Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

ya beni daha önce yönlendirmişlerdi ama işte saf gibi dahiliyelelere gidip durdum .....doğru diyosun endokrine gideyim ben yaaa...levotiron kullanıyorum canım 100 lük

bende şişli etfalde dahiliyeye gidiyorum.endokrine direk randevu alamıyosun dahiliyeci sevk ediyo gerek görürse.benim t3 t4 normal tsh da bi ara normale dönmüştü ben uzun süre ilacı kendi kendime bıraktım 4 aydır yeniden kullanmaya başladım ne oldular bilmiyorumbenimde antikorlarım yüksek.nodüllerim içinde 6 ayda bir ultrason çektiriyorum.küçülmğşlerid en son.

yalnız sonuçta bu iyileşen bir hastalık değil ki,neden ilacı kendi kendinize bırakıyorsunuz ki? elbet yeniden başlamanız gerekecek ve bu ilaçsız dönem de hormonları daha beter yapmaz mı?
üstelik nodülleriniz de varmış,ilaç çok önemli nodüller için..

kendi kendime bıraktığım dönemde hatırlamak bile istemediğim çok sıkıntılı bir dönem geçirdim başka bir rahatsızlıkla alakalı.tiroit kontrolerimi de aksattım o dönem hayatımda bir çok şeyi aksattığım gibi.nodülüm bir tane var ve kistik bir nodül ve küçülmeye de başlamıştı ilaç içmememe rağmen.buda iyiyye işaret:)

Son düzenleme:
hımm anladım canım herhalde özel muayene ...aslında hastane olsa daha iyi olurdu sürekli gidicem çünkü maddi çok sarsıldım daha önce o açıdan sordum[/QUOTE]

mrb bende yakın zamanda okmeydanı ssk endokronoloji bölümüne gittim.hazır sizde oraya gidiyoken bu bölüme randevu alın.okmeydanı ssk nın sitesinden yandal randevu al bölümü var ordan endokronoloji bölümüne alın sabah erken saatte yada gece 12den sonra almaya çalışın hemen bitiyo ve günlük veriliyo randevular.
başka sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum.

hımm anladım canım herhalde özel muayene ...aslında hastane olsa daha iyi olurdu sürekli gidicem çünkü maddi çok sarsıldım daha önce o açıdan sordum

mrb bende yakın zamanda okmeydanı ssk endokronoloji bölümüne gittim.hazır sizde oraya gidiyoken bu bölüme randevu alın.okmeydanı ssk nın sitesinden yandal randevu al bölümü var ordan endokronoloji bölümüne alın sabah erken saatte yada gece 12den sonra almaya çalışın hemen bitiyo ve günlük veriliyo randevular.
başka sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum.[/Q

çok teşekkür ederim yaa mhrs sitesinden alıyorum randevu yine öyle alırım....ama endokrine gideyim ben altı ay sonra gidicektim hiç beklemeden ben randevu alayım.....

şimdi kan testi çok önemli olduğu için ilk gidişte büyük ihtimalle devlet hastanesini kabul etmeyecek,sizi laboratuvara yönlendirecektir.
ayrıca hangi doktor olursa olsun,ilk ,ilaca başladıktan 1 ay sonra kontrol ister mutlaka..sonrasında 3 veya duruma göre 6 ayda bir der....

ben,im demek istediğim daha sonra istemzseniz herhangi bri hastanenin endokrin bölümüne kontrolleri yaptırabilrsiniz..yani başka doktora geçiş yapıalbilrisonuçta sadece kan testi isteyip sonuçlara bakacak:)

anladım haklısın ya daha önce inanılmaz maddi anlamda sarsıldım o açıdan gözüm korktu tabiki sağlık bu ama işte.....
ben ilk gidişte 600-700 gözden çıkardım tahlillerle birlikte herhalde ondan sonra psikoloğa giderim birde orda bayılırım

bak şöyle düşün adama o kadar para bayılacaksın ama sana yazacağı ilaç da 1,5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…