bende ilk kısmını almıştım bilmiyodum bak bunu :) tamam yarın sabah yapıp negatif çizgimin haberini veririm kızlar .Canim ilk 10 dakikada çıktığına eminsen var gibi. Keşke kanda baktırabilsen. Benim akıntı falan çok sonra basladı. Kasık ağrısı bel ağrısı aynı adet olacak gibiydi ama kasıkta batma ağrı tek tarafliydi önemli mi bilmiyorum. Sabah kalktıgında yap. Çok detayli olacak ama once biraz yap sonlara doğru al numuneyi Daha iyi çikiyomus oyle :) Haydi hayirlisi olsun.
Benim de kontrol vardı bugün 8 gün önde çıktı yav. Annesinden beter aceleci bübu velet. Takvimi yenilesem mi ki acaba :)
Canım inşallah pozitif olur da güzel bir cumartesi geçiririz biz debende ilk kısmını almıştım bilmiyodum bak bunu :) tamam yarın sabah yapıp negatif çizgimin haberini veririm kızlar .
pinkpisces canım bebeğin erkek sanırım erkek bebeklerin gelişimi önden gider genelde bi de kesesi fasulye gibi olur diyolar
Dogum gunune ins guzel bir surpriz olurGunaydin kizlar benimde yum gunlerim gecti simdi sag yumurtalik da agri hassasiyet fln var ve midem bulaniyor. Ama biliyorum ki bunlar piskolojik cok isterim bu ay olmasini. 5 gun sonra dogum gunum cok guzel bir surpriz olurdu
Amin insallah. Senin icinde uzuldum ama en azindan simdi yanindayken degerlendir. Belli olmaz bakarsin olur :)Dogum gunune ins guzel bir surpriz olurbenim ovulasyon testi 5 gundur cok silik koyulasmiyor bile ben ne edeyim esim de gidiyor 2 gun sonra
bende ilk kısmını almıştım bilmiyodum bak bunu :) tamam yarın sabah yapıp negatif çizgimin haberini veririm kızlar .
pinkpisces canım bebeğin erkek sanırım erkek bebeklerin gelişimi önden gider genelde bi de kesesi fasulye gibi olur diyolar
telefondan giremiyorum kızlar deli oldum
bu sabahki test herzamanki gibi tek çizgiydi hem de böyle ikinci çizgi yeri en beyaz olanından
arkadasımın bebeğini sevdim bugun nasıl güzel birşey ah ah
durumun nedir bugun benim yumurtlama gunumBeklicez artik kizlar
durumun nedir bugun benim yumurtlama gunum
ah canım valla dualarıma ekliyorum sizi hemde nick name lerinizleBenim daha var canim ovu testi silik cikiyo daha hadi hayirlisi :) dua et bol bol
ah canım valla dualarıma ekliyorum sizi hemde nick name lerinizle
Haha canim ya :)) ben kendi resmimi bile koydum sizden mi sakliycamah canım valla dualarıma ekliyorum sizi hemde nick name lerinizle
Canim ya seni anliyorum her ay bu sefer oldu insallah diyorum yumurtlama haftasinda bi heycan adetime yakin test yapiyorm tek cizgi sonra adetimi bekliyorumGunaydin canlar. Benim kasiklarda fena agri var bat gunum yaklasti ondan galiba. Hastalik belirtileri olunca moralim cok Bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?