Haha canim ya :)) ben kendi resmimi bile koydum sizden mi sakliycamaramizda kalsim da pinkpisces da ogretmen benden duymus olma haha daha once boyle bi muhabbet gecmisti de ogretmen oldugum ortaya cikti kizlar desifre oldum falan demisti
Haha canim ya :)) ben kendi resmimi bile koydum sizden mi sakliycamaramizda kalsim da pinkpisces da ogretmen benden duymus olma haha daha once boyle bi muhabbet gecmisti de ogretmen oldugum ortaya cikti kizlar desifre oldum falan demisti
Canim ya seni anliyorum her ay bu sefer oldu insallah diyorum yumurtlama haftasinda bi heycan adetime yakin test yapiyorm tek cizgi sonra adetimi bekliyorum
Aynen. Test yapmayada cesaretim yok. Kendimi tutabilirsem de yapmayacam. Belli zaten olmadi yineCanim ya seni anliyorum her ay bu sefer oldu insallah diyorum yumurtlama haftasinda bi heycan adetime yakin test yapiyorm tek cizgi sonra adetimi bekliyorum
Yengem gecen yil tup bebek yaptirdi. Ikizlerimiz oldu. O kadar tatlilar ki onlari gordukce bebek istemim daha da artiyor
Kizlar sagolun ya boyle bir konuda aile disinda kimse dua etmez burda hepimiz dert ortağı oluyoruz
Bende soylemedim ya dahaEvet canim ya ben daha bebis istedigimi bile diyemedim iyiki dememisim onlarda bekliyo ozaman bu ayda olmassa 8 ay olcak ya
Günaydın kızlar nasılsınız bu gün
Ben de iyiyim canım evde dinleniyorum işte her gun ovu. testi koyulasacak mi diye beklemedeyimesinle arayı duzelttiniz mi?
Oh kızlar bensiz kaynatmışsınız
cok sevindim canım araniz hep iyi olsun bu günlerinizi de degerlendirinCok sükür baristiktaaam zamani bugun koyulasmis benim ovu testii :)
Melegim2502 baronnes alemsiniz kızlar :) ben bugün hastayım biraz faranjit oldum başım boğazım fena işi gücü bıraktım yatıyorum :) hasta çorbası falan kabul edilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?