• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Günaydın kızlar baronnes baronnes çalışmalar tamamsa tutmamasi icin bir sebep yok:KK76:@gamzeli65 sen de en güzel hediyeni alirsin canim guzel haberlerini bekliyor olcaz:KK49:

günaydın kızlar. nasılsınız. yarın doğum günüm ve yarın kan tahlili yaptıracam artık bakalım ağlar mıyım güler miyim o_O

Insallah rabbim yüzünüzü güldürsün canim :) aglamak yasak ama !! Herseyin hayirlisi ilk önce birazcik sabirli olalim cok zor malesef amaa yapcak birsey yok :(

Delirdimmmmm :) o nasil oluyo kiz esime diyorum icmemmm diyo ya
Sperm sayisini artiriyor canim 1 aay keciboynuzu kuru 1 ay havuc suyu kuru yapmak istiyodum da havuc suyu da sperm hareketliligni artiriyo ama sigara iccenlerde ters tepiyomus havuc esim hala sigara iciyo maalesef :( ben daha hala adrt olmadim batimi 2 gun gecti uzakdikca canmi skiyo olsam da kurtulsam

Sperm sayisini artiriyor canim 1 aay keciboynuzu kuru 1 ay havuc suyu kuru yapmak istiyodum da havuc suyu da sperm hareketliligni artiriyo ama sigara iccenlerde ters tepiyomus havuc esim hala sigara iciyo maalesef :KK43: ben daha hala adrt olmadim batimi 2 gun gecti uzakdikca canmi skiyo olsam da kurtulsam
Olmasın da yerine bebis gelsin:KK49:

Sperm sayisini artiriyor canim 1 aay keciboynuzu kuru 1 ay havuc suyu kuru yapmak istiyodum da havuc suyu da sperm hareketliligni artiriyo ama sigara iccenlerde ters tepiyomus havuc esim hala sigara iciyo maalesef :KK43: ben daha hala adrt olmadim batimi 2 gun gecti uzakdikca canmi skiyo olsam da kurtulsam

Benim esimde malesef sigara iciyo :( kiz bi test daha yapsaydin ben senden ümitliydimm ya ssenide heveslendirmek istemem üzülmek yok ! Insallah bebisin vardir :)

Back