hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Delirdimmmmm :) o nasil oluyo kiz esime diyorum icmemmm diyo ya

Günaydın kızlar baronnes çalışmalar tamamsa tutmamasi icin bir sebep yok@gamzeli65 sen de en güzel hediyeni alirsin canim guzel haberlerini bekliyor olcaz

günaydın kızlar. nasılsınız. yarın doğum günüm ve yarın kan tahlili yaptıracam artık bakalım ağlar mıyım güler miyim

Insallah rabbim yüzünüzü güldürsün canim :) aglamak yasak ama !! Herseyin hayirlisi ilk önce birazcik sabirli olalim cok zor malesef amaa yapcak birsey yok

Delirdimmmmm :) o nasil oluyo kiz esime diyorum icmemmm diyo ya
Sperm sayisini artiriyor canim 1 aay keciboynuzu kuru 1 ay havuc suyu kuru yapmak istiyodum da havuc suyu da sperm hareketliligni artiriyo ama sigara iccenlerde ters tepiyomus havuc esim hala sigara iciyo maalesef ben daha hala adrt olmadim batimi 2 gun gecti uzakdikca canmi skiyo olsam da kurtulsam

Olmasın da yerine bebis gelsin

Benim esimde malesef sigara iciyo kiz bi test daha yapsaydin ben senden ümitliydimm ya ssenide heveslendirmek istemem üzülmek yok ! Insallah bebisin vardir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…