Tesekkurler, cok moral olduEvlenirsen kocan da aç kalır
ailen sorunlu yahu20 olucam evet en buyuk cocugum
Benim gezilere gitmen yasakti lisede, erkekler de oldugu icinailen sorunlu yahu
aynı benim ailem ilk çocuklara hep böyle çektiriyorlar
ben de cafe ye gittim diye bile dayak yerdim
neymiş erkeklerle cafelerde ne işimiz varmış
erkekler dediği normal arkadaşlarım kızlı erkekli...
Tesekkurler, cok moral oldu
Anneniz o zaman çocuklarını bırakıp memlekete gitmeseymiş canım, madem bu kadar kıymetliler! Kardeşleriniz muhtemelen arayıp şikayet etmemiştir ama anneniz arayıp "Yaptınız mı kahvaltınızı" deyince dökülmüşlerdir. Onların biraz kulağını çekin bence, kardeşler biraz birbirini idare eder. Hele ki annenizin huyunu biliyorlarsa.biri orta son sinif, digeri lise 2de. Zaten en kotu ihtimal dediginiz gibi olur kimse ac kalmazdi ki amcam gelirken zaten biseyler getirmis sagolsun, her sey de tezgahin ustundeydi zaten pogaca corba vs.
hic bu kafada bir insan degildim ben gercekten, ama sonum oraya gidiyor
ben de hep ilerde meslegime elime alinca evden ayrilirim diye dusunuyordum ama beni ayri eve cikarmazlar, gecen annemle laf acildi neymis onlari duskun duskun birakip gitcekmiymisim (hic de duskun degiller)
bir de yeni mezun olunca ise girebilme, maas vs hep sorun ne olucak bilmiyorum.
Anneniz o zaman çocuklarını bırakıp memlekete gitmeseymiş canım, madem bu kadar kıymetliler! Kardeşleriniz muhtemelen arayıp şikayet etmemiştir ama anneniz arayıp "Yaptınız mı kahvaltınızı" deyince dökülmüşlerdir. Onların biraz kulağını çekin bence, kardeşler biraz birbirini idare eder. Hele ki annenizin huyunu biliyorlarsa.
Bu arada, dövüyor mu hâlâ?
Annenizn terbiye etmesi gerekiyr iste bu durumda.ilerde yalnz kalacaklar okul hayatlari vs oldugunda hangi bir gun siz yada anneniz yapacak yemeklerini.yapabiliyrsanz part time haftasonlari is bulun enazindan harcliginizi cikarirsnz sizin yoklugunuzdada baslarinn caresine bakmayi ogrenirler.tanitim elemanligi yapsanz yogun zamnlarda gtmezsnz ayda birkac kez gidersnz hemde ailenzn gozundede calisiyr profili olusur basiniza kalkip durmazlarBen de buna sinir oluyorum, elleri kollari tutuyor ama sofraya oturduklarinda benim koymam lazim yemeklerini. Herkes aciktiginda bir sekilde kendini doyurabilecek kapasitede, sanki manti yap borek ac diyoruz
Sinirlendiginde boyle asiri tepki veriyor, ve en ufak seye sinirleniyor. Inanin bir evlat olarak tek kotu yanim ev islerini iyi yapamamak olabilirdi, onun icin surekli ustume geldi bagirdi kizdi dovdu ve dini ve sosyal acidan cok baski uyguladilar, bazi yerlerde karsi ciktim asi oldum, butun bu olaylar yuzunden kendimi bira geri cektim icten ice kirildim kendimce tepki gosterdim hayirsiz evlat oldum. Su anki iliskimizin sorumlusu buyuk olcude kendisi aslinda.Kusura bakma da annen ruh hastasi bence.
Saglikli dusunebilen bir insanin davranislari olamaz bunlar.
Git nerde calismak istiyorsan sor eleman ariyorlarmiymis, basvuru kagitlari iste.
O evden ne kadar uzak dursan o kadar iyi. Universiteden sonra da kac git, canini kurtar.
Ben boyle anneyi silerim bile. Degil ki sadece ayri eve cikmak.
Kolay gelsin.
Sinirlendiginde boyle asiri tepki veriyor, ve en ufak seye sinirleniyor. Inanin bir evlat olarak tek kotu yanim ev islerini iyi yapamamak olabilirdi, onun icin surekli ustume geldi bagirdi kizdi dovdu ve dini ve sosyal acidan cok baski uyguladilar, bazi yerlerde karsi ciktim asi oldum, butun bu olaylar yuzunden kendimi bira geri cektim icten ice kirildim kendimce tepki gosterdim hayirsiz evlat oldum. Su anki iliskimizin sorumlusu buyuk olcude kendisi aslinda.
Kapanmazsam okuldan alinmakla tehdit edildim, babamin annemi aldattigi gercekgini minicikken ogrenip kabullebmeye calistim babamdan sogudum, annemin otoriteeligiyle basa cikmaya calistim falan. Cok ustume geliyorlar ya, orta okuldayken bile kac kere intihar etmeyi dusundum hatirlamiyorum, ben de biraz hassasim evet ama ne kadar hassas olursa olsun ortaokul seviyesinde bir cocugun bu dusuncelere sahip olmasi normal mi? Cok doldum kusura bakmayin
Normal degil ama suclusu annen. Ev islerini iyi yapmamak dayaga, hakarete kilif mi? Kac tane cocuk ev islerini mukemmel yapiyor? Kac tane anne cocugundan bu kadar is bekliyor ki... Senin annen bana normal gelmedi, onun bulundugu evdeki cocuk da normal olmayacak tabii. O intihar dusunceleri filan annenin sucu diye dusunuyorum. Ailen benim gozumde tam da kacilacak bir aile. Ben maddi bagimsizligimi kazanmaya bakar (universite bitirerek), sonra da o evden arkama bakmadan kacardim. Istedigi kadar hayirsiz evlat diye bagirsin arkamdan, ayni evde yasayinca cok mu iyi davraniyor ki farkli eve cikinca hos karsilayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?