Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok mu iciyo birakmaz mi sigara spermleri öldürüyomus zaten yok kuzum yok adet oldum bugun cok sukur ki ama fena bi sanciyla geldi haptan beri boyle olmuyodu galiba eski hallerme donuyorumBenim esimde malesef sigara iciyo kiz bi test daha yapsaydin ben senden ümitliydimm ya ssenide heveslendirmek istemem üzülmek yok ! Insallah bebisin vardir :)
Hosgeldn :) hadi hayirlisi ilk bebisin icin yaptigin herhangi bisey varmiydi nekadar bekledin bizimle paylasabilirmisin ?? :)günaydın bayanlar beni de ekleyebilirmisiniz yaş 35 sat17 mayıs bat 16 haziran 2. çocuk bu ay denemelere başlıyacam bol bebişli bir topik olsun inşallah
ilk çocuğa 1.5 yıl sonra karar verdim arkadaşlarım adet düzensizliğin var belki olmaz dediler 45-55 gün arası adet görüyordum korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım 24 yaşındaydım tabii gençlik boş gün olmuyorduHosgeldn :) hadi hayirlisi ilk bebisin icin yaptigin herhangi bisey varmiydi nekadar bekledin bizimle paylasabilirmisin ?? :)
teşekkür ederim canımmGünaydın kızlar mutlu guzel bir gun bizimle olsun gamzeli- doğum günün kutlu olsun bol bebisli yıllara. ..
Cok mu iciyo birakmaz mi sigara spermleri öldürüyomus zaten yok kuzum yok adet oldum bugun cok sukur ki ama fena bi sanciyla geldi haptan beri boyle olmuyodu galiba eski hallerme donuyorum
teşekkür ederim canımm
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimize bu yıl meleklerimiz gelir :)Canim dogum günün kutlu olsun nice senelere insallah esinle yakinda bebisinle insallah :)
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimize bu yıl meleklerimiz gelir :)
yaş kaç ? ben 27 oldumAnaam hepinizden büyük çıktım
kız sen minnoşmuşsun :) şaka biyana kart hissettim kendimi aranızdaSirayla gidiyoruz kizlar benim dogum günüm cumartesii :) ben 21 olcam :)
üzülme canım inş diğer aya . bol bol dua et canım inşallah olur bu ay aminkan testi yaptırdım ve maalesef negatif artık ümitler bir dahaki aya
Yaşım 25 canım tezim simdi çürümüş oldukan testine de sakın uzulme ben de yumurtamin catlamasina esim yetisir diyordum cuma gelecekti dun gece benden habersiz catladi yumurtambir dahaki aya ins.yaş kaç ? ben 27 oldum
kız sen minnoşmuşsun :) şaka biyana kart hissettim kendimi aranızda