• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Canim ilk 10 dakikada çıktığına eminsen var gibi. Keşke kanda baktırabilsen. Benim akıntı falan çok sonra basladı. Kasık ağrısı bel ağrısı aynı adet olacak gibiydi ama kasıkta batma ağrı tek tarafliydi önemli mi bilmiyorum. Sabah kalktıgında yap. Çok detayli olacak ama once biraz yap sonlara doğru al numuneyi Daha iyi çikiyomus oyle :) Haydi hayirlisi olsun.

Benim de kontrol vardı bugün 8 gün önde çıktı yav. Annesinden beter aceleci bübu velet. Takvimi yenilesem mi ki acaba :)
bende ilk kısmını almıştım bilmiyodum bak bunu :) tamam yarın sabah yapıp negatif çizgimin haberini veririm kızlar .
pinkpisces pinkpisces canım bebeğin erkek sanırım erkek bebeklerin gelişimi önden gider genelde bi de kesesi fasulye gibi olur diyolar

Günaydın kızlaaar.
Bebeğin cilvelerinden biri de en geç yedi buçukta uyanmam :)

bende ilk kısmını almıştım bilmiyodum bak bunu :) tamam yarın sabah yapıp negatif çizgimin haberini veririm kızlar .
pinkpisces pinkpisces canım bebeğin erkek sanırım erkek bebeklerin gelişimi önden gider genelde bi de kesesi fasulye gibi olur diyolar
Canım inşallah pozitif olur da güzel bir cumartesi geçiririz biz de :KK6:
Bir arkadaşım daha öyle dedi erken oluyormuş erkekler diye, bana da kız istiyor olmama rağmen en başından beri erkekmiş gibi geliyor. Hayırlısı olsun ikisi de eşit şu anda kafamda. Önemli olan sağlıklı bir bebiş olması, gerisi mühim değil :)
Şimdi baktım ultrasona fasulye gibi değil ama tam yuvarlak da değil.
Zaten bu hızla giderse yakında öğreniriz gibime geliyor. :rolleyes:

Gunaydin kizlar benimde yum gunlerim gecti simdi sag yumurtalik da agri hassasiyet fln var ve midem bulaniyor. Ama biliyorum ki bunlar piskolojik cok isterim bu ay olmasini. 5 gun sonra dogum gunum cok guzel bir surpriz olurdu

Gunaydin kizlar benimde yum gunlerim gecti simdi sag yumurtalik da agri hassasiyet fln var ve midem bulaniyor. Ama biliyorum ki bunlar piskolojik cok isterim bu ay olmasini. 5 gun sonra dogum gunum cok guzel bir surpriz olurdu
Dogum gunune ins guzel bir surpriz olur ;) benim ovulasyon testi 5 gundur cok silik koyulasmiyor bile :( ben ne edeyim esim de gidiyor 2 gun sonra:cry:

telefondan giremiyorum kızlar deli oldum :KK34:
bu sabahki test herzamanki gibi tek çizgiydi hem de böyle ikinci çizgi yeri en beyaz olanından
arkadasımın bebeğini sevdim bugun nasıl güzel birşey ah ah :cry::cry::cry:

telefondan giremiyorum kızlar deli oldum :KK34:
bu sabahki test herzamanki gibi tek çizgiydi hem de böyle ikinci çizgi yeri en beyaz olanından
arkadasımın bebeğini sevdim bugun nasıl güzel birşey ah ah :cry::cry::cry:

Hadi ya :( adet oldunmu canim hayirlisi üzülmiceeeez bende hamileleri görünce uzuluyorum biz nezaman böyle olcaz diye :((

Üzülmeyelim kızlar ya bu ay da olmadı ama bakmışsınız önümüzdeki ay hepimiz hamiş oluruz bizim diğer hamişlerden neyimiz eksik:p

Gunaydin canlar. Benim kasiklarda fena agri var bat gunum yaklasti ondan galiba. Hastalik belirtileri olunca moralim cok Bozuluyor :(

Back