Anksiyete panik ataga sahip bir insana soylenecek en gerizekalica cumle kotuyu cekmedir boyle daha salak gerizekali bir cumle olamaz.Babanem 90 yasina kadar ben ölcem demis cok agir ölüm panik atagi varmis ki babamin dedigine gore 50 yaslarindan once baslamis bi insan 40 yil kesin ölcem derse ne olur ölür dimi ölmedi ama 40 yil.her gun olum senaryisu yazmis mezar satin almis kefen almis kendine hele biryil tum cocuklarini gezmis tek tek evelrinde misafir olmus vedalasmis uzerine 20 yil daha saglikla yaşamış. Bakin evet iyiyi cekmek kotuyu cekmek var ama bunlar saglikli ruh hallerinde.bizler panik atagiz benim annem 3 cocugu da sakat olcak diye aglamis hamileliginde 3 cocuguda boylu poslu oldu bir tek bana anksieytesi ve panik atagi gecmis onun disinda bisey yok.hamileligini zehir etmis kendini parcalamis ben 33 yasindayim suan Allaha bin sukur iyiyim yani bunlar anksiyete korkma her anksiyetelinin aklina gelenolsa ooooo benim tsunaami ve zombi korkum var mesela odum patliyor dunyada zombi istilasimi oldu ben simdi onu mu cektim
korkma bu anksiyete ve sen bu rahatsizliga sahip olmasan mantiken iyiyi dusunursun surekli hasyalik turettigine göre anksiyeten panigin var ksygi bozuklugun var demek