harika bir gün

20 olucam evet en buyuk cocugum
ailen sorunlu yahu
aynı benim ailem ilk çocuklara hep böyle çektiriyorlar
ben de cafe ye gittim diye bile dayak yerdim
neymiş erkeklerle cafelerde ne işimiz varmış
erkekler dediği normal arkadaşlarım kızlı erkekli...

ailen sorunlu yahu
aynı benim ailem ilk çocuklara hep böyle çektiriyorlar
ben de cafe ye gittim diye bile dayak yerdim
neymiş erkeklerle cafelerde ne işimiz varmış
erkekler dediği normal arkadaşlarım kızlı erkekli...
Benim gezilere gitmen yasakti lisede, erkekler de oldugu icin

biri orta son sinif, digeri lise 2de. Zaten en kotu ihtimal dediginiz gibi olur kimse ac kalmazdi ki amcam gelirken zaten biseyler getirmis sagolsun, her sey de tezgahin ustundeydi zaten pogaca corba vs.

hic bu kafada bir insan degildim ben gercekten, ama sonum oraya gidiyor

ben de hep ilerde meslegime elime alinca evden ayrilirim diye dusunuyordum ama beni ayri eve cikarmazlar, gecen annemle laf acildi neymis onlari duskun duskun birakip gitcekmiymisim (hic de duskun degiller)
bir de yeni mezun olunca ise girebilme, maas vs hep sorun ne olucak bilmiyorum.
Anneniz o zaman çocuklarını bırakıp memlekete gitmeseymiş canım, madem bu kadar kıymetliler! Kardeşleriniz muhtemelen arayıp şikayet etmemiştir ama anneniz arayıp "Yaptınız mı kahvaltınızı" deyince dökülmüşlerdir. Onların biraz kulağını çekin bence, kardeşler biraz birbirini idare eder. Hele ki annenizin huyunu biliyorlarsa.

Bu arada, dövüyor mu hâlâ?:KK57:

Anneniz o zaman çocuklarını bırakıp memlekete gitmeseymiş canım, madem bu kadar kıymetliler! Kardeşleriniz muhtemelen arayıp şikayet etmemiştir ama anneniz arayıp "Yaptınız mı kahvaltınızı" deyince dökülmüşlerdir. Onların biraz kulağını çekin bence, kardeşler biraz birbirini idare eder. Hele ki annenizin huyunu biliyorlarsa.

Bu arada, dövüyor mu hâlâ?:KK57:

Bence de oyle oldu, amcamin geldigini falan biliyordu cunku aradiginda. Bilmez olurlar mi annemin bu huyunu bilmemek mumkun degil.

Eskisi gibi degil ama arada bir hakim olamiyor kendine. Ama cok buyuk seyler degil, kucuk de degil gerci.

Anne bu bağırır biraz sonra bağrına basar.Bence annen kötü bir insan değil sadece hayatla ilgili başka sorunları var ve nazi sana geçiyor.Demekki o da yükü ağır bir kadın . Haklı olmasa da dışarıda hayat o kadar acımasız ki en azından başında koruyan, okutan bir ailen var.He sen ileride kendi çocuğuna karşı aynı hataları yapmazsin, annen de gördükçe hatalarını anlar merak etme...

Çocuklarına böyle hakaretler eden, hatta şiddet gösteren ailelere sırf anne-baba oldukları için 'annen haklıdır, kötü bi niyeti yoktur.' diyemem ben.

Kimse kusura bakmasın, annelik bu değil, böyle annelerin anneliği kutsal falan değil.

Hasta bu kadın.Ciddiyim bu konuları okudukça annemin değerini anlıyorum.Beceremiyorsan yapma kardeş! Senin hamalın değil bu çocuklar.Lise 2'ye giden kazık kadar çocuk da kendi hazırlar kahvaltıyı.Kallavi yemek sofrası bekleniyor sanki alt tarafı kahvaltı.Gerçekten konularına denk geldikçe üzülüyorum,Allah yardımcın olsun.Evden kaçmanı bile anlayabilirim.Ayrıca ailevi problemler olması bir genç kıza böyle davranılmasını gerektirmez hiç yaşamasak hak vereceğim.Bu bir bahane olamaz.Acilinden yatır bir kliniğe bu ne ya çok sinirlendim.

bnce abartmış anneniz bende üni okuyorum haftanın 3 günü sabahtan dersim var 2 günüde öğleden sonra her sabah 6 da kalkıp kardeşimin kahvaltısını hazırlarım okula gönderirim dersim yoksa 2 saat dha uyurum

Ben de buna sinir oluyorum, elleri kollari tutuyor ama sofraya oturduklarinda benim koymam lazim yemeklerini. Herkes aciktiginda bir sekilde kendini doyurabilecek kapasitede, sanki manti yap borek ac diyoruz
Annenizn terbiye etmesi gerekiyr iste bu durumda.ilerde yalnz kalacaklar okul hayatlari vs oldugunda hangi bir gun siz yada anneniz yapacak yemeklerini.yapabiliyrsanz part time haftasonlari is bulun enazindan harcliginizi cikarirsnz sizin yoklugunuzdada baslarinn caresine bakmayi ogrenirler.tanitim elemanligi yapsanz yogun zamnlarda gtmezsnz ayda birkac kez gidersnz hemde ailenzn gozundede calisiyr profili olusur basiniza kalkip durmazlar

Türk ailesi boyle işte çocuklarini kendi mallari gibi görürler yemek verip kalicak yer verdikleri için ilk firsatta da git çaliş derler.boyle bir ailede yetişmedim çok şükür kendi çocuklarimi da boyle minnet duysunlar bana diye yetiştirmiycem

Annenizin sinirleri bozulmuş bence,sinir hastalığı veya sinire sebep olabilecek başka rahatsızlığı var mı altta yatan başka neden olabilir

Yada başka şeye bilenmiş size patlamış ne yazık ki

Eve geldiler.

Neymis neden ocagin ustunu silmemisim, bunun icin de yarim saat bagirdi. Yemek yiyorduk tam geldi mutfagi toplamazsan kemiklerini kiricam bilmem ne ben de tamam dedim. Bakin yemin ediyorum 10 saniye olmadi geldi kapima 10 saat sonra mi gelceksin diye bagiriyo. Arkamdan is bulsun da gorsun falan diyor. Mutfaga gittim yine is dedi ve patladim artik ne mareaklisin tamam calisicam dedim odama geldim agliyorum. Surekli 10 bucuga kadar yatmisim onu soyluyor. (Sinir krizi gecirircesine bagiriyor oyle normal kizmak degil) Kapimi kitledim kirmaya calisiyor su an. Kapiyi ac parcaliycam diyor bi de.

Ya bi sussa 59 kere bagirmasa ben gidip mutfagi topliycam ama yeter ya yeter. Evde ne ise yariyor musum ben, 10 bucuga kadar yatmisim kalkinca banyoya girmisim. Bir kurus para vermiycekmis

Iki gundur sabahtan aksama ders calisiyorum bugun tum gun de basim agridi su an tansiyonum dusti sesim cikmiyor resmen, boyle anlarda asiri uzuluyorum. Allah askina nerden is bulunuyor biri soylesin ya.

Bazen olsem de herkes kurtulsa diyorum. Bir de beni arayip niye ozur dilemedin diyor ya bu sabah.

Son düzenleme:
Kusura bakma da annen ruh hastasi bence.
Saglikli dusunebilen bir insanin davranislari olamaz bunlar.
Git nerde calismak istiyorsan sor eleman ariyorlarmiymis, basvuru kagitlari iste.
O evden ne kadar uzak dursan o kadar iyi. Universiteden sonra da kac git, canini kurtar.
Ben boyle anneyi silerim bile. Degil ki sadece ayri eve cikmak.
Kolay gelsin.

Kusura bakma da annen ruh hastasi bence.
Saglikli dusunebilen bir insanin davranislari olamaz bunlar.
Git nerde calismak istiyorsan sor eleman ariyorlarmiymis, basvuru kagitlari iste.
O evden ne kadar uzak dursan o kadar iyi. Universiteden sonra da kac git, canini kurtar.
Ben boyle anneyi silerim bile. Degil ki sadece ayri eve cikmak.
Kolay gelsin.
Sinirlendiginde boyle asiri tepki veriyor, ve en ufak seye sinirleniyor. Inanin bir evlat olarak tek kotu yanim ev islerini iyi yapamamak olabilirdi, onun icin surekli ustume geldi bagirdi kizdi dovdu ve dini ve sosyal acidan cok baski uyguladilar, bazi yerlerde karsi ciktim asi oldum, butun bu olaylar yuzunden kendimi bira geri cektim icten ice kirildim kendimce tepki gosterdim hayirsiz evlat oldum. Su anki iliskimizin sorumlusu buyuk olcude kendisi aslinda.

Kapanmazsam okuldan alinmakla tehdit edildim, babamin annemi aldattigi gercekgini minicikken ogrenip kabullebmeye calistim babamdan sogudum, annemin otoriteeligiyle basa cikmaya calistim falan. Cok ustume geliyorlar ya, orta okuldayken bile kac kere intihar etmeyi dusundum hatirlamiyorum, ben de biraz hassasim evet ama ne kadar hassas olursa olsun ortaokul seviyesinde bir cocugun bu dusuncelere sahip olmasi normal mi? Cok doldum kusura bakmayin

Sinirlendiginde boyle asiri tepki veriyor, ve en ufak seye sinirleniyor. Inanin bir evlat olarak tek kotu yanim ev islerini iyi yapamamak olabilirdi, onun icin surekli ustume geldi bagirdi kizdi dovdu ve dini ve sosyal acidan cok baski uyguladilar, bazi yerlerde karsi ciktim asi oldum, butun bu olaylar yuzunden kendimi bira geri cektim icten ice kirildim kendimce tepki gosterdim hayirsiz evlat oldum. Su anki iliskimizin sorumlusu buyuk olcude kendisi aslinda.

Kapanmazsam okuldan alinmakla tehdit edildim, babamin annemi aldattigi gercekgini minicikken ogrenip kabullebmeye calistim babamdan sogudum, annemin otoriteeligiyle basa cikmaya calistim falan. Cok ustume geliyorlar ya, orta okuldayken bile kac kere intihar etmeyi dusundum hatirlamiyorum, ben de biraz hassasim evet ama ne kadar hassas olursa olsun ortaokul seviyesinde bir cocugun bu dusuncelere sahip olmasi normal mi? Cok doldum kusura bakmayin

Normal degil ama suclusu annen. Ev islerini iyi yapmamak dayaga, hakarete kilif mi? Kac tane cocuk ev islerini mukemmel yapiyor? Kac tane anne cocugundan bu kadar is bekliyor ki... Senin annen bana normal gelmedi, onun bulundugu evdeki cocuk da normal olmayacak tabii. O intihar dusunceleri filan annenin sucu diye dusunuyorum. Ailen benim gozumde tam da kacilacak bir aile. Ben maddi bagimsizligimi kazanmaya bakar (universite bitirerek), sonra da o evden arkama bakmadan kacardim. Istedigi kadar hayirsiz evlat diye bagirsin arkamdan, ayni evde yasayinca cok mu iyi davraniyor ki farkli eve cikinca hos karsilayacak.

Normal degil ama suclusu annen. Ev islerini iyi yapmamak dayaga, hakarete kilif mi? Kac tane cocuk ev islerini mukemmel yapiyor? Kac tane anne cocugundan bu kadar is bekliyor ki... Senin annen bana normal gelmedi, onun bulundugu evdeki cocuk da normal olmayacak tabii. O intihar dusunceleri filan annenin sucu diye dusunuyorum. Ailen benim gozumde tam da kacilacak bir aile. Ben maddi bagimsizligimi kazanmaya bakar (universite bitirerek), sonra da o evden arkama bakmadan kacardim. Istedigi kadar hayirsiz evlat diye bagirsin arkamdan, ayni evde yasayinca cok mu iyi davraniyor ki farkli eve cikinca hos karsilayacak.

Is ilanlarina baktim da hep guvenlik elemani tasima islerine yardimci yapili adamlar falan araniyor. Cok merak ediyorum acaba ben haftada bir kac gun uyumayip ders calismam gereken bir bolumde okurken bir de bir yere girip haftasonlari calissam surunsem mutlu mu olacak? Sanki ben surekli para harciyorum, gunluk yol param 5 yemek param 10 lira, aylik aldigim 200, 200 lira yuzunden mi battim acaba

Back