına güvenmemek lazım. Çünkü sadece güzel olan hastaların fotolarıni koyuyorlar. Aslında o bile soru işareti çünkü sadece hastaların gögüs bölgesi görünüyor belki o fotograflar başka bi siteden alinmiş kendi hastalarınin bile olmayabilir, ayrica istemedikleri yorumları siliyorlar, engelliyorlar
Aslında sanırım en önemlisi hasta yorumları ameliyat kararı için
Ayşegül Sivri nin sizin fikrinizi belirttiginiz için engellemesi çok saçma hadi belki yorumu silebilir ama engellemek ne demek ya. Hakkında çok olumsuz yorum okudum o yuzden listeden çikardim zaten Ayşegül Sivri yi
bende meme büyütme ameliyatı düşünüyorum umarım dürüst bir doktor bulurum.
Bende ameliyat sürecimi burdan paylaşacam inşallah, bugün araştirmaya başladım yaz gelmeden olmak istiyorum
Hayırlı kararlarınız olsun inşallah.
Çok haklısınız, misal bazı doktorlar da foto gösteriyor, bazıları göstermiyor. Ben Hasan beye ilk görüşmeye gittiğimde foto görmek istemiştim. Hasan bey gizlilik sebebi ile göstermiyor ve doğru bulmuyor foto göstermeyi. Hangi doktor kötü foto gösterirki demişti. Ayrıca herkesin yapısı, gögüs şekli farklı. Her hastanın sonucu aynı olmaz, hasta bu sefer beklentiye giriyor demişti. İşte bu kadar büyük olsun, bu kadar yakın olsun birbirine, böyle yuvarlak ve yukarıda olsun diyorlar demişti. Herkeste aynı sonucu alamayız. Herkesin gögüs yapısı farklı, sonuçta farklı, kişiye özel olacak tabi demişti. Mantıklı düşününce haklı. Örnegşn her 75 C sütyen takan meme aynımı? Degil....
Aklınızda olan tüm doktorlarla görüşün, fikir alın. İçinize sinen doktora karara verin. 💖

X