Hasta yorumları

Seymameltem kiz kac asistani var bunun sen kactanesiyle görüstün böyle?? Cokmu acele ettin bilmiyorum canim biraz daha arastirsaYdin keske zaten herkes fiyati uygun diye gidiyordu ama her uygun fiyatin arkasinda bisey saklidir bunlarda markayi degistirmisler ya o yüzden ucuz olsun diye..önce sana takilacak olan markayi iyi arastir bence ve asla güvenilecek insan degilller ben kendisiyle 1750€ olarak anlasmistim tamam dedi zaman gelmis hala benle tl hesabi yapiyor ben anlamam eurodan diyor eeee bu euro bi düsüor bi cikiyor ben nasil ayarlayayim..eminim ki oraya vardigim günde yine bi prüz cikacakti kendilerinede 100 defa demisimdir aman sorun cikmasin lütfen diye cünki o güveni vermiyorlar bu gün söyledikleri dünü tutmuyor..

Seymameltem kiz kac asistani var bunun sen kactanesiyle görüstün böyle?? Cokmu acele ettin bilmiyorum canim biraz daha arastirsaYdin keske zaten herkes fiyati uygun diye gidiyordu ama her uygun fiyatin arkasinda bisey saklidir bunlarda markayi degistirmisler ya o yüzden ucuz olsun diye..önce sana takilacak olan markayi iyi arastir bence ve asla güvenilecek insan degilller ben kendisiyle 1750€ olarak anlasmistim tamam dedi zaman gelmis hala benle tl hesabi yapiyor ben anlamam eurodan diyor eeee bu euro bi düsüor bi cikiyor ben nasil ayarlayayim..eminim ki oraya vardigim günde yine bi prüz cikacakti kendilerinede 100 defa demisimdir aman sorun cikmasin lütfen diye cünki o güveni vermiyorlar bu gün söyledikleri dünü tutmuyor..
Selam Y yagmurseli , sendemi istanbula geliyorsun ameliyat icin? Bende sorun ilk fiyatimiz 6000-7000tl oldugu icin ben ucak biletimi almistim. Yani 01.03 istanbuldayim ve aslinda 03.03 ameliyat olcaktim. Estethicada Assistan jale hanimla bugün yine konustum. Assistan burcu hanimin bana baska bir fiyat verdigini belirttim ve resimlerimi jaleyede yolladim. Bana 8500tl dedi. Aklim gercekten cok karisik. Bir yandan Dr aysegül sivri hanimin assistani 7500tl dedi yani arasinda 1000tl fark var. Ben heralde dr aysegül sivri hanimda ameliyat olacagim. Internette kendisi hakkinda cogu iyi seyler okudum.
Bence fiyatlari tl vermeleri daha iyi cünkü su an euro yüksek. Daha avantajli diye düsünüyorum canim.

Merhaba. Ben uzun zamandır göğüs küçültme yi düşünüyordum ve cok ani bi kararla yıllarca erteledigim bu operasyonu 1 hafta içinde yaptırdım. 2 isimde karar vermeye çalışıyordum. Ayşegül hanimla görüşmeye gittim. İlk görüşmede herseyi sordum anlattı ve günü kararlaştırdık. 20 şubatta operasyon oldu.800 gr alindi.1 gece hastanede kaldim.şimdi evdeyim 1 hafta oldu. Gayet rahat geçti süreç.ameliyattan 2 gün sonra duş aldım. Kendim almadım yardimci oldu arkadaşım. Doğrusu elimi kolum kaldırmak biraz agrivericiydi.şu an kendim giyinip yemek ve işlerim yapmak konusunda çok sıkıntım yok. Dr ilgisi de güzel. 2 kez pansuman gittim. Sorusu olanlarla bilgi paylaşabilirim.
Önemli olanı unuttum ☺ 7.000 tl ücret odedim. Hiç pazarlık yapmadan verdikleri direkt fiyat buydu.

Merhaba kizlar biliyorsunuzdur bende dr. aysegüle karar vermistim gögüs amellliyatimi!!! Bundan 2 ay önce asistaniyla yazistik mentor marka yuvarlak su fiyata diye..Ben almanyada oldugum icin ucak biletimi aldim otelimi ayarladim..Bana subat ayinda tekrar yaz randevu yapalim dedi subat ayinda yazdim mart ayinda yaz dedi..Dedim ki bakin size güvendim beni ortada birakmayin bi kenara not edin kaporada ödeyim dedim bu konusmadan 3 gün sonra bana mesaj atmis iki yüzlü asistan (Nazan) gezinirken gördüm biz nasil ilerlemistik sizinle diye ben SOK oldum.bu ne demekti simdi herseyi ayarladim ben ne diyorsunuz siz dedim arkasina aradi beni tamam hatirliyorum sizi söyle anlasmistik sizinle demi ama biz mentorda takiyoruz allerganda haberiniz olsun amelliyattan sonra allergan olursa protez sasirmayin dedi,ben mentor istiyorum dedim,olurya Aysegül hanim o büyüklügü mentorda bulamaz belki dedi bende önemli degil biraz kücük olsun ölcüsü ama mentor olsun dedim ama ikiside ayni kalite felan sürekli yalan söyleyerek bide bana biz dogrudan yanayiz bakin aradim yine sizden habersiz alerganda takardik haberiniz olmazdi diyor utanmaz..En sonunda agzindaki baklayi cikardi biz mentorla anlasmayi bitirdik allerganla calisiyoruz illa mentor istiyorsaniz 1 milyar fazla vereceksin yada hala 20 gününüz var baska bi dr bulun kendinize dedi, ben neye ugradigimi sasirdim sakami yapiyorsunuz burdan ben kimi bulayim bu kisa süre icerisinde ben sizle aylar önce anlastim dedim..Dengesiz kadin bana ukala bi sekilde senetmi imzalattik biz size dedi resmen..Ve kontagi kestim...allaha havale ediyorum..Herkeste yazmis ne kadar iki yüzlü insanlar olduklarini herkese farkli fiyat yaptiklarini bi dr nasil böyle bi asistani yaninda tutabiliyor aklim almiyor kadinda ne saygi ne dürüstlük ne dogruluk hic bisey yok bide üstüne üstelik sizi yalana cikarmaya calisiyor..kac defa dr aysegül hanimla konusmak istediysemde gelmedi telefonlarima bi dr.un bi hastasina olan saygisi bu gerek kendisini kaf daginda görüyor galiba..Ben asla ama asla tavsiye etmiyorum asistanin dedigi gibi bi bakmisinizki uyurken baska marka takili vermis calistiklari marka FDA ONAYI ALMISMI YOKSA DENEME ASAMASINDAMI IYI ARASTIRIN FAZLA CEBE ATMAK ICIN EN UCUZ MARKAYLA ANLASMISLAR..en iyi dr larin taktiklari iki marka vardir 1.Mentor 2.Natrelle

Sen baya iyi araştırmışsın belli ki, natrelle ile allerganın aynı marka olduğunun farkında bile değilsin

Aysegul hanimla alakali yazilan negatif yorumlarin hicbirini kaale almayin.kendisi son derece guleryuzlu ve isini iyi yapan bir hekimdir.eger bi yanlis anlasilma var ise gider yuzyuze gorusursunuz,sirf sacma bikac olay yasadiniz diye doktor hakkinda ileri geri konusamazsiniz.kendisi alaninda en iisidir.kesinlikle yanlis bilgi verdigini,yanlis yonlendirdigini,haksiz kazanc elde ettigini dusunmuyorm.Herseyden once pozitif ve Allah korkusu olan bi insan.eger tereddutte kalan varsa,hic tereddutte kalincak bi durumla karsilasmassiniz buna emin olabilirsiniz.keske herkes onun gibi olsa.Allah yardimcisi olsun her daim.

Y yagmurseli yazdiklarinin hepsi hikaye ve yalan..çok dusundunmu bunlari uydururken :) almanyadasn ve ucak biletini ayarladiktan sonra randevu almaya calisiyorsun,dunyanin neresinde var boyle birsey.
Asistani hatirlamadi diyosun,hatirlamak zorunda degilki,sen kayda deger ilerlememissinki sorunu sormus ve gitmissin.
Bir suru celiskili imareler var yazdiklarinda.alelale doktor karalamaktir bu.
Bu arkadasa kesinlikle inanmayin.aysegul hn instagrm sayfasinda olayi anlatmistir zaten.umarim hukuki yollara basvurur da yazdiklarinin hepsini geri alirsin.

Y yagmurseli yazdiklarinin hepsi hikaye ve yalan..çok dusundunmu bunlari uydururken :) almanyadasn ve ucak biletini ayarladiktan sonra randevu almaya calisiyorsun,dunyanin neresinde var boyle birsey.
Asistani hatirlamadi diyosun,hatirlamak zorunda degilki,sen kayda deger ilerlememissinki sorunu sormus ve gitmissin.
Bir suru celiskili imareler var yazdiklarinda.alelale doktor karalamaktir bu.
Bu arkadasa kesinlikle inanmayin.aysegul hn instagrm sayfasinda olayi anlatmistir zaten.umarim hukuki yollara basvurur da yazdiklarinin hepsini geri alirsin.

Pardon ama Sen kimin yalakasisin bilmiyorum ama ben neden yalan söyleme geregi duyayim neden sebebsiz insanlari karalayayim belliki o kisi ya sensin yada özel olarak onlari savunmak icin gelmissin ama bosa yorulma güzelim hersey dogru msj lari bile kayitli inanmiyorsan atayim..sen burda bos bos konusupta bazi seylerin üstünü örtmeye calisiyorsun ama bunu o kadar cok belli ediyorsun ki gercekte neler yasadigimi bilmiyorsun burdan en az 10 kisiyle özel yazismisimdir ben onlarda konuyu iyi biliyor..seni inandirmak zorunda degilim dogru olan bu evet beni güvendirdiler anlastilar herseyim ok iken birden marka degistirdiler ve bi asistan anlastigi hastasini hatirlamak zorunda hatta ve hatta 2 gün önce telefonlasipta 2 gün sonra sen kimdin diyemez..belli senin kim oldugun ben oturup ta hikaye yazmaya neden gerek duyyum hepsi ayni sekilde basima geldi ve nerden biliyorsun bilet alipta randevu sonra ayarlamaya calismisim bunu nerenden uydurdun böyle bi sacmalik olabilirmi..onlari aklamak icin kendini baya yirtmissin cicim cok belli bu..

Aysegul hanimla alakali yazilan negatif yorumlarin hicbirini kaale almayin.kendisi son derece guleryuzlu ve isini iyi yapan bir hekimdir.eger bi yanlis anlasilma var ise gider yuzyuze gorusursunuz,sirf sacma bikac olay yasadiniz diye doktor hakkinda ileri geri konusamazsiniz.kendisi alaninda en iisidir.kesinlikle yanlis bilgi verdigini,yanlis yonlendirdigini,haksiz kazanc elde ettigini dusunmuyorm.Herseyden once pozitif ve Allah korkusu olan bi insan.eger tereddutte kalan varsa,hic tereddutte kalincak bi durumla karsilasmassiniz buna emin olabilirsiniz.keske herkes onun gibi olsa.Allah yardimcisi olsun her daim.

Senin neden bu kadar zoruna gitti yorumlarim ben kendisini küfür etmedim..dogru olan neyse onun yazdim burasi herkese acik bisey ve herkes övülmek zorunda degil kim nasilsa ne yasamizsa onu anlatir onu yazar insanlar bilgilensin diye varkindaysan senden baska bu kadar siper olan olmamis burda cünki sende onlardan birisin..her hasta memnun kalmaya bilir sen kendi adina konusuyorsun sana iyi olabilirler ama bana kötüydüler anladinmi..

Gecmis olsun
Selam Y yagmurseli , sendemi istanbula geliyorsun ameliyat icin? Bende sorun ilk fiyatimiz 6000-7000tl oldugu icin ben ucak biletimi almistim. Yani 01.03 istanbuldayim ve aslinda 03.03 ameliyat olcaktim. Estethicada Assistan jale hanimla bugün yine konustum. Assistan burcu hanimin bana baska bir fiyat verdigini belirttim ve resimlerimi jaleyede yolladim. Bana 8500tl dedi. Aklim gercekten cok karisik. Bir yandan Dr aysegül sivri hanimin assistani 7500tl dedi yani arasinda 1000tl fark var. Ben heralde dr aysegül sivri hanimda ameliyat olacagim. Internette kendisi hakkinda cogu iyi seyler okudum.
Bence fiyatlari tl vermeleri daha iyi cünkü su an euro yüksek. Daha avantajli diye düsünüyorum canim.

gecmis olsun sen simdiye amelliyat olmussundur..evet bende almanyadan gidiyorum cok az bi zamanim kaldi..hadi hayirli olsun yeni cicilerin

kızlar bugün muayene oldum.
15 mart ameliyat günüm 300- 350 cc arası yapılacak

öncelikle muayenehane'ye girince gördüğüm ilgiyi mi anlatsam, doktorumun bu kadar tatlış bir hanım olduğunu mu yoksa nazan hanımın neşesini mi?
hangisinden başlayayım bilemedim.

şimdiye kadar 2 estetik ameliyat oldum burundan ve kulaktan ama bu kadar bir ilgi görmedim her soruma sabırla cevaplar verdiler aysegul hanımın anne abla gibi yaklaşması bana o kadar güven verdi ki.. iyi ki saçma sapan olumsuz yoruma bakmadan gitmişim..
önce bir sütyen giydirdi içine yumusacık 300 cc protez koydu allahım böyle bir his yok kocaman oldu resmen mükemmel göründü o protez bile :KK70:
ameliyat günlüğümü de yazacağım buraya az kaldı :halay:

suan ki gögüslerim 75 bile değil doldurmuyor desteksiz
300 cc kaç beden olur sizce? sormayı unuttum ben aysegul hanıma

öncelikle muayenehane'ye girince gördüğüm ilgiyi mi anlatsam, doktorumun bu kadar tatlış bir hanım olduğunu mu yoksa nazan hanımın neşesini mi?

şimdiye kadar 2 estetik ameliyat oldum burundan ve kulaktan ama bu kadar bir ilgi görmedim her soruma sabırla cevaplar verdiler aysegul hanımın anne abla gibi yaklaşması bana o kadar güven verdi ki.. iyi ki saçma sapan olumsuz yoruma bakmadan gitmişim..
önce bir sütyen giydirdi içine yumusacık 300 cc protez koydu allahım böyle bir his yok kocaman oldu resmen mükemmel göründü o protez bile :KK70:

Hadi hayirli olsun :)
Kepce kulak ameliyatimi oldun canim ne zaman oldun açılma oldu mu ?

2012 de olmuştum kulak ameliyatını hiç acılma olmadı söylemediğim kimse anlamıyor herkes şaşırıyor hatta inanmıyorlar :) gaffar aslana olmuştum
Senin adına çok sevindim :) bende iki ameliyatı bir arada olmak istiyorum. Ayşegül Hanım göğüste iyi iş çıkarıyor ama kulakta nasildir bilmiyorum. Bakalım :))

Senin adına çok sevindim :) bende iki ameliyatı bir arada olmak istiyorum. Ayşegül Hanım göğüste iyi iş çıkarıyor ama kulakta nasildir bilmiyorum. Bakalım :))
aynı anda mı olacaksın?

ben burun ve kulağı aynı anda olmuştum burun zaten çok zor kulakta 1 ay yan yatamadım acıyordu ama sonrası mükemmel :)
5 yıl oldu hala ara ara kullaklarımın arkasında ki ince dikişler tatlı tatlı kaşınıyor..

aynı anda mı olacaksın?

ben burun ve kulağı aynı anda olmuştum burun zaten çok zor kulakta 1 ay yan yatamadım acıyordu ama sonrası mükemmel :)
5 yıl oldu hala ara ara kullaklarımın arkasında ki ince dikişler tatlı tatlı kaşınıyor..
Ciddimisin 5 yıl sonra bile :KK57: vazmigeçsem acaba. Peki tam olarak ne kadar surede iyilesti ? 1yilda ancak iyilesiyor diyorlar. Oncesi sonrasi foton varmi cok merak ettim :)

Ciddimisin 5 yıl sonra bile :KK57: vazmigeçsem acaba. Peki tam olarak ne kadar surede iyilesti ? 1yilda ancak iyilesiyor diyorlar. Oncesi sonrasi foton varmi cok merak ettim :)
hayır hayır sakın vazgecme ne olursa olsun saçlarımı toplayıp gezmenin mutluluğu var
belki kişiye göre değişiyordur
acı ağrı vs yok asla ara sıra kaşınıyor

Bende Ayşegül hanıma ameliyat oldum 5 ay oldu yumuşacık bebeklerim aynı şekilde destekli 75 bile doldurmuyordu aman allahım iğrenç bi duyguydu 300 cc mentor yuvarlak koyuldu şimdi 85 desteksiz füze gibi namussuzlar ayyy bayılıyorum her baktığımda :KK59::KK73:

Bende Ayşegül hanıma ameliyat oldum 5 ay oldu yumuşacık bebeklerim aynı şekilde destekli 75 bile doldurmuyordu aman allahım iğrenç bi duyguydu 300 cc mentor yuvarlak koyuldu şimdi 85 desteksiz füze gibi namussuzlar ayyy bayılıyorum her baktığımda :KK59::KK73:
çok sevindim hayalim 85 :dondurma::dondurma::dondurma:
ameliyat günü yaklaştıkça heyecan basıyor beni

X