- 20 Ocak 2018
- 3
- 0
- 37
- Konu Sahibi Pebblesthemenace
AnlamadimAncak simdi ki halini mumkunse ciplak sekilde yuklerseniz fotograflari gorme.sansiniz oluyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AnlamadimAncak simdi ki halini mumkunse ciplak sekilde yuklerseniz fotograflari gorme.sansiniz oluyor :)
Merhabalar herkese,
Ayşegül Hanım'a 2016 ekim ayında ameliyat oldum. 1 seneyi geçiyor. Ben çok memnun kaldım ama arkadaşlara asistan konusunda katılıyorum. Banada gitmeden önce asistanı 5.500 dedi 2 hafta sonra gittim görüşmeye 6.000 oldu dedi. Morelini bozmadım kabul ettim. Ayşegül Hanım 'a hiç lafim yok çok tatlı, çok sevdim kendisini ama yanına tecrübeli, işe hakim olgun bir asistan almalı diye düşünüyorum.
Memislerim çok güzel oldu 425 cc kas üstü zar altı yöntemiyle mentor marka hafif sertliği var gibi daha yumusarmi bilmiyorum. En yakın zamanda 1.yil kontrolüne gitmeyi düşünüyorum.
Tabi tabiiiii..... Insta da hastasına yaptıgı gögüs ameliyatında gögüste gördüğüm eşitsizliği ve şekilsizligi yazdıgım da yorumumu hemen silmiş ve beni engellemiştir kendisi Hep olumlu yorumları bırakır, eleştiriye ve kötü yorumlara kapalıdır..! Ne gördüysem, farkettiysem onu yazmışımdır.Karalama ve kötüleme amaçlı degildir yorumum. Memede sorun yoktuysa engellemek ve yorumu silmektense doğru olan açıklamayı yapsaydı keşkeAysegul hanimla alakali yazilan negatif yorumlarin hicbirini kaale almayin.kendisi son derece guleryuzlu ve isini iyi yapan bir hekimdir.eger bi yanlis anlasilma var ise gider yuzyuze gorusursunuz,sirf sacma bikac olay yasadiniz diye doktor hakkinda ileri geri konusamazsiniz.kendisi alaninda en iisidir.kesinlikle yanlis bilgi verdigini,yanlis yonlendirdigini,haksiz kazanc elde ettigini dusunmuyorm.Herseyden once pozitif ve Allah korkusu olan bi insan.eger tereddutte kalan varsa,hic tereddutte kalincak bi durumla karsilasmassiniz buna emin olabilirsiniz.keske herkes onun gibi olsa.Allah yardimcisi olsun her daim.
Hayırlı kararlarınız olsun inşallah.aslında doktorlarin instagram sayfalarına güvenmemek lazım. Çünkü sadece güzel olan hastaların fotolarıni koyuyorlar. Aslında o bile soru işareti çünkü sadece hastaların gögüs bölgesi görünüyor belki o fotograflar başka bi siteden alinmiş kendi hastalarınin bile olmayabilir, ayrica istemedikleri yorumları siliyorlar, engelliyorlar
Aslında sanırım en önemlisi hasta yorumları ameliyat kararı için
Ayşegül Sivri nin sizin fikrinizi belirttiginiz için engellemesi çok saçma hadi belki yorumu silebilir ama engellemek ne demek ya. Hakkında çok olumsuz yorum okudum o yuzden listeden çikardim zaten Ayşegül Sivri yi
bende meme büyütme ameliyatı düşünüyorum umarım dürüst bir doktor bulurum.
Bende ameliyat sürecimi burdan paylaşacam inşallah, bugün araştirmaya başladım yaz gelmeden olmak istiyorum