selam kızlar . benim bir sorunum var ve canımı çok sıkıyo bu durum.ben hap kullanmadan adet olamıyorum.gecen ay doktora gittim bütün testlerim normal çıktı hap verdi onu kullandım adet oldum bıraktım yine adet olamıyorum. aranızda benim gibi olan varmı acaba.evliyim ve henüz erken oldugu için hemen çoıcuk sahibi olmak istemiyorum.ama bu durum beni çok korkutuyo ilerde çocuk istediğimde bi sorun yaratırmı acaba.off ne yapacagımı bilmiyorum.benim gibi olan varmı aranızda ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hap kullanmadan adet olamıyorum
- Konu Sahibi CHOSEN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Selam canım benimde evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı o zaman duphaston diye ibi hap kullanmadan adet olamıyodum hoş şimdi de aynı şekilde
hormon tahlili yaptırdım ve prolaktin hormonum yüksek çıktı, böbrek üstü bezlerimde de erkeklik hormonu varmış o yüzden de hala hap kullanarak adet olabiliyorum bakalım 20 gün sonra tekrar doktora gidicem ne olcak durum.
hormon tahlili yaptırdım ve prolaktin hormonum yüksek çıktı, böbrek üstü bezlerimde de erkeklik hormonu varmış o yüzden de hala hap kullanarak adet olabiliyorum bakalım 20 gün sonra tekrar doktora gidicem ne olcak durum.
Selam canım benimde evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı o zaman duphaston diye ibi hap kullanmadan adet olamıyodum hoş şimdi de aynı şekilde
bilmiyorum ya bende test yaptırdım ama bedne herseey normal dedi doktor.hatta neden adet olamadıgıma sasırdı.off ama kızkenden beri var bu bende.dogum kontrol hapı içerek adet oluyrdum.hapı bıraktım yine adet olamadım bu sefer doktora gittim hap verdi içtim adet oldum iki aydır yine adet olamıyorum.off. böylesi çok iyi ama çocugum olmadıgı için korkuyorum.ya çocuk isteyincede olmassa diye.
bilmiyorum ya bende test yaptırdım ama bedne herseey normal dedi doktor.hatta neden adet olamadıgıma sasırdı.off ama kızkenden beri var bu bende.dogum kontrol hapı içerek adet oluyrdum.hapı bıraktım yine adet olamadım bu sefer doktora gittim hap verdi içtim adet oldum iki aydır yine adet olamıyorum.off. böylesi çok iyi ama çocugum olmadıgı için korkuyorum.ya çocuk isteyincede olmassa diye.
merhaba canım aynı sorun bende de var ama benim üç tane çocuğum oldu.bende ilaç falan kullanarak oluyordum.son zamanlardada zaten bebeğimi emzirdiğim için 8 -9 ay sonra oldum.bence bu gibi düşüncelerle kendini boş yere üzme.hoşçakala.s.
merhaba canım aynı sorun bende de var ama benim üç tane çocuğum oldu.bende ilaç falan kullanarak oluyordum.son zamanlardada zaten bebeğimi emzirdiğim için 8 -9 ay sonra oldum.bence bu gibi düşüncelerle kendini boş yere üzme.hoşçakala.s.
çok tesekkür ederim beni öyle mutlu ettinizki anlatamam.en büyük korkum çocugumun olmamasıydı.ama madem böyle oluncada üç tane çocuk yapılabiliyormus darısı benim basıma artık :dance:
bendede var aynı problemmm bana doktor 2 aylık farlutal tedqavisi önerdi bebiş istediğimiz için doğum kontrol hapı vermedi. Doğum kontrol hapı kullanmaya başlamadan önce düzenli oluyordum 4 sene kullandım bıraktım tırt hormon falan hepsi normal ama polikistiksin dedi doktor öle işte moralini bozma takınca strestende olamıyoruz
ewet hayatım katılıyorum bende öyle kızlıgımdada aynıydı yine aynı biçok ilaç kullandım adet olayım diye doktor söktürücü olarak ya farlutal veriyo yada diana 35 yasmini 2 sene kullandım çok şükürki 2 oglumvar ALLAH kimseyi darda bırakmaz hayatım herseyde vardır bir hayır sen böyle düşünerek psikolojik olarak etkilenirsen ozaman iş degişir sakınki beynine şunu kullandım acaba cocugum olurmu olmazmı diye bişey yerleştirme çünki beyin gelen sinyallere göre haraket ediyormuş hormonlarını boşa etkilemiş olursun ben 15 yıllık ewliyim bu adet olamama için çok doktora gittigim için doktorlar öyle söylediler kafanıza sakın şartlamayın bırakın herşeyi oluruna diye ay çok konuştum neyse canım geçmiş olsun derdi veren mevlam inş çaresinide verir hepimize
ben de hep kendimi tek sanıyordum gençkızlığımdn beri diane 35 kllandım adet görmek için bırakınca olmuyodu işte ama ne zamanki çocuk istedik bırktım tabi yine olmadım dr um farlutal verdi 6-8 ay kullandım ama yine olmadı dr pko diye erkeklik hormonum biraz yüksekmiş yumurtlarımo yüzden tembelmiş şimdi de klomene başladım hadi hayırlısı
canım korkulcak bişey değil tabi büyük sorunumuz yok elbet bir gün olcak ama yine de tavsiyem çok geç düşünmeyin ya da düşünmeye başlamadan önce tedavine başla en azından kendini hazır hissettiğinde bebişini kucağına alırsın:)
canım korkulcak bişey değil tabi büyük sorunumuz yok elbet bir gün olcak ama yine de tavsiyem çok geç düşünmeyin ya da düşünmeye başlamadan önce tedavine başla en azından kendini hazır hissettiğinde bebişini kucağına alırsın:)
ben de hep kendimi tek sanıyordum gençkızlığımdn beri diane 35 kllandım adet görmek için bırakınca olmuyodu işte ama ne zamanki çocuk istedik bırktım tabi yine olmadım dr um farlutal verdi 6-8 ay kullandım ama yine olmadı dr pko diye erkeklik hormonum biraz yüksekmiş yumurtlarımo yüzden tembelmiş şimdi de klomene başladım hadi hayırlısı
daha 1.5 senelik evliyim.ve düğünden kalma biraz borcumuz var.borc bitmeden çocuk dogurmak istemiyorum.ama işin aslı evlendiğim bi gündür çocuk sayıklıyorum ama onun gelecegi için ertelemek zorunda kalıyorum.böylede bi problemim olunca ister istemez korkuyo insan.ya olmazsa diye.bilmiyorum biraz daha bekleyip belki bi doktora daha giderim.iyiki bu siteye üye olmusum.benim gibi olan insanları görmek kendinin yanlız olmadıgını bilmek gercekten çok güzel bişey.umarım hersey gönlümüzce olur.teşekkür ederim verdiğin moral için :)a.s.
inş ben de henüz yeni üyeyim ve okudukça kendimi daha bir rahatlamış hissediyorum insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel birşey ve onların tedavi süreçleri tedavinin sonuçlarını ve mutlu haberlerini okumak daha güzel
ben klomeni ilk ay kullandım ama yumurtlamam olmamış 2. ay tedavim için adet görmemi bekledik ama adetim yine gecikti yıllardır olduğu gibi beni şşırtmadı:)
yarın yne dr gitcem hadi hayırlısı hamile olmadığımıbilyom en azından test öle dedi bakalım dr ne diyecek
ben artık bütün gelişmelerimi bu siteye yazmaya karar verdim en azından içimde kalmamış ve rahatlamış oluyorum
canım sen de canını sıkma tabi çocuk için eşin ve senin maddi manevi her yönden hazır olmanız gerekiyo inş hepimize allah hayırlı evlatlar verir
ben klomeni ilk ay kullandım ama yumurtlamam olmamış 2. ay tedavim için adet görmemi bekledik ama adetim yine gecikti yıllardır olduğu gibi beni şşırtmadı:)
yarın yne dr gitcem hadi hayırlısı hamile olmadığımıbilyom en azından test öle dedi bakalım dr ne diyecek
ben artık bütün gelişmelerimi bu siteye yazmaya karar verdim en azından içimde kalmamış ve rahatlamış oluyorum
canım sen de canını sıkma tabi çocuk için eşin ve senin maddi manevi her yönden hazır olmanız gerekiyo inş hepimize allah hayırlı evlatlar verir
dr dan geliyom dr hala adet olmadığımı duyunca çok şaşırdı o yüzden öncelikle bir gebelik-kan testi istedi sonucu yarın alcam hadi hayırlısı...
hadi hyayırlısı canım.bana sonucu yazarsan sevinirim.umarım güzzel haberler duyarız senden:)
dr dan geliyom dr hala adet olmadığımı duyunca çok şaşırdı o yüzden öncelikle bir gebelik-kan testi istedi sonucu yarın alcam hadi hayırlısı...
BENDE O GÜZEL HBRİNİ BEKLİYORUM CNMM..aynı durumdan muzdaribim ama ben bekarım henüz siz deneyebiliyosunuz olup olmadınıda görebiliyosunuz ama benim deneme şansım yok malesef:))
maalesef sonuç negatif gerçi niye şaşırıyosam dr klomenin dozunun bana düşük geldiğini o yüzden hiç etki yapmamış olduğunu söledi etki yapsaymış yumurta yapmsam bile det görebilirmişim şimdi adet söktürücü verdi farlutal günde 3 tane kullanıyom adet gördükten sonra tekrar klomene başlıcam o da günde 3 tane gerçi bu defa da çok umutlu deilim günde 2 tane klomen hiç etkilemediyse günde 3 tane ne kadar etkiler bu klomeni günde 5 taneye kadar kullanabiliyormuşuz niye direk 5 tane kullan demedi ki beni her ay uğraştırıyo 1 tane bir tane artırarak
bi de kızlar çok ilginçtir ki bu ay adet görmem gereken günden itibaren hergün aşırı şekilde akıntılarım geliyor tamam diyom şimdi adet oldum bakıyorum ki beyaz akıntı günlük ped kullanmama rağmen kokusu çamaşırıma geçiyo ve günde 2 tane çamaşır değiştiriyorum dr sordum bi şey olmaz dedi klomenden dolayı olabilirmiş
bi de kızlar çok ilginçtir ki bu ay adet görmem gereken günden itibaren hergün aşırı şekilde akıntılarım geliyor tamam diyom şimdi adet oldum bakıyorum ki beyaz akıntı günlük ped kullanmama rağmen kokusu çamaşırıma geçiyo ve günde 2 tane çamaşır değiştiriyorum dr sordum bi şey olmaz dedi klomenden dolayı olabilirmiş
maalesef sonuç negatif gerçi niye şaşırıyosam dr klomenin dozunun bana düşük geldiğini o yüzden hiç etki yapmamış olduğunu söledi etki yapsaymış yumurta yapmsam bile det görebilirmişim şimdi adet söktürücü verdi farlutal günde 3 tane kullanıyom adet gördükten sonra tekrar klomene başlıcam o da günde 3 tane gerçi bu defa da çok umutlu deilim günde 2 tane klomen hiç etkilemediyse günde 3 tane ne kadar etkiler bu klomeni günde 5 taneye kadar kullanabiliyormuşuz niye direk 5 tane kullan demedi ki beni her ay uğraştırıyo 1 tane bir tane artırarak
oy bitanem ya.sabır biraz bak ben bekar olduğum halde dr um bana da klomen vermişti.2-3 ay kullandım işe yaradı dedi.inş seninde öle olur.sıkma canını.birden fazla doz uygulnımı sana ters tepki yapabilir bitanem...bende hafta sonu gidecem dr a bakalaım ne dicek.allah yardımcımız olsun:1hug::1hug:
sıkma canını tatlım.hersey allah tan.emininm çok güzel bir bebegin olacak.çünkü bakıyorum gebelik sayfasındaki kadınların % 90ı tedavi uygulayarak hamile kalıyorlar.emininm ilerde bunlardan biride ben olucam.ama inanıyorumki istediğimde ister tedaviyle olsun ister direk olsun mutlaka anne olucam.sende böyle kararlı olursan eminim sonuc dahada etkili olacak.çünkü doktorlarında dediği sey kendini çocugum olmayacak diye sartlandırmaman gerekiyor.ben bu işi basaracagım diye basla işe.hem doktorun bir bildiği vardır hapı tek tek arttırmasının.üç haplada bu iş oluyosa neden bes hap yutacaksınki? istersen bide böyle düşün bunu.eger sen inanırsan hersey çok güzel olacak a.s
sıkma canını tatlım.hersey allah tan.emininm çok güzel bir bebegin olacak.çünkü bakıyorum gebelik sayfasındaki kadınların % 90ı tedavi uygulayarak hamile kalıyorlar.emininm ilerde bunlardan biride ben olucam.ama inanıyorumki istediğimde ister tedaviyle olsun ister direk olsun mutlaka anne olucam.sende böyle kararlı olursan eminim sonuc dahada etkili olacak.çünkü doktorlarında dediği sey kendini çocugum olmayacak diye sartlandırmaman gerekiyor.ben bu işi basaracagım diye basla işe.hem doktorun bir bildiği vardır hapı tek tek arttırmasının.üç haplada bu iş oluyosa neden bes hap yutacaksınki? istersen bide böyle düşün bunu.eger sen inanırsan hersey çok güzel olacak
ya bu arada ufak bi derdim daha var.yaklasık 1 haftadır sadece tuvalete gittiğimde pecetede kan görüyorum.normal zamanlarda yok.peki şimdi ben adetmi olmus oluyorum ? bi bilen varmı acaba?
gebelikte bebek tutunurken ufak tefek kanamalar oluyo diye duymuştum canım yoksa hamile olabilir misin ?:)
ama dr ye sormanda da fayda var tabi bi kadın için normal bi şey deil adet zamanları dışında kan gelmesi adet deilsindir herhalde öle olsa normal zamanda da gelirdi
cnım bi de dediğine katılıyorum moral çok önemli bizim gibi bi çok insan vr onlar başarıyosa biz de başarabiliriz bide ben daha tedavinin çok başındayım umutsuzluğa düşmek için çok erken:asigim: