Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

valla o kadar bayıldıktan sonra 1,5 tl lik ilaç düşünemiyorum

yok valla ilaç fiyatları öyle..ben eutrox kullanıyorum ..:):)

şaka bi yana eğer adama gidersen,sorularını yaz,sonunda kadar sömür yani doktoru,herşeyi sor i,yice:):bir de tahliller için başka hastanede yaptırsam diye sorar şansını denersin..
bu arada burda başka arkadaşaların önereceği doktorlar vardır mutlaka,istanbulda yaşayanlardan..

banada ilk gittiğim dr senin kullandığın ilaçtan yazmıştı ama hiç bi eczanede bulamamıştım sonra levotiron kullanmya başladım100'lük....
valla bilmiyorum bakalım yaaa düşüneyim kuzum...

bu arada dereotu kürü denedim tam bi fiyaskoydu

nodülüm var,antikorlarım yüksek çıktı ve bende sanırım haşimato luyum henüz doktor sonuçlarımı görmedi ama araştırmalarım neticesinde ben koydum teşhisimi

Son düzenleme:
nodülüm var,antikorlarım yüksek çıktı ve bende sanırım haşimato luyum henüz doktor sonuçlarımı görmedi ama araştırmalarım neticesinde ben koydum teşhisimi

Geçmiş olsun, tiroid hormonların ne durumda peki?

TSH reglin 3. gününde 5.14 çıktı 6. gününde 3 küsürlerde..niye farklı anlamadım ama boşuna demiyorlar demeki hormon testini reglin 3. günü yaptırın diye:26: şimdilik T3 ve T4 normal ama antikorlarım yüksek çıktı 2 tane de nodül çıktı

pardon canım regl tsh hormonunu etkileyebiliyor demek istedim reglin hastalık üzerindeki etkisi hakkında bilgim yok.Haşimoto hastasımıyım bilmiyorum sadece şüpheleniyorum benimde 1 tane nodülüm var. Nodül biyopsim ve hormonlarım temiz çıktı antikorlara falan bakılmadı başka doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum. Doktorun ne dedi peki?

Son düzenleme:

haşimato hastalığının teşhisi anti tpo ve anti troglobulin ölçümü ile konuluyor haşimato da bu antikor değerleri çok yüksek çıkıyor.. henüz doktora gösteremedim pazartesi randevum var o zaman görecek ben elimdeki ultrason sonucu ve kan testi sonucumu nette araştırarak anladım haşimato olduğumu

anladım canım ama üzülme moralini yüksek tutmaya çalış bu tür hastalıklarda moral hastalığın seyri açısından çok önemli.

anladım canım ama üzülme moralini yüksek tutmaya çalış bu tür hastalıklarda moral hastalığın seyri açısından çok önemli.
evet canım moral önemli imiş bu hastalıkta ama depresyon yapıyor biraz maaleseff
nodüller için doktorun biyopsi istedimi peki?

nodüllerim için ne diyecek bilemiyorum biyopsi isteyecek mi doktora gösteremedim sonuçlarımı umarım biran evvel normale döner çünkü bebiş istiyoruuum

canım umarım bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın.

TİROİD İÇECEĞİ
Tiroid NE ÖNEMLİ BİR ORGAN .... Ve Türkiye de çok Tiroid hastalığı var ..
Neden acaba? Çok sebepten... Protein Eksikliği ... Toksik madde ... Flor un çok girişi vücuda .... İodine eksikliği .. Vitamin ve Mineral Eksikliği ve STRES ..
HAVUÇTA müthiş Vitamin A vardır .. Ve bu T4 leri T3 lere çevirmeye yardımcı olur ..
B vitamini ÇOK Önemlidir ...Bu da Türkiye 'de eksik bir vitamin .. Salatalık B vitamini bulundurur.. B vitaminsiz tiroid ve adrenal bezeleri hormon salgılıyamıyacaktır ve İodine 'ı hormon yapmak için kullanamayacaktır
İÇECEK :
- 1 SALATALIK
- 5 KEREVİZ SAPI
- 5 HAVUÇ
- 1/2 bardak Hindistan ceviz suyu
- 1 limon ..
Hepsinin suyunu çıkarın güzel bir sebze sıkacağı ile ve en son Hindistan cevizi suyunu ekleyin ...

Bütünsel beslenme uzmanı Karen Hıll.

*Bunlar mucize yaratmaz eğer ki yaşam tarzı düzeltilir ise çok yardımcı olur. Ör: Doğru beslenme çok önemli ... VE UYKU

şu anda bebek için aşılama tedavisindeyim tsh ım normal antı tg tpolarım berbat ınsallah tedavıme dezavantajı olmaz

2012 Ekim'inde hashimoto olmam, başarısız tup bebek tedavilerim, gida intolerans testi yaptırıp mayasız ve glutensiz baslenmem ve ardından hamile kalıp bebeğime kavuşma hikayemi hatırlayanlar vardır.benim yaptıgım beslenme tarzının daha katisi , daha sistematiği ama gida intoleranslarini ve dolayısıyla Otoimmun hastalıkları öneme konusunda daha fazla sonuc vadeden bir diyetle karşılaştım internette: GAPS . Yazarı beslenme ve noroloji doktoru. Oğluna 3 yasında otizm teshisi konmuş, o da geliştirdiği GAPS diyeti ile oğlunu tamamen tedavi etmiş. Kitap bu arada türkceye de çevrilmiş. Daha çok otizm , hiperaktivite gibi cocuk rahatsızlıkları ile ilgili gözükse de, Otoimmun hastalıkların gelişimi ile ilgili esasında. Sonuçta otizm de Otoimmun bir rahatsızlık. Bence hashimoto veya başka bir Otoimmun bir hastaligi olanların veya annelerin ve anne adaylarının Okumasında fayda var. Www.gapskitap.com adresinden kitabı inceleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…