- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.694
- 448
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende sarılmadan uyuyamam. işte ondan dolayı uzatıp da birbirinize işkence etmeyin. yazık oluyor mutsuz geçen günlerinize. oturup karşılıklı konuşarak problemlerinizi çözebilirsiniz
Ay bizde öyleyiz ne güzel ya aşk bebeği olcak inşallah sizinki de ne kadar kızsan da kırılsan da sevmeyi asla bırakma demişler :)Busefer ondan bekliyorum ben hep altan aldigim icin kendini her konuda hakli saniyo hatalarini ögrenmesini lazim birbirimize naz yapiyoruz iste ayy kizlar cok fenayiz gece uyurken sarildi bana bende uyumuyodum bende uyumus numarasi yapip ona sarildimm haha :) uyaninca tribe devaam :)
canım umutlanamadım ben de bata 4 gün var yapıp bıraktım öyle kimbilir kaçıncı dakkada çıktı en iyisi bat günü yapmak yoksa böyle hayalet mayalet deli olcam benCanım burda hayalet çizgi varama zamanlaması da önemli ilk 10 dk icinde çıktıysa hamilelik ihtimalin var bence yarın tekrarla ilk 10 dk icinde çıkarsa ihtimal yüksektir ins.
mobilde bi problem var telefondan giremiyorum babamın telefonundan da giremedim kızlar sizin de öylemi ? bi de bu sabah test yaptım adetime 4 gün var hayalet çizgi var sanki siz de görüyomusunuz dayanamadım yine evden buraya gelirken 2 tane almıştım yanıma yalnız ben testi yaptım hiç bakmadım koydum kenara aradan saatler geçti baktıgımda böyleydi yaptım ama üzülürüm diye bakmadım ben de bi acayipim.yine adet olcam heralde pf Eki Görüntüle 1527437
Ay bizde öyleyiz ne güzel ya aşk bebeği olcak inşallah sizinki de ne kadar kızsan da kırılsan da sevmeyi asla bırakma demişler :)
canım bu mesajını yeni gördüm bende bu ay kullandım da daha çatlamamıştır, ben 14. ve 15. gun net cizgi gördümMerhaba kizlar size bir sey soracağım bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim adetimin 7. Ve 8. Gunu testi yaptim lh cok cok silik aşırı silik çıktı sizce bu normal mi?
Melegim2502 kuzum bi testim daha var ama onu batta yapcam,bana yok gibi geliyo zaten
kızlar yapmayın ağlarım pinkpisces senin ne kadar sonra cıkmıştı ? ben yapar yapmaz o ikinci çizginin olması gereken yerde gerisinde upuzun bi gölge cıktı sinirlendim attım kenara akşam baktığımda böyleydi 10 dk sonra çıkınca geçersiz diyolar bilmiyorum ben kesin adet olcam kızlar salak gibi attım buraya hem kendimi hem sizi umutlandırdım
yok anniş benim kasığım ağrıyo adet olurum tek testim var pazar günü eve dönüyorum pazartesi zaten bat günüm olmazsa yarın tek testi yapıyım öylesine .testi ilk yaptıgımda tek çizgi çıktı sonra tam hatırlamıyorum 5 10 dk sonra falan böyle oldu bende attım kenaraCanım benimkinde 15. dakikaya doğru farketmiştim. Ertesi sabah kalktığım gibi yaptığımda 5 dakika gibi zamanda çıkmıştı. Bir önceki ay 1 saat sonra baktığımda görmüştüm senin gibi ama yanıltıcı olmuştu İnşallah seninki gerçektir. Yaptın mı tekrar sabah?
Ayrıca umutlanıcaz tabi ki. Tamam sonunda hayal kırıklığı olabilir ama umutlandıklarımızdan biri illa ki tutacak. Ya o zaman bu seferkiyse :)
yok anniş benim kasığım ağrıyo adet olurum tek testim var pazar günü eve dönüyorum pazartesi zaten bat günüm olmazsa yarın tek testi yapıyım öylesine .testi ilk yaptıgımda tek çizgi çıktı sonra tam hatırlamıyorum 5 10 dk sonra falan böyle oldu bende attım kenara Eki Görüntüle 1528234 Eki Görüntüle 1528234 aksam baktıgımda o hayalet ikinci çizgi vardı
yok kuzum değilim ya akıntım yok bişeyim yok sadece kasıklarımda sancı var hasta olurum ben hatta eşimle konustum bu ay keçiboynuzu falan bişeyler alalım bu ay da olmadı dedimCaniiiiim bence hamilesin yakinlarda hastane yokmu kan verseydinnn :)
yok kuzum değilim ya akıntım yok bişeyim yok sadece kasıklarımda sancı var hasta olurum ben hatta eşimle konustum bu ay keçiboynuzu falan bişeyler alalım bu ay da olmadı dedim
Canim ilk 10 dakikada çıktığına eminsen var gibi. Keşke kanda baktırabilsen. Benim akıntı falan çok sonra basladı. Kasık ağrısı bel ağrısı aynı adet olacak gibiydi ama kasıkta batma ağrı tek tarafliydi önemli mi bilmiyorum. Sabah kalktıgında yap. Çok detayli olacak ama once biraz yap sonlara doğru al numuneyi Daha iyi çikiyomus oyle :) Haydi hayirlisi olsun.yok anniş benim kasığım ağrıyo adet olurum tek testim var pazar günü eve dönüyorum pazartesi zaten bat günüm olmazsa yarın tek testi yapıyım öylesine .testi ilk yaptıgımda tek çizgi çıktı sonra tam hatırlamıyorum 5 10 dk sonra falan böyle oldu bende attım kenara Eki Görüntüle 1528234 Eki Görüntüle 1528234 aksam baktıgımda o hayalet ikinci çizgi vardı