• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

doğrusunu söylemek gerekirse 1 günlük harcaması olduğunu söylediğiniz bir para tutarında yüzük almasına ben de bozulurdum.

evlilik tekliflerinde yüzük olması gerek, illa tek taş takılmalı anlamında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.
ben tek taşla evlilik teklifi almadım mesela, eşimin bana aldığı ilk yüzük evlendikten sonra ve mikroskopla görülecek bir taştı :KK48: ama çok değerlidir benim için halen takarım nerdeyse 10 sene olacak.

sizin durumunuz farklı.
adamın durumu müsait, yüzükle teklif etmeyi kendisi uygun bulmuş. bir günlük yemek parasından daha değerli bir şey almalıydı bence de.

bu zamana kadar belki böyle davranışları vardı, yüzükle beraber ayyuka çıktı, sizin gözünüze görünür oldu.
tuhaf...

tek taşın fiyatını nasıl biliyorsunuz ya yuhhh

neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık

adam alacağını almış. amaca ulaşmış. artık 20 lira harcarsa bile iyi

İlginç bir yorumlama kabiliyetine sahıpsınız, tebrikler :KK66: Bu durumda evlılıklerde kadınların para yuzu gormemesı gerek malum sureklı sureklı o ne oyle, sıkılır dimi er kişisi:KK42:

kendi sigaranızı kendiniz alın ayrıca.yanıcılık yapmayın.

bu kadar rahat değilim
Bu durun size zarar verir. Oyuzden uyarmak istedim. Gidin ilişkiye girin demiyorım tabi ki ama. Kendinizi biri sizle ilişkiye girince işi sizle bitti diye de görmeyin. Siz değerlisiniz onun dısında da sahip olduğunuz baska insanların size özendiği bissürü parçanız vardır eminim.

Karşınızdaki insanın maddi olarak rahat olmasından dolayı biraz talepkar yaklaşımlarınız olmuş istemsiz bile olsa.
Yüzüğü verdiğinde yüzünüzde bir hayalkırıklığı ifadesi oluşmuş olabilir mi?
Bunlar da davranışlarına yansıyıp sizi terslemiş olabilir.

demek istediğim bu ama kimse anlamadı beni. paragoz oluverdim cok saskınım .
sen bosver kotu yorumlari. sevglini iyi tanımaya cals sakin hemen evlenyim deme. baktn olmuyo oglan senin tahmin ettgin gibi parayi basa kalkmaya devam ediyo bian once yollari ayrmaya bak. evlennce bosanmak daha zor olur psman olma.

Karşınızdaki insanın maddi olarak rahat olmasından dolayı biraz talepkar yaklaşımlarınız olmuş istemsiz bile olsa.
Yüzüğü verdiğinde yüzünüzde bir hayalkırıklığı ifadesi oluşmuş olabilir mi?
Bunlar da davranışlarına yansıyıp sizi terslemiş olabilir.
Zannetmiyorum acıkcası cunku ben bi görüşte anlayan bi ünsan değilim sonradan öprendim fiyatınıda zaten

genelde konudan çok adamın aldığı 3 paket sigaraya takılmışız. ama şöyle de bi durum varki 3 paket sigara aldı diye 3 ünüde aynı gün içeçeği anlamına gelmiyor. ama en azından birisini verebilirdi erkekler bizim kadar ince düşünmüyor

Arkadaşlar Merhaba,

Erkek arkadasımın durumu cok iyi 1 günde hiçbişey yapmasa minimum 300 lira para harcıyor. cuma günü bi restorana gittik sık ve güzel bi restoran.tektas almıs evlenme teklifi etti. kabul ettim bu arada orda otururken sigaramız bitti orda da bitek marboro satılıyomus onu aldık bizde hesapta 200 tl ye yakın bişey tuttu(pos cihazında gördüm). Buraya kadar hersey normal. Bu arada bu marka sigarayı 2 mizde sevmiyoruz. neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık dısarı cıktık 1. olarak marketin onunde durdu sigara alcak bana da alırmısın dedim marbloro paketini attı bunu bitir once dedi güldüm saka sandım ama sonra bi geldi kendine 3 paket almıs bana hiç almamıs gercekten. 2. olarak yemek yicek yer arıyoruz saka olsun diye dedi ki dünkü yere gidelim. oldu dedim hergün orda yiyelim istersen, hergün 200 lira hesap odeyemem zaten dedi. yine sesimi cıkarmadım. Son olarak aldığı yüzük 400 lira lık yüzük. Yanlıs anlamayın parasında pırlantasında gozum yok. Eski nişanlım 300 liralık yüzük almıstı gururla tasıdım cunku ayda 1,000 lira maas alan bi cocuktu durumu ona musaııttı cok mutlu oldum maasının nerdeyse yarısını vermiş diye ama bunda durum cok farklı. Bide hersey 1 günde boyle oldu. bundan oncesinde asla boyle bişeyimiz yoktu. Sizce ben mi cok ayrıntıcı düüşünüyorum, yanlış mıyım?
bir günde birşey yapmadan 300 tl harcıyor yani hemen muhasebeci mantığıyla düşüneyim 300*30=9000 tl :KK57:ayda hiç birşey yapmadan gidiyor bu parayla her birine 1.500 TL versen 6 aile geçinir be. :KK57: neyse konu bu değil bunu geçelim
ortada hiç birşey yapmadan ayda 9.000 tl harcayan bir insan sana 200 tllik yemeğin ve 10 tllik sigaranın lafını mı yaptı şimdi :KK59: hadi onu geçtim bide "400 tl" cik tektaş aldı bunu asgari ücretle çalışan güzel ülkemin güzel insanları zaten nişanlılarına alıyorlar. buarada sakıncalı bir durum varmış gibi geldi ama neyse.
sonuç olarak bir ilişkide maddi yönden her iki taraf taşın altına sokarsa harcanan para başa kakılıyormuş izlenimi verilmez.
ay çok konuştum yine zenginin parası züğürtün çenesini yorar mış :KK48:

ne kadar zengin olursa olsun senin harcamalarını o karşılamak zorunda değil ki

evli değilsiniz birşey değilsiniz

konu sahibi çok yanlış anlaşılmış bence. yani bu bahsedilenler paragöz olmak değil ki. mesela ben evlenirken tektaş bile beklemem durumu varsa alır yoksa ve alamazsa da hiç sorun değildir. ama maddi anlamda önemli önemsiz her yere anlamsızca para savuran bir adamla berabersem ve böyle özel bir günde yüzük konusunda cimri davranıyorsa bende alınırdım. çünkü daha iyisini almak onun bütçesini sarsmayacak ve zaten belki de daha iyi bir yüzük onun için sadece bir kaç gün içinde harcayacağı basit bir miktar.

sigara konusunda da bana da bir tane alır mısın demek bir ilişki içinde normal olan bir şey değil mi ? evlilik aşamasına geldiğin adamla arada hala böyle hesaplar olmaması gerekir bence. yani bugün konu sahibi ona der bana bir paket sigara alır mısın diye yarın kendisi gider adama bir paket sigara alır bu işler böyledir. herkes içtiği suyun parasına kadar kendi mi ödüyor sanki ?

bence ASTELYA arkadaşın tavrında bi yanlışlık yok. ben olsam bende onun gibi düşünürdüm. erkek arkadaşının düşünceside şu olabilir. bu kızla henüz evlilik aşamasında ama herşey kesin değil bazı erkekler vardırki sırf evlenmeden yüklü miktarda hediye almak istemezler hani olurda ayrılırız filan diye.ama yeri gelir restoranda 200 lira hesap öder neden mi çünkü bu kendi lüksüdür o anlık sizde onunla bu anı yaşarsınız

Maddi durumun iyi olması parayı çarçur etmesini gerektirmez .sırtınızı ona yaslamamalısınız

Back
X