-
- Konu Sahibi Pebblesthemenace
Resimlerim vardi da kaldirdim. 375cc takildi bana. doktoruna guven bence kucuk cc asla yaptirma
kızlar baya olmuş ameliyat olalı nasılsınız son durumunuz ne bende ayşegül hanıma karar verdim galiba ama ocak ayını beklemem gerekiyor emzirme dönemim yeni bittiği için ocakta yapalım dedi.. memnun musunuz nasıl bir süreç yaşadınız ve albüm yaptıysanız görmek isterim izlemeye alır mısınız rica etsem
Sagol canim, bir karar verip bir an evvel olmak istiyorum, yoksa kaldikca kaliyorAsistaniyla whatsapp'ten haberlestik Aralik ayi icin sorun olmayacagini soyledi, hangi teknikle yapti canim senin ameliyatini? Ozan Balik ve Zekeriya Kul da dusunuyordum ama Zekeriya bey Mentor yada Motiva kullaniyormus be Allergan istiyorum daha yumusak kivamli oluyolarmis o bakimdan... Bu arada ozelden resim gondermen mumkunmu rahatsiz olmazsan eger..
Mentor marka yuvarlak kullandi. kas zarı altina yaptı. kesi yeride meme altı
Sagol canim cevabin icin, izler nasil? Bi arkadas bazi fotograflarda kalin bazilarinda guzel yapmis gibi bi yorum yazmis'ta ordan merak ettim.
kuzu ben karar verdim ayşegül hnm da olacağım ama ocak ayını beklemem gerekiyor malum emzirme süreci sonrası beklemedeyim..Canim sen ne yaptin karar verdinmi?
kuzu ben karar verdim ayşegül hnm da olacağım ama ocak ayını beklemem gerekiyor malum emzirme süreci sonrası beklemedeyim..
Kesi yeri cok ince bir cizgi asla farkedilmiyor iki elinle gogsunu havaya kaldirmadigin muddet. aysegulun instagramda ameliyathanedeki bi videosunda gogus kesi izini göstermiş ordan baksana inceligini
Kesi yeri cok ince bir cizgi asla farkedilmiyor iki elinle gogsunu havaya kaldirmadigin muddet. aysegulun instagramda ameliyathanedeki bi videosunda gogus kesi izini göstermiş ordan baksana inceligini
Canim Aysegul hanim diren kullaniyormus sanirim, onun izleri nasil dikkatini cektimi yoksa odami belirsiz denecek kdr az?
dıren olması ne farkediyor? hiiç bilmiyorum
Bazi doktorlar diren kullaniyor ameliyat sonrasi birikebilecek sivi ve kani disari akitsin diyeymis, bazi doktorlar tercih etmiyor gereksiz enfeksiyon riski olur die. Birde kapsul olayi var, tam emin degilim ama kanama olursa kapsul olabiliyormus protez etrafinda sertlesme sekil bozuklugu vs oluyormus ama kapsulunde dereceleri varmis. Biz bu ameliyat sonuna kadar prof oluruz gibime geliyor :) (saka tabii)
Aysegul hanima yuvarlak olup da resim gosterebilecek hic kimse yokmu yww (sutyensiz fotograf tabii, sutyenle herkesinki gayet guzel duruyor zaten, oenmli olan ciplakken asimetri varmi, duzgunmu yukardami cok nebilim bunlari gormek istiyor insan..)
ayy kanama falan dedın aklım gitti şimdi..vazgecsem mııı..böyle rıskı var mı yaa
yk canim oyle buyuk kanama filan degil, kesiyorlar sonucta ister istemez biraz sivi biseyler olacaktir, yanlis anlama lutfen, korkutmiyim gozunu.
Benim tek onceligim dogru doktoru bulmak, sonucta isinin ehli olsunki bunca yillik ozlemlerimizi iyi gidersin:)
ahh arıyorum valla artık emın olsam doktordan ..ama yok yani coğu 10 bın flan dıyor
Evet canim malesef fiyatlar cok yukselmis yakin zamanda bana 15bin diyede oldu 12bin diyende 10bin diyendeBi bildigim Aysegul sivri var £6,500 dedi damla icin, ama kesin karar bende henuz veremedim. Aysegul hanimin yaptigi memeleri gormedim malesef o yuzdende onu secemiyorum. Yani instagramda filan fotolar var ama hepsi sutyenle, ben su halimlede sutyenle guzelim zaten :) onemli olan normalde ciplak nasil durdugu.. Hayirlisi olsun umarim istedigin gibi olur canim.
Evet canim malesef fiyatlar cok yukselmis yakin zamanda bana 15bin diyede oldu 12bin diyende 10bin diyendeBi bildigim Aysegul sivri var £6,500 dedi damla icin, ama kesin karar bende henuz veremedim. Aysegul hanimin yaptigi memeleri gormedim malesef o yuzdende onu secemiyorum. Yani instagramda filan fotolar var ama hepsi sutyenle, ben su halimlede sutyenle guzelim zaten :) onemli olan normalde ciplak nasil durdugu.. Hayirlisi olsun umarim istedigin gibi olur canim.
Kızlar çok haklısınız. Sütyenli görüntüler yanıltıcıdır. Ben her sütyenle farklı görüntü alıyorum mesela. Kimi sütyen daha büyük daha dolgun gösteriyor kimi daha ufak ve doğal. Ayrıca meme uçlarının nasıl durduğu önemli,ameliyat sonrası dışa doğru kayan sonuçlar var. Yada biri aşşagıda biri yukarıda gibi.. Öncesi bu tarz sorunlar varsa ameliyat sonrasıda olur tabi ama bunu doktorun demesi bilgi vermesi lazım. Herşeyin normal oldugu halde yöntem ve cc yi yanlış kullanıp bu görüntüyü alanda var..aynen oyle ben baktım dunden berı ınstagramını yedım yuttum ama hıc de ıkna olmadım..sudyenle bende lolıtayım :) sonucta meme ucuna yıldız ,simge vs koyup paylaşan dr. da var yanı neden sutyenli;? ben bı de nedense bayan cerrahlara karsı önyargılıyım...o acıdan onu eledım sankı.... ama bide hasan fındık dıye doktor duydum burda .öve öve bıtıremedıler..onun ıcın ne dıyosun ?
Kızlar çok haklısınız. Sütyenli görüntüler yanıltıcıdır. Ben her sütyenle farklı görüntü alıyorum mesela. Kimi sütyen daha büyük daha dolgun gösteriyor kimi daha ufak ve doğal. Ayrıca meme uçlarının nasıl durduğu önemli,ameliyat sonrası dışa doğru kayan sonuçlar var. Yada biri aşşagıda biri yukarıda gibi.. Öncesi bu tarz sorunlar varsa ameliyat sonrasıda olur tabi ama bunu doktorun demesi bilgi vermesi lazım. Herşeyin normal oldugu halde yöntem ve cc yi yanlış kullanıp bu görüntüyü alanda var..
Her doktor sonuç göstermez tabi. Hastada buna izin vermeyebilir. Kim ister benim sonucumu başka hastalarınıza gösterin diye :) O yüzden bu forumun çok faydası var . Mümkün olduğunca çıplak tam karşıdan çekilmiş fotolar göremeye çalışın
coco_cambo Ben Hasan beye ameliyatlarımı oldum. Albümü olmayanları İzlmeye almıyorum ama sen beni izlersen bazı sonuçları görebilirsin bilgin olsun
Canim Aysegul hanim diren kullaniyormus sanirim, onun izleri nasil dikkatini cektimi yoksa odami belirsiz denecek kdr az?
ayy kanama falan dedın aklım gitti şimdi..vazgecsem mııı..böyle rıskı var mı yaa