• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Haha canim ya :)) ben kendi resmimi bile koydum sizden mi sakliycam :KK70: aramizda kalsim da pinkpisces pinkpisces da ogretmen benden duymus olma haha daha once boyle bi muhabbet gecmisti de ogretmen oldugum ortaya cikti kizlar desifre oldum falan demisti :KK70:
:D hadi ya Melegim2502 Melegim2502 de başka bir ülkede sende bunu benden duymuş olma :D

Haha canim ya :)) ben kendi resmimi bile koydum sizden mi sakliycam :KK70: aramizda kalsim da pinkpisces pinkpisces da ogretmen benden duymus olma haha daha once boyle bi muhabbet gecmisti de ogretmen oldugum ortaya cikti kizlar desifre oldum falan demisti :KK70:

Haha onu bende hatirliyorum :) benimde gizlenme gibi bir sorunum yok kizlaaar sorularinzaa acigim yani haha :))))

Kizlar sagolun ya boyle bir konuda aile disinda kimse dua etmez burda hepimiz dert ortağı oluyoruz:21:

Günaydın kızlar nasılsınız bu gün:KK76:

Ben de iyiyim canım evde dinleniyorum işte her gun ovu. testi koyulasacak mi diye beklemedeyim:KK16:esinle arayı duzelttiniz mi?

Melegim2502 Melegim2502 kız delirdinmi sen ne tüp bebeği daha ortada belli bişey yok sen önce hormon testlerini yaptır eşinin de gitmesi gerekiyor
bu ay ben eşime keçiboynuzu kürüne başlıycam artık kendimi bıraktım ona yedirip içircem :)

Cok sükür baristik :KK66: taaam zamani bugun koyulasmis benim ovu testii :)
cok sevindim canım araniz hep iyi olsun bu günlerinizi de degerlendirin;) ben de iste burda tek başıma catladi catlayacak diye kendi kendime seviniyorum:21:

Back