Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

Kızlar bende bir haşimato hastası olarak dün hamile olduğumu öğrendim sizlerede umut olsun diye yazıyorum. İlaçlarınızı düzenli kullanın özellikle sigara ve stresden uzak durun
Bende haşimatoluyum ve hamileyim canım. Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.
Rabbim isteyenlere hayırlısıyla nasip eylesin

KIZLAR slm herkeze GRAVES hastalığı ile bilgisi olan yada ameliyat geçiren birileri varsa lütfen yazın sol gözüm 4mm dışarı fırlamış durumda ilaçla tedavisi mevcut değilmiş bu üzden doktorum daha ilerlemeden ameliyat dedi tiroitler yavaş yavaş düzene giriyor ama göze vurdu birkere şimdiden TŞK

Arkadaşlar bende hafif hipotiroidi var tsh 5.5 civarı oluyo ama ilaç içerken 2.5 falan ama bende haşimato var mı nolur yardımcı olun anti tpo 0.08 anti tg 0.4

haşimato hastalığında sabahları oğlene kadar yuzunuzde şişlik oluyormu?yüzüm şişiyor gözlerim küçük kalıyor resmen akşam ustune doğru normale donuyorum
lev...100 kullanıyorum hafta sonu 150

hala kalbinizi etkiliyomu acaba

Merhaba..
Bende supheleniyorum. Ama henuz dr a gidip suphelerimden bahsetmedim.
Durup dusundugumde birsuru parca birlesiyor.
Asiri halsizlik
Bogazda rastgele cikan minik noduller ( ultrasonda bir kere yakalandi ama hic kontrol ettirmedim)
En onemlisi asiri bagirsak sorunu kabizlik sislik hazimsizlik
Bir anda aldigim 6 kilo ve verememe
Kalbimde cok hizli atiyor merdiven ciksam oluyorum kardiyalog bsy yok diyor
Zaman zaman yapilan kan testlerinde hormonlar hep bi tuhafti ama herkes bsy yok dedi
Biraz gluten seker diyeti yapsam bagirsaklarimi yormasam halim degisiyor siskinlik gidiyor
Acikcasi dr a gitmeye korkuyorum.
Birde asiri ofke nobeti geliyor hic bir sekilde dagilmiyor sadece uyursam geciyor vucudumu agritacak kadar cok kasiliyor mutsuz oluyorum

Kaslarında şişkinlik hisseden haşimato hastaları varmı? Benim kolumdaki kas resmen şiş.Agrı sızı pek yok ama şişlik gozle görülür biçimde.fibromiyalji denilen bir hastalık varmış ve haşimotolularda çok sık görülürmüş

Merhaba
Konu çok eski ama şansımı bi denemek istedim. Siz hangi hastanede cwktirdiniz ultrason u ve testleri hangi hastanede yaptirdiniz? Ben de hashimoto hastasıyım. Ve Çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Acaba bu antikorlar yumurtaliklarima da saldırıyor mu renkli ultrasonda görünür mu tiroidte görüldüğü gibi?

Merhaba anti tpo ve tg değerleri yüksek olanlarda kesinlikle troid nodülü oluyor mu arkadaslar? Nodül olmamasına ragmen bu değerler yüksek olabilir mi

Selam sizinle iletisime gecebilmem mumkunmu acaba?

Bendede aynı şikayetler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…