- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
cok sevindim canım araniz hep iyi olsun bu günlerinizi de degerlendirinben de iste burda tek başıma catladi catlayacak diye kendi kendime seviniyorum
Melegim2502 kız delirdinmi sen ne tüp bebeği daha ortada belli bişey yok sen önce hormon testlerini yaptır eşinin de gitmesi gerekiyor
bu ay ben eşime keçiboynuzu kürüne başlıycam artık kendimi bıraktım ona yedirip içircem :)
il dışında canım sırf yetirsirse bebis icin hafta sonu gelecek yineInsallah canim ya esin yokmu
il dışında canım sırf yetirsirse bebis icin hafta sonu gelecek yine
Gidemiyorum canım evimiz burda o da orda ev arkadasi ile kalıyor tayinimiz olana kadar böyle maalesef..Sizin isiniz daha zormus canim sen gidemiyomusun esinle :)
Gidemiyorum canım evimiz burda o da orda ev arkadasi ile kalıyor tayinimiz olana kadar böyle maalesef..
günaydın kızlar. nasılsınız. yarın doğum günüm ve yarın kan tahlili yaptıracam artık bakalım ağlar mıyım güler miyim
kızlar gunaydın ovu yakaladım bide güzel çalıştım Allahım lütfen isteyen herkesede bizlerede nasip et amin :) bu arada gunaydın tatlişler
Günaydin caniim amiiiiiiin ben daha calismadayim :)
aynen gerçekten zor. aslında yaptımayacaktım ama kendimi tutamıyorumInsallah rabbim yüzünüzü güldürsün canim :) aglamak yasak ama !! Herseyin hayirlisi ilk önce birazcik sabirli olalim cok zor malesef amaa yapcak birsey yok
amin canım inşallahGünaydın kızlarbaronnes çalışmalar tamamsa tutmamasi icin bir sebep yok @gamzeli65 sen de en güzel hediyeni alirsin canim guzel haberlerini bekliyor olcaz
amin inş canım yaGünaydın kızlarbaronnes çalışmalar tamamsa tutmamasi icin bir sebep yok @gamzeli65 sen de en güzel hediyeni alirsin canim guzel haberlerini bekliyor olcaz
Sperm sayisini artiriyor canim 1 aay keciboynuzu kuru 1 ay havuc suyu kuru yapmak istiyodum da havuc suyu da sperm hareketliligni artiriyo ama sigara iccenlerde ters tepiyomus havuc esim hala sigara iciyo maalesefDelirdimmmmm :) o nasil oluyo kiz esime diyorum icmemmm diyo ya
Olmasın da yerine bebis gelsinSperm sayisini artiriyor canim 1 aay keciboynuzu kuru 1 ay havuc suyu kuru yapmak istiyodum da havuc suyu da sperm hareketliligni artiriyo ama sigara iccenlerde ters tepiyomus havuc esim hala sigara iciyo maalesefben daha hala adrt olmadim batimi 2 gun gecti uzakdikca canmi skiyo olsam da kurtulsam
Sperm sayisini artiriyor canim 1 aay keciboynuzu kuru 1 ay havuc suyu kuru yapmak istiyodum da havuc suyu da sperm hareketliligni artiriyo ama sigara iccenlerde ters tepiyomus havuc esim hala sigara iciyo maalesefben daha hala adrt olmadim batimi 2 gun gecti uzakdikca canmi skiyo olsam da kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?