anlatmaya calistim ilk, dinlemeyince de yapabilecegim bir sey yoktu zaten.Annen "kötü evlat" görmemiş net.
O bağırırken sen ne yaptın?
bence deBune ya , Sorunu ne gercekten Annenin ?
Bi kahvaltiyda sorunu , ha bir saat sonra ha önce kimse ölmez kahvaltisizliktan...
universitede okuyorum
Üniversitede mi okuyorsun, lisede mi?
universitede okuyorum
biri orta son sinif, digeri lise 2de. Zaten en kotu ihtimal dediginiz gibi olur kimse ac kalmazdi ki amcam gelirken zaten biseyler getirmis sagolsun, her sey de tezgahin ustundeydi zaten pogaca corba vs.Kardeşler kaç yaşında ki? Siz duştayken amcanız ya da kardeşlerinizden biri bir çay koyaydı siz de kahvaltılıkları çıkarıp hemen otururdunuz.
hic bu kafada bir insan degildim ben gercekten, ama sonum oraya gidiyorIste cocuklari zorla evden kacirtiyorlar.bu kizlarda birini bulayim evleneyim diye düşünüp yanlis evlilikler yapiyor alelacele
ben de hep ilerde meslegime elime alinca evden ayrilirim diye dusunuyordum ama beni ayri eve cikarmazlar, gecen annemle laf acildi neymis onlari duskun duskun birakip gitcekmiymisim (hic de duskun degiller)Yukarıdaki msjı lisede okuduğunu baz alarak düzenlemiştim, profilinde lise görünüyor.
Okulu bitirip derhal atanmaya bakmanı öneririm, o evden kurtuluş yolun koca değil, düzgün bir meslek.
Ben abartiyorsun tamam uzatma vs falan dedim ama cildirdi. Telefonu biraktim kenara cevap vermedim en son.Senin tepkini merak ettim ben
Annem hep en ufak seylere bile asiri tepki veriyor bir kere olsaydi bu kadar takmazdim zaten. Ailevi sorunlarim da sadece bu kadar degil malesef. Bu sadece miniminnacik bir parcasiydi.Ben de dedim böyle bir bölümde ilk kez biri bir şeyden şikayet etmemiş :) Konuya gelince belki anneniz de yorulmuştur bir an sinirle söylemiş olabilir.Fazla takmayın...
Ben de buna sinir oluyorum, elleri kollari tutuyor ama sofraya oturduklarinda benim koymam lazim yemeklerini. Herkes aciktiginda bir sekilde kendini doyurabilecek kapasitede, sanki manti yap borek ac diyoruzDershaneye gidebilecek yasta kardes enaz ortaokula gidiyordur ki anneniz kardesleeinize baya yuz vermis galiba.ocagi acamayip cay koyamasa bile buzdolabindan kahvaltiliklari cikarabilecek yastadr.kardesiniz arayip sizimi sikayet etmis
Her anne cici anne değildir sizinki de böyle demek ki ben olsam artık kabullenirdim ve alışmaya çalışırdım.Annem hep en ufak seylere bile asiri tepki veriyor bir kere olsaydi bu kadar takmazdim zaten. Ailevi sorunlarim da sadece bu kadar degil malesef. Bu sadece miniminnacik bir parcasiydi.
Mutfagi gicir gicir yapsam bir bardak kalsa o aksam bir kemiklerimi kirmadigi kaliyordu mesela ornek olarak
20 olucam evet en buyuk cocugumkaç yaşındasınn? en büyük çocuk musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?