nayhan ben algılama zorluk çekiyorum önceden cin gibiydim leb demeden leblebiyi anlardım....
şimdi 2. kez tekrarlayınca ancak anlayabiliyorum..
Ben de haşimatoyum ve vücudumda demir yok denecek kadar azalıyor.Bir sürü ilaç kullandm bi süre düzeliyorum herşey normal oluyo sonra tekrar demir seviyesi düşüyo çok sinir bozucu zaten tsh ım sürekli inip inip çıkıyo sıkıldm artık bu durumdan ya bi tam iyileşemedm:çok üzgünüm:senağlama
Ben de haşimatoyum ve vücudumda demir yok denecek kadar azalıyor.Bir sürü ilaç kullandm bi süre düzeliyorum herşey normal oluyo sonra tekrar demir seviyesi düşüyo çok sinir bozucu zaten tsh ım sürekli inip inip çıkıyo sıkıldm artık bu durumdan ya bi tam iyileşemedm:çok üzgünüm:senağlama
zaten aklınızda bulunsun tiroid hormonu en çok sabah saat 6 ile 8 arasında çalışıyormuş ben de hergün o saatte içiyorum.Bu hastalığım bulunalı 1 yılı geçti benim de sürekli hastalanıyodum zaten sonrA ilaca başladk ondan sonraki evreyi bilirsnz zaten alışma süresi gerçekten çok zor geçti hergün hastaneye fln gidiyodmneyse bu sıkıntıları anlatıp da canınızı sıkmak istemem çok teşekkür ederm geçmiş olsun dilekleriniz için:) size de geçmiş olsun
kızlar ben de aranıza dün katıldım ben de artık bir hasimatoluyum.yaa insanın basına neler geliyormus.tamamını okuyamadım yazıların bogazıma bir yumruk dikildi sanki strese girdim.bneim troid bezim küçülmemiş tsh 17.esim doktor o fark etti guatr sandık önce meger buymus.ilaca basladım bugün.benim saclarım cansızlasmıstı ve ve solgundum 9 aylık ikizlerimden dolayı sanıyordum buymus meger.anladıgım kadarıyla dikkat edersek kötü olmayacaz ama hakkında pek bişey bilmiyorum.bazı sorularım olacak..
iyotlu tuz mu iyotsuz mu kullanacaz
herhangi bir perhiz var mı
ben dahiliye uzmanına giitm baska doktora gideyim mi.cevaplarsnz sevinirim
rumuz hashimato hosgeldin yar bogazımakafamçokkarıştı
bana doktor 20 dk sonra yiyebilirsn demişti bn 20 dk sonra yiyorum ilacı içtikten sonra.