bak şöyle düşün adama o kadar para bayılacaksın ama sana yazacağı ilaç da 1,5 tl
valla o kadar bayıldıktan sonra 1,5 tl lik ilaç düşünemiyorum
yok valla ilaç fiyatları öyle..ben eutrox kullanıyorum ..:):)
şaka bi yana eğer adama gidersen,sorularını yaz,sonunda kadar sömür yani doktoru,herşeyi sor i,yice:):bir de tahliller için başka hastanede yaptırsam diye sorar şansını denersin..
bu arada burda başka arkadaşaların önereceği doktorlar vardır mutlaka,istanbulda yaşayanlardan..
nodülüm var,antikorlarım yüksek çıktı ve bende sanırım haşimato luyum henüz doktor sonuçlarımı görmedi ama araştırmalarım neticesinde ben koydum teşhisimi
Geçmiş olsun, tiroid hormonların ne durumda peki?
TSH reglin 3. gününde 5.14 çıktı 6. gününde 3 küsürlerde..niye farklı anlamadım ama boşuna demiyorlar demeki hormon testini reglin 3. günü yaptırın diye:26: şimdilik T3 ve T4 normal ama antikorlarım yüksek çıktı 2 tane de nodül çıktı
TSH reglin 3. gününde 5.14 çıktı 6. gününde 3 küsürlerde..niye farklı anlamadım ama boşuna demiyorlar demeki hormon testini reglin 3. günü yaptırın diye:26: şimdilik T3 ve T4 normal ama antikorlarım yüksek çıktı 2 tane de nodül çıktı
pardon canım regl tsh hormonunu etkileyebiliyor demek istedim reglin hastalık üzerindeki etkisi hakkında bilgim yok.Haşimoto hastasımıyım bilmiyorum sadece şüpheleniyorum benimde 1 tane nodülüm var. Nodül biyopsim ve hormonlarım temiz çıktı antikorlara falan bakılmadı başka doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum. Doktorun ne dedi peki?
haşimato hastalığının teşhisi anti tpo ve anti troglobulin ölçümü ile konuluyor haşimato da bu antikor değerleri çok yüksek çıkıyor.. henüz doktora gösteremedim pazartesi randevum var o zaman görecek ben elimdeki ultrason sonucu ve kan testi sonucumu nette araştırarak anladım haşimato olduğumu
evet canım moral önemli imiş bu hastalıkta ama depresyon yapıyor biraz maaleseffanladım canım ama üzülme moralini yüksek tutmaya çalış bu tür hastalıklarda moral hastalığın seyri açısından çok önemli.
nodüller için doktorun biyopsi istedimi peki?
evet canım moral önemli imiş bu hastalıkta ama depresyon yapıyor biraz maaleseff
nodüllerim için ne diyecek bilemiyorum biyopsi isteyecek mi doktora gösteremedim sonuçlarımı umarım biran evvel normale döner çünkü bebiş istiyoruuum
canım umarım bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın.
amin inş. canım isteyen herkes en kısa zamana kavuşur inş. bebeğine