hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Haha canim ya :)) ben kendi resmimi bile koydum sizden mi sakliycam aramizda kalsim da pinkpisces da ogretmen benden duymus olma haha daha once boyle bi muhabbet gecmisti de ogretmen oldugum ortaya cikti kizlar desifre oldum falan demisti
hadi ya Melegim2502 de başka bir ülkede sende bunu benden duymuş olma

Haha canim ya :)) ben kendi resmimi bile koydum sizden mi sakliycam aramizda kalsim da pinkpisces da ogretmen benden duymus olma haha daha once boyle bi muhabbet gecmisti de ogretmen oldugum ortaya cikti kizlar desifre oldum falan demisti

Haha onu bende hatirliyorum :) benimde gizlenme gibi bir sorunum yok kizlaaar sorularinzaa acigim yani haha :))))

Canim ya seni anliyorum her ay bu sefer oldu insallah diyorum yumurtlama haftasinda bi heycan adetime yakin test yapiyorm tek cizgi sonra adetimi bekliyorum
Aynen. Test yapmayada cesaretim yok. Kendimi tutabilirsem de yapmayacam. Belli zaten olmadi yine

Kizlar sagolun ya boyle bir konuda aile disinda kimse dua etmez burda hepimiz dert ortağı oluyoruz

Günaydın kızlar nasılsınız bu gün

Ben de iyiyim canım evde dinleniyorum işte her gun ovu. testi koyulasacak mi diye beklemedeyimesinle arayı duzelttiniz mi?

Melegim2502 kız delirdinmi sen ne tüp bebeği daha ortada belli bişey yok sen önce hormon testlerini yaptır eşinin de gitmesi gerekiyor
bu ay ben eşime keçiboynuzu kürüne başlıycam artık kendimi bıraktım ona yedirip içircem :)

Cok sükür baristik taaam zamani bugun koyulasmis benim ovu testii :)
cok sevindim canım araniz hep iyi olsun bu günlerinizi de degerlendirin ben de iste burda tek başıma catladi catlayacak diye kendi kendime seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…