• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Benim esimde malesef sigara iciyo :KK43: kiz bi test daha yapsaydin ben senden ümitliydimm ya ssenide heveslendirmek istemem üzülmek yok ! Insallah bebisin vardir :)
Cok mu iciyo birakmaz mi sigara spermleri öldürüyomus zaten :( yok kuzum yok adet oldum bugun cok sukur ki ama fena bi sanciyla geldi haptan beri boyle olmuyodu galiba eski hallerme donuyorum

günaydın bayanlar beni de ekleyebilirmisiniz yaş 35 sat17 mayıs bat 16 haziran 2. çocuk bu ay denemelere başlıyacam bol bebişli bir topik olsun inşallah:KK36:
Hosgeldn :) hadi hayirlisi ilk bebisin icin yaptigin herhangi bisey varmiydi nekadar bekledin bizimle paylasabilirmisin ?? :)

Hosgeldn :) hadi hayirlisi ilk bebisin icin yaptigin herhangi bisey varmiydi nekadar bekledin bizimle paylasabilirmisin ?? :)
ilk çocuğa 1.5 yıl sonra karar verdim arkadaşlarım adet düzensizliğin var belki olmaz dediler 45-55 gün arası adet görüyordum korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım 24 yaşındaydım tabii gençlik boş gün olmuyordu:KK23:
şimdi 35 yaşındayım ama adetim düzene girdi bakalım kısmet

Cok mu iciyo birakmaz mi sigara spermleri öldürüyomus zaten :KK43: yok kuzum yok adet oldum bugun cok sukur ki ama fena bi sanciyla geldi haptan beri boyle olmuyodu galiba eski hallerme donuyorum

Sözlüyken 1 yil icmemisti istese yine birakir fazla icmiyo cok sükür günde 1 tane evde izin vermem balkona cikmayada üsendigi icin bende hic sevmiyorum kokusunu :/ stres yapiyoruz diye böyle oluyo galiba :( benim adetim hic bir gün bile gecikmezdi

Anaam hepinizden büyük çıktım:KK53::KK56:

yaş kaç ? ben 27 oldum
Yaşım 25 canım tezim simdi çürümüş oldu:KK52:kan testine de sakın uzulme ben de yumurtamin catlamasina esim yetisir diyordum cuma gelecekti dun gece benden habersiz catladi yumurtam:KK1::KK1:bir dahaki aya ins.

Back