- 2 Şubat 2008
- 171
- 5
- 42
mrb arkadaşlar hepimize geçmiş olsun bende bir haşimato hastasıyım ve bunu öğreneli 15 gün oldu bebek için tedavi görüorken bu tedaviyi şimdi dudurdum haşimatolu olupta hamile kalan varmı çok merak ediyorum.....
Haşimatoluyum ve 4 aylık kızım var :) Sırf haşimato değildim ayrıca evliliğimin başından beri polikistik over olduğum için nasıl olsa olmuyor diye korunmadık ve 1,5 sene çocuk olmadı sonrasında insülin direncim olduğunu öğrendim bi ara doktorlarla kafayı yiyodum sonrasında bir süre tedavime doktorumun söylediği şekilde devam ettim zayıflamaya çalıştım ve bu hastalıklarla çok zor ne yazık ki sonrasında hamile kaldım hamile olduğum süre zarfında 3 ayda bir tsh t3 ve t4 üme baktırdım hamilelikte haşimato hastalığı nasıl oluyor bilmiyorum kendini durduruyor hamilelik sonrasında tekrar çıkıyor ve tekrar zorlu bir tedavi gerekiyor şuan tshım bir iniyor bi çıkıyo doktorlara gidip geliyorum sürekli aldığım kilolarda kaldı ne yazık ki olmaz diye sıkıntı yapma yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin.